Symbian Belle'de tarayıcıdan çıktıktan sonra "Kesilen indirmeler gösterilsin mi?" sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle'de tarayıcıdan çıktıktan sonra "Kesilen indirmeler gösterilsin mi?" sorunu.
Arkadaşlar kurtulus40 belle kullanıyorum. Web tarayıcıdan her çıktığımda "Kesilen indirmeler gösterilsin mi?" diye soruyor. Evet veya Hayır seçeneği var ve Evet diyince web tarayıcı tekrar açılıyor ama hiçbir hareket olmuyor yani normal kendimiz açmışız gibi bekliyor. Hayır diyince o zamanlığına kapanıyor tarayıcıya girip çıktıktan sonra tekrar aynı soruyu soruyor. Her çıktığımda o soruya Hayır demekten bıktım artık. Flash atmak istemiyorum ayarları-rehberdeki resimleri-müziklerimi falan gitmesini istemiyorum.. Çözümü var mıdır var ise paylaşırsanız çok mutlu olurum.. Teşekkürler şimdiden..

Castiel91

Üye
dostum sorun mu bu ya.. İndirilenlere gir bak indir yarım kalanları

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yarım kalanları iptal et

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Sorun bu cunku indirilenler diye bir yer yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İndirilebilen öğemidir nedir o olması lazım

laplace06

laplace06

Üye
aynı sorun bende de vardı bir türlü nedenini bulamadım flash attım kurtuldum

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
indirilebilir ogeler diye secenek var fakat girilmiyor tiklasanda girilmiyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Girebilsen sorun çözülürdü aslında ama neden girilmiyor bilmiyorum

n000k

n000k

Üye
indirilebilir ogeler diye secenek var fakat girilmiyor tiklasanda girilmiyor
birşey ler indirmeye çalış bakalım, nebileyim fotoğraf falan indirmeye çalış. ve ozaman o indirilebilr öğler kısmı aktif olcakmı bak bakalım

----------Eklendi @ 23:49:21 ---------- Yazıldı @ 23:45:45 ----------

indirdiğin resimler yada her ne ise.. onlar depo hafızada download un içine kaydediliyor. belki orayıda bi kontrol et derim..

Symbianist

Symbianist

Üye
Xclear kullan

SuaT6027

SuaT6027

Üye
opera yukle onu kullan :D

kalbimdesiin

Üye
Kolay bir çözümü var c system dmgr e system dmgr f system dmgr klasörlerini tamamen sil sorun biter 3 hafızadakini de sil ise yarıyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim neden bana sormuyorsun madem sorunun var.ama yinede sorun devam ediyorsa sorabilirsin.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Bu konu icin siteye yeni uye olacaklar lutfen neden uye olduklarini belirtsinler.:naughty::ehe

:D :D :D mukemmel yaaa :D :D :D :D

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Kolay bir çözümü var c system dmgr e system dmgr f system dmgr klasörlerini tamamen sil sorun biter 3 hafızadakini de sil ise yarıyor

arkadaslar mukemmelsiniz ya cok tesekkur ederim bu arkadasimizin dedigi ise yariyor digerlerini deneyemedim ilk bu yontemi denedim duzeldi flash atmaktan kurtuldum hepinize cok tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt