Anket Symbian Göz Göre Göre Gidiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye
yanlış bilgilendirme yapmayalım..mağaza kapanmıyor..mevcut uygulamaların indirilip satın alınması devam edilecek..yanlızca yeni uygulama ve uygulamalara güncelleme gelmeyecek.

bende böyle biliyordum hocam sağolasın vala içimi rahatlattın şu an :)

• Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cyborg78
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sonuç olarak symbian'ın üzerine bi toprak atılmadığı kaldı :)

MaxipmaN

Üye
ucuza iyi android yok ki gidip alsam :(

LimePie

LimePie

Üye
var gmd 600 tl gibi birşey :)

esmeran3

esmeran3

Üye
nokia 603 üm hala duruyor cidden symbian çok güzeldi valla :'( üzüldüm ya kısaca herkesin aptallığı yüzünden bu işletim sistemide öldü :( ne yazıkki

MaxipmaN

Üye
nokianın aptallığı biz bırakmadık ki sistemi

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
esmeran3

esmeran3

Üye
nokia 603 üm hala duruyor cidden symbian çok güzeldi valla :'( üzüldüm ya kısaca herkesin aptallığı yüzünden bu işletim sistemide öldü :( ne yazıkki

Yani çook güzel sistem gerçekten :( napalım onlarında bi bildiği vardır elbet ama lumiaya yüklendiler artık :S

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben bir süre daha symbian'dan kopmam sanırım..ikinci el 701 aldım geçenlerde..biraz da onunla takılıyorum.bakalım beraberliğimiz ne kadar sürecek :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla
0MG90

0MG90

Üye
rüyanda mı gördün kapanacağını kapanmayacak!!! sadece uygulama eklenmeyecek güncellenmeyecek sallama bi tarafından
tamam anladık konuşmana dikkat et yine de ben internette öyle okumuştum!

M@cros

M@cros

Üye
Sistemi beğenen her haliyle kullanmalı bence.Nokia ile veya Nokia sız.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
punemr123

punemr123

Üye
bencede adamlar magazayi kapasin source kod verilse daha duzgun ve korsana izin vermeyen bi magaza yapilir bakin tum firmalar nasil uygulama oyun yapio

• Beğen
Tepkiler: M@cros
M@cros

M@cros

Üye
bencede adamlar magazayi kapasin source kod verilse daha duzgun ve korsana izin vermeyen bi magaza yapilir bakin tum firmalar nasil uygulama oyun yapio
Korsan her sistemde var.Önemli olan cihazlar ve sistemin güncelliği.Firmalar da artık güncellenmeyecek sistemin telefonları alınmayacak ve dolayısıyla uygulamaları satılmayacağı için bu sisteme uygulama çıkartmıyorlar.

punemr123

punemr123

Üye
Korsan her sistemde var.Önemli olan cihazlar ve sistemin güncelliği.Firmalar da artık güncellenmeyecek sistemin telefonları alınmayacak ve dolayısıyla uygulamaları satılmayacağı için bu sisteme uygulama çıkartmıyorlar.
o da dogru abi ama source kod olsa sahislar guncelleme yapamaz mi?bide biz deki in app purchase olayi da zayiftek umut ergen alex sarkany oldu yani

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Hey gidi hey. Benim güzel symbianım gidiyor he. :) Az mı emek verdik :) 6630umda, N70imde ne çeviriler yapardım. Siteye uzun zamandır girmiyordum bir bakayım dedim, emeklerimin hiç birisi uçmamış bütün dosyalarım & konularım duruyor. :)

Ne diyelim artık elveda symbian ama böyle bitmemeliydi..

marist

marist

Üye
yanlış bilgilendirme yapmayalım..mağaza kapanmıyor..mevcut uygulamaların indirilip satın alınması devam edilecek..yanlızca yeni uygulama ve uygulamalara güncelleme gelmeyecek.

inşallah dediğin gibidir. Zaten kapanması mantıksız. Hadi Destegi çektin magazan ne istiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: freestyleminds
freestyleminds

freestyleminds

Üye
C7 Telefonuma yazık oldu. En azından ufak uygulamalara güncelleme verebilir, küçük iyileştirmeler yapabilir(Kamera uygulamaları gibi). Şu an itibari ile yerli ve yabancı sitelerde köklü bir Symbian güncelleştirmesi alacağına dair haber bulamadım, alması da mucize olur zaten. Lakin insanları WP'yi pazarlamak istiyorsa Nokia ya da Microsoft bence Symbian'a hoş bir elveda güncellemesi vermesi isabet olur. Ya da WP 7.5 Firmwareyi en azından Symbian'a uyarlanabilir şekilde Phoenix üzerinden yükleyebileceğimiz şekilde kullanıcılara sunabilir.

Gelelim Windows Phone 8'e... Uygulama sayısı çok hızlı bir şekilde artıyor. Dağıtılan güncellemeler diğer firmaların aksine neredeyse problemsiz. IE performansın şaşırtıcı derecede iyi. Sistem 512 mb Ram, 1GHZ Çift çekirdekli telefonda dahi çok stabil çalışıyor. Arayüz sade ve kişiden kişiye değişmekle birlikte bence gayet başarılı. Bir de Nokia Lumia kasalarda iyileştirmeler yapmalı. Çok hantal bir izlenim yaratıyor bende.

Windows Phone'un önü çok açık, birkaç sene içinde piyasada liderlik için yarışacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
0343434

0343434

Üye
Konudan biraz uzak olacak ama Ocak 2014'den sonra Whatsapp'da bizim için kullanılabilir olmayacak değil mi?

M@cros

M@cros

Üye
Konudan biraz uzak olacak ama Ocak 2014'den sonra Whatsapp'da bizim için kullanılabilir olmayacak değil mi?
Ne alakası var mağazayla uygulamanın çalışmasının.Uygulamayı yapana bağlı bu.

Üst Alt