Anket Symbian Göz Göre Göre Gidiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
güzelim c6-01 tarih oldu desene :( en üzüldüğüm şey de pureviev in de symbian olması 41 mb kamerası vardı uçtu gitti :(
ben daha nokia 808 arıyorum bulamadım hiç bi yerde :sinir daha iyice üretmeden bitirdiler :sinir nokia 808 türkiye de çok az var. Adana da hiç yok.. Bu ne ya :sinir

MaxipmaN

Üye
C7 Telefonuma yazık oldu. En azından ufak uygulamalara güncelleme verebilir, küçük iyileştirmeler yapabilir(Kamera uygulamaları gibi). Şu an itibari ile yerli ve yabancı sitelerde köklü bir Symbian güncelleştirmesi alacağına dair haber bulamadım, alması da mucize olur zaten. Lakin insanları WP'yi pazarlamak istiyorsa Nokia ya da Microsoft bence Symbian'a hoş bir elveda güncellemesi vermesi isabet olur. Ya da WP 7.5 Firmwareyi en azından Symbian'a uyarlanabilir şekilde Phoenix üzerinden yükleyebileceğimiz şekilde kullanıcılara sunabilir.

Gelelim Windows Phone 8'e... Uygulama sayısı çok hızlı bir şekilde artıyor. Dağıtılan güncellemeler diğer firmaların aksine neredeyse problemsiz. IE performansın şaşırtıcı derecede iyi. Sistem 512 mb Ram, 1GHZ Çift çekirdekli telefonda dahi çok stabil çalışıyor. Arayüz sade ve kişiden kişiye değişmekle birlikte bence gayet başarılı. Bir de Nokia Lumia kasalarda iyileştirmeler yapmalı. Çok hantal bir izlenim yaratıyor bende.

Windows Phone'un önü çok açık, birkaç sene içinde piyasada liderlik için yarışacağını düşünüyorum.
iyi başlamışsın devam edişin berbat wp 7.5 uyarlansın diyerek batırmışsın symbian cihaza neden yükleyelimki wp yüklenmez zaten

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
bu arada kısa bi konuşma yapacam :oku:

sizi bilmem ama ben symbiana baya bi dewam edecem ;) bu söylentiler beni bu sevdadan vaz geçiremez :)
boşver herşey program oyun değil. Kullanış zevk önemli. ben 701 kullanıyorum benim için android halt yemiş bunun yanında. . .

ben symbiancıyım baba ;)

azara kadar değil mezara kadar symbian. Ben böyle mutluyum ;)

ne zaman telim bozuldu. Piyasada symbian bulamazsam o zaman symbianı mecburen bırakırım :bye:

ben symbianla hayat buldum baba.

BU SEVDA BİTMEZ..!

SYMBİAN ÖLMEZ...!!
VATAN BÖLÜNMEZ...!! :yuru :turkiye:
:halay3: tey tey tey :halay3:

• Beğen
Tepkiler: arslanla
freestyleminds

freestyleminds

Üye
Konudan biraz uzak olacak ama Ocak 2014'den sonra Whatsapp'da bizim için kullanılabilir olmayacak değil mi?
Daha yeni güncelleme verdiler. Para kazandığı bir platformda neden kullanıma kapatsın. Yok öyle birşey yani
iyi başlamışsın devam edişin berbat wp 7.5 uyarlansın diyerek batırmışsın symbian cihaza neden yükleyelimki wp yüklenmez zaten
Kullanıcı tercihi açısından söyledim, en azından bir alternatif sunulmuş olur.

LeanbLack

LeanbLack

Üye
aynısı yakında wp8'ede olur symbian çok bile dayandı millet gerçek akıllı telefonu keşfedince nokia çöktü

WP 8 e hiç birşey olmaz microsoft nokia yı aldıgından beri daha fazla uygulama ve oyun destegi geldi ama symbian için yapilacak bir şey yok ölü sistem

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bir symbian kullanıcısı hangi sisiteme geçerse geçsin aklı hala symbianda dır, ben hala symbian kullanıyorum n97mini, ( ama yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum şartlar onu gerektiriyor.) ama bir önceki telefonum 7610 ve onu her gördüğümde elime alır menüye girer kurcalarım. Yani symbian unutulmaz...

Symbian Can, gerisi heyecan...

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, arslanla ve M@cros

xxnurixx

Üye
EN İYİ Sİ BU DİYARDAN GİTMEK SYNBIANDA OLMAZSA SİKİNTİ BÜYÜK :d :d

MaxipmaN

Üye
Ben symbianla mutluydum mahvettiler ne iosu ne wpyi ne de androidi tam seviyorum SYMBİAN candır ama değiştirmek gerekiyor artık

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Symbian bitmiştir. :çay:

SAAMEET258

SAAMEET258

Üye
Sade kullanisli olmasi hele ki sarjda acik ara onde olmasina karsi nokia kendi kendini bitirdi w8'e birden gecmesi cok sacma oldu buyuk bi firmasin bitane duzgun isletim sistemin var (symbian) destegi hemen kesip w8'e yonelmesi cok sacma ki lumia kullanan cogu arkadasim memnun degil kotu demiyorum ama nokia buyuk bi firma androidle basbasa gitmesi gerek ama aksine dususe gecti lumia'nin da populerligi gecene kadar saticagini dusunuyorum hic belli olmaz belki bu sebepten symbiana destek devam eder.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve DJ_KAFADAR
muxo

muxo

Üye
4 çekirdek ve 1 gb ram e sahip Android bir telefonum var. Bundan önce yıllarca 6600 ve 5800 kullandım. Kullandığım telefonların donanım özellikleri şimdiye göre çok kötü kalıyor fakat aklım hala Symbian da. Ben yıllarca symbianla uğraştım. Sonrasında iOS ve android de kurcaladım. Ama şunu rahatlıkla söylüyorum. Nokianın yaptığı düşük donanımlı telefonlara rağmen Symbian gerçekten stabil bir sistemmiş.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy, -Börteçine- ve DJ_KAFADAR
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
inşallah kardeşim :agla2:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Sade kullanisli olmasi hele ki sarjda acik ara onde olmasina karsi nokia kendi kendini bitirdi w8'e birden gecmesi cok sacma oldu buyuk bi firmasin bitane duzgun isletim sistemin var (symbian) destegi hemen kesip w8'e yonelmesi cok sacma ki lumia kullanan cogu arkadasim memnun degil kotu demiyorum ama nokia buyuk bi firma androidle basbasa gitmesi gerek ama aksine dususe gecti lumia'nin da populerligi gecene kadar saticagini dusunuyorum hic belli olmaz belki bu sebepten symbiana destek devam eder.
Pazarlama taktikleri bunlar. Ticaret çok karmaşık, belki de microsoft nokia'ya ajan gönderip içten symbian ve nokiayı batırıp kendi işletim sistemlerini aldırmaya mecbur bıraktılar finleri. Stratejik, bu tip olaylarAma şunu söyleyim çok çabuk bitmemeliydi Symbian işletim sistemi. Windows Phone işletim sistemini Nokia'dan başka kullanan yok.

emre9080

emre9080

Üye
    Konu Sahibi
ama 31 aralık gecesi herkes twitterda elvedasymbian hastag i altında düşüncelerini yazsın. Boş boş elveda demeyelim :(

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Invoke

Invoke

Üye
Hala gidiyor mu diyorsunuz, gideli çok olmadı mı?

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Emrgncy

Emrgncy

Üye
ama 31 aralık gecesi herkes twitterda elvedasymbian hastag i altında düşüncelerini yazsın. Boş boş elveda demeyelim :(
31 aralık ta tutmaz be koçum, milletin yılbaşı hengamesinde kaybolur gider...

SAAMEET258

SAAMEET258

Üye
Pazarlama taktikleri bunlar. Ticaret çok karmaşık, belki de microsoft nokia'ya ajan gönderip içten symbian ve nokiayı batırıp kendi işletim sistemlerini aldırmaya mecbur bıraktılar finleri. Stratejik, bu tip olaylarAma şunu söyleyim çok çabuk bitmemeliydi Symbian işletim sistemi. Windows Phone işletim sistemini Nokia'dan başka kullanan yok.
ticaret basli basina karmasik olaylarla dolu ama lumianin cikisina sozum yok symbiana destek bitmese hala kullanilabilir bi sistem bitirmeleri cok sacma :)

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

MaxipmaN

Üye
4 çekirdek ve 1 gb ram e sahip Android bir telefonum var. Bundan önce yıllarca 6600 ve 5800 kullandım. Kullandığım telefonların donanım özellikleri şimdiye göre çok kötü kalıyor fakat aklım hala Symbian da. Ben yıllarca symbianla uğraştım. Sonrasında iOS ve android de kurcaladım. Ama şunu rahatlıkla söylüyorum. Nokianın yaptığı düşük donanımlı telefonlara rağmen Symbian gerçekten stabil bir sistemmiş.
symbian devam etseydi ohoo androidi sistemden saymaazdım

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
punemr123

punemr123

Üye
İyi haber var arkadaşlar evleakse göre nokia kod adı normandy olan bi telefonda android kullanacakmış.Artık symbianın source kodlarını falan verirlerse biz devam ederiz symbiana yok hala vermezse bizde şu normandy den alırız

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Hiç symbian kullanmadım merak ediyorum ama :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

Üst Alt