byAndroid
Üye
geldide suan test asamasinda yani tam oturmadi yerine bazi sorunlar var miskitkat ile geldi zaten![]()
geldide suan test asamasinda yani tam oturmadi yerine bazi sorunlar var miskitkat ile geldi zaten![]()
yok android 5-i bekle
Geciyim mi art ye![]()
Geciyim mi art ye![]()

bende senle ayni fikirdeyim. art ye basinca uyari mesaji geliyor. gecsem belkide telefon hic acilmayacak logoda kalicak oylece. sonra orjinal rom vs. ugras iki saat. ama gercekten merak ediyorum performansa nasil etki yapicak diyeyok android 5-i bekle
aynen ya benim android cihazin 512 mb rami var hicbisey yapamiyom cyanogenmod sagolsun 4.4.4 kullaniyom amabiz de androidin son sürümlerini kullanabiliyoruz romlar sayesinde. sistemim kısıtlı olmasa ubuntu kurup rom da derlerim ama imkanlar :/

Geciyim mi art ye![]()
Geciyim mi art ye![]()
Bildigim kadariyla kisaca anlatiyim yoksa baya bi uzun aciklamsi var. Programlar arasi gecis daha hizli ve bastigin uygulama daha xabuk tepki veriyor vb. Multitask daha da gelisiyor yanlismiyim![]()
Özellikle Android 4.4 sonrasında sıklıkla duyulmaya başlanan Dalvik dalvik terimi hakkında sorularınızın yanıtlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.Bu art fln ne olduğunu kısaca açıklar mısınız
rom kurdum tabi kide cyanogenmod gardasim sagolsun onsun naparim ben.o zaman etkinleştirsene ben note 3 ümde gelişmiş seçeneklerde göremedim rom mu kurmuşsun