Öneri Symbian geliştirilse Android gibi olurmuydu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byAndroid

byAndroid

Üye
Toucwiz ya ondan yoktur belkide sonucta ben saf android kullaniyom nexus cihazlarda oyle

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Toucwiz ya ondan yoktur belkide sonucta ben saf android kullaniyom nexus cihazlarda oyle

evet çok güzel touchwize bidaha küfür etme fırsatı geldi :/
bune yaw delirecem ne biçim iş bu ben toucwizden memnunum ama bu sınırlamalar kıcığıma gidiyor .Peki rom kursam olur mu

byAndroid

byAndroid

Üye
Rom kurma daha android 4.5 ciksin. Ondan sonra zaten note 3 e guncelleme gelir heralde orasi mechul. Ama 4.5 ile kesin geliyor her cihazda art kullanilacak bildigim kadariyla

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
iphone 4s ios 7.1 kasıyor.
nexus 4 android 4.4.4 kasma var mı?android güncelleniyor hatalar kalkıyor
ios güncelleniyor hatalar üstüne hata geliyor
lütfen bilmeden yorum atmayalım sen nerde kasan 4s gördün veya nerde iphone 3gs ile birlikte çıkan bir cihazda gta sa oynandığını gördün
iphone 4s ios 8 çalışacak mı? Hayır
nexus 4 android 5 ya da 6 çalıştıracak mı? Evet çalışmasa da cyanogenmod yüklersin biter
ve evet 4s ios 8 i alacak az birşey araştırırsan öğrenirsin ;)
yani hiç iphone sahibi olmadığını veya çevrende görmediğini çok belli ediyorsun ;)birde cyanogenmod demişsin whitedoor olmasaydı ona bişey diyemezdim ama malesesf whitedoor var ;)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Rom kurma daha android 4.5 ciksin. Ondan sonra zaten note 3 e guncelleme gelir heralde orasi mechul. Ama 4.5 ile kesin geliyor her cihazda art kullanilacak bildigim kadariyla

hm anladım çünkü ben arayüzünden ve stabilitesinden memnunum toucwizin yani en azından note 3 te öyle.
orjinal rus romu kurmuşum cihaz çok iyi oldu sıfır kasma
ama güncelleme ile yeniden stabiliteyi bozarlar diye korkuyom.
bakalım bu art yi merak ediyom

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
peki sen şunu söyle @smartphone007 s4 mini yeni tel nerde onun güncellemeleri sadece iyi olan yönlerini göstermek en iyi olduğunu göstermez ;)

byAndroid

byAndroid

Üye
hm anladım çünkü ben arayüzünden ve stabilitesinden memnunum toucwizin yani en azından note 3 te öyle.
orjinal rus romu kurmuşum cihaz çok iyi oldu sıfır kasma
ama güncelleme ile yeniden stabiliteyi bozarlar diye korkuyom.
bakalım bu art yi merak ediyom
bende merak ediyorum ama beklicrz. foruma yeni konu acrim art ile ilgili bakarsaniz sevinirim

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ve android güvenlik açısından zayıf kalıyor bir desen kilidi vb koy tele format atınca gidiyor ama bir icould activasyonu geç görelim ;) ayrıca iphonemi bul yeteneği de çok iyi :D

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ben konuşmanıza karışmayayım ama benim bildiğim s4 mini android son sürümünü aldı 4.4.2

0MG90

0MG90

Üye
Konusma tarzindan 18-20 yasinda cocuk oldugun belli oluyor.

Ben androidin iosu zorlayacagini iddaa etmiyorum androidin an itibari ile iostan iyi oldugunu iddaa ediyorum.

Bu arada niye ios 6 dedigini son versiyonunu soyleyemedigini cok iyi biliyorum.

Cunku apple icine git gide ettigi icin sistemin ios 7 ile ezilecegini biliyorsun.

Android 4.4.4(nexus 5) vs ios 7.1 de android ezer gecer performasta.

Hadi sana cocuk bahcende iyi eglenceler
iOs 6 dedim çünkü iOs7 ile sistemi bana göre batırdılar. Görünüş olarak bile. iOs6 7'ye göre hala daha hızlı. Apple benim babamın malı değil çokta umrumda.
Sen Android fanıysan bende Apple fanıyım. Haksızsan savunurum. Ölümüne değil ama sizinki takıntı olmuş artık.
"Çocuk" kelimesine gelirsek bana bunu yazarak kendini daha üstün gördüysen sana diyecek hiç lafım yok koçum. (Böyle nasıl büyük gibi gözüktüm mü?) Hadi eyvallah.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
iOs 6 dedim çünkü iOs7 ile sistemi bana göre batırdılar. Görünüş olarak bile. iOs6 7'ye göre hala daha hızlı. Apple benim babamın malı değil çokta umrumda.
Sen Android fanıysan bende Apple fanıyım. Haksızsan savunurum. Ölümüne değil ama sizinki takıntı olmuş artık.
"Çocuk" kelimesine gelirsek bana bunu yazarak kendini daha üstün gördüysen sana diyecek hiç lafım yok koçum. (Böyle nasıl büyük gibi gözüktüm mü?) Hadi eyvallah.
bn de aynısını dedim sevebilirsiniz ama yanlış biliyorsanız doğrusunu açıklarım

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
son sürüm 4.4.3 deil mi oda daha yayınlanmadı diye biliyorum
ne ara çıktı 4.4.4 hangi cihazlar aldı

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben kullaniyorum kardesim 4.4.4 best :F

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
byAndroid

byAndroid

Üye
371 mb la kitkat kullaniyom la :D nasil telefondur bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt