güzel tema. teşekkürler =)

heyyttt teşekkürler kardeşim acayip tatlı bi tema

İsmet guzelmiş gerçekten.Bütün iconları değiştiriyormu? ovi mağaza,haritalar,ramblow,xplore vs ?
İconlar onemlı benım için ama tabi denemek lazım..
Malesef hayır . Çoğu değişiyor ama. Ovi değişmiyor. Menüden Oviyi kaldırdım. Sırıtıyor yoksa . Ama mutlaka telefonunda bulundurmalısın.
İconlar onemlı benım için ama tabi denemek lazım..

Hacılar tema budur c5-03 ümü aldığımdan beri bu temayı kullanıyorum (attım tabiki aldığımdan bir hafta sonra kurdum) ve hala kullanmaya devam ediyorum neyi denediysem bunun yerini tutmadı evladım gibi [çok duygulandım aman Allah ım bunlar gözyaşı mı?]
Teşekkürler

Güzel duygular yaşamışsın hacı tema da güzeldir gerçekten bende uzun bi süre kullandım![]()

Hala da yaşamaktayım şöyle istediğim gibi tarantulalı ya da pacmanli bir tema bulmadıkça da bu temaya devam![]()

3.parti nasıl oluyor "neon pro" bazı yerleri mavi bu temayı istiyorum senden tüm programların ikonu değişsin süper bise olsun yapabilirmisintema boyutundan belli, yok denecek kadar 3 üncü parti ikon zayıf,siz bu tür temayı beğeniyor musunuz? sizin için yapabilirim. tabiki ben 400 adet 3 üncü parti ikon eklerim olmazsa olmaz, daha fazlasında tema şişer![]()
telefonumu tamire verdim app uid viewer var mı? uid kodu gönder bende sanırım eklemedim 3 party programa tanıtmadan o ikona boş yer acamadan degişmez uid dogru olmalı3.parti nasıl oluyor "neon pro" bazı yerleri mavi bu temayı istiyorum senden tüm programların ikonu değişsin süper bise olsun yapabilirmisin

RESİM: http://3.bp.blogspot.com/-6hELH3eLFlI/TlDp4XK-9zI/AAAAAAAABHQ/B_PxVilZDb4/s640/neon+theme.jpg TEMA LİNKİ: http://tesla.plunder.com/x/$sioLGgPsLEgcN6ggDBf5mPJ0q3cqaqcC/6a20a2b344/Neonpro.zip uid felan uğraştırma beni bu temayı süper yapabilirmisintelefonumu tamire verdim app uid viewer var mı? uid kodu gönder bende sanırım eklemedim 3 party programa tanıtmadan o ikona boş yer acamadan degişmez uid dogru olmalı ----------Eklendi @ 20:39:55 ---------- Yazıldı @ 20:06:58 ---------- wallpaperı koca googlede bulmadım bulan haber versin![]()

tema boyutundan belli, yok denecek kadar 3 üncü parti ikon zayıf,siz bu tür temayı beğeniyor musunuz? sizin için yapabilirim. tabiki ben 400 adet 3 üncü parti ikon eklerim olmazsa olmaz, daha fazlasında tema şişer![]()