Symbian Foundation Theme for 5800/C5-03/N97/X6 - Tavsiye -

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Foundation Theme for 5800/C5-03/N97/X6 - Tavsiye -
Şahane bir temadır arkadaşlar herkese tavsiyemdir. Resimler kendi telefonumdandır. :oke:

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, dust6167, junior_ta ve 2 diğerleri

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
güzel tema. teşekkürler =)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
-efşan

-efşan

Üye
heyyttt teşekkürler kardeşim acayip tatlı bi tema

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
İsmet guzelmiş gerçekten.Bütün iconları değiştiriyormu? ovi mağaza,haritalar,ramblow,xplore vs ?

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
İsmet guzelmiş gerçekten.Bütün iconları değiştiriyormu? ovi mağaza,haritalar,ramblow,xplore vs ?

Malesef hayır . Çoğu değişiyor ama. Ovi değişmiyor. Menüden Oviyi kaldırdım. Sırıtıyor yoksa . Ama mutlaka telefonunda bulundurmalısın.

'Patron

'Patron

Üye

Malesef hayır . Çoğu değişiyor ama. Ovi değişmiyor. Menüden Oviyi kaldırdım. Sırıtıyor yoksa . Ama mutlaka telefonunda bulundurmalısın.
İconlar onemlı benım için ama tabi denemek lazım..

General Omar

General Omar

Üye
Hacılar tema budur c5-03 ümü aldığımdan beri bu temayı kullanıyorum (attım tabiki aldığımdan bir hafta sonra kurdum :) ) ve hala kullanmaya devam ediyorum neyi denediysem bunun yerini tutmadı evladım gibi [çok duygulandım aman Allah ım bunlar gözyaşı mı?] :) Teşekkürler

• Beğen
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Sağol

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Hacılar tema budur c5-03 ümü aldığımdan beri bu temayı kullanıyorum (attım tabiki aldığımdan bir hafta sonra kurdum :) ) ve hala kullanmaya devam ediyorum neyi denediysem bunun yerini tutmadı evladım gibi [çok duygulandım aman Allah ım bunlar gözyaşı mı?] :) Teşekkürler

Güzel duygular yaşamışsın hacı tema da güzeldir gerçekten bende uzun bi süre kullandım :)

General Omar

General Omar

Üye

Güzel duygular yaşamışsın hacı tema da güzeldir gerçekten bende uzun bi süre kullandım :)

Hala da yaşamaktayım şöyle istediğim gibi tarantulalı ya da pacmanli bir tema bulmadıkça da bu temaya devam :)

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
tema boyutundan belli, yok denecek kadar 3 üncü parti ikon zayıf,siz bu tür temayı beğeniyor musunuz? sizin için yapabilirim. tabiki ben 400 adet 3 üncü parti ikon eklerim olmazsa olmaz, daha fazlasında tema şişer :D

*PoweR+

*PoweR+

Üye
tema boyutundan belli, yok denecek kadar 3 üncü parti ikon zayıf,siz bu tür temayı beğeniyor musunuz? sizin için yapabilirim. tabiki ben 400 adet 3 üncü parti ikon eklerim olmazsa olmaz, daha fazlasında tema şişer :D
3.parti nasıl oluyor "neon pro" bazı yerleri mavi bu temayı istiyorum senden tüm programların ikonu değişsin süper bise olsun yapabilirmisin

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
3.parti nasıl oluyor "neon pro" bazı yerleri mavi bu temayı istiyorum senden tüm programların ikonu değişsin süper bise olsun yapabilirmisin
telefonumu tamire verdim app uid viewer var mı? uid kodu gönder bende sanırım eklemedim 3 party programa tanıtmadan o ikona boş yer acamadan degişmez uid dogru olmalı

----------Eklendi @ 20:39:55 ---------- Yazıldı @ 20:06:58 ----------

wallpaperı koca googlede bulmadım bulan haber versin :D

*PoweR+

*PoweR+

Üye
telefonumu tamire verdim app uid viewer var mı? uid kodu gönder bende sanırım eklemedim 3 party programa tanıtmadan o ikona boş yer acamadan degişmez uid dogru olmalı ----------Eklendi @ 20:39:55 ---------- Yazıldı @ 20:06:58 ---------- wallpaperı koca googlede bulmadım bulan haber versin :D
RESİM: http://3.bp.blogspot.com/-6hELH3eLFlI/TlDp4XK-9zI/AAAAAAAABHQ/B_PxVilZDb4/s640/neon+theme.jpg TEMA LİNKİ: http://tesla.plunder.com/x/$sioLGgPsLEgcN6ggDBf5mPJ0q3cqaqcC/6a20a2b344/Neonpro.zip uid felan uğraştırma beni bu temayı süper yapabilirmisin :oke:

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
acele etme ok? ve test etmeden tema çok iyi değildir bilirsin...symbian foundation bir wallpaper biliyormusun bulamadım tema bitti gibi

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

temayı ben yayınladım teknik işine karışmam editlemek sana kalmış kardeş

wanted355

wanted355

Üye
çok güzel bi tema teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt