Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

ahmetbond

Üye
Hikmet kardeş sayende ilk cfw yaptım ama senin win8 apollo temana ihtiyacım :) var verebilirmisn

ahmetbond

Üye
Hikmet yalnız *#0000# yapınca kapanıyor telefon çare yok mu birde mesaj yazarken silme sorunu var.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
*#0000# bende yapınca acılıyor ama sizlerde acılmıyor garip mesaj yazınca mesaj siliniyor :hmmm:

cfw de bir kaç hata var ama güncellenınce bütün sorunlar düzeltilecek . :oke

tosyaburak

Üye
*#0000# bende yapınca acılıyor ama sizlerde acılmıyor garip mesaj yazınca mesaj siliniyor :hmmm:

cfw de bir kaç hata var ama güncellenınce bütün sorunlar düzeltilecek . :oke
Ben şimdi bu cfw yi kursam bir sorun olmaz ama çalışmayan noktaları hangisi onları söyleye bilirmisin hikmet kardeş

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi bu cfw yi kursam bir sorun olmaz ama çalışmayan noktaları hangisi onları söyleye bilirmisin hikmet kardeş

cfw nın her tarafına bakacaksın nerde hata var her yerde hata çıkabilir

tosyaburak

Üye
arkadaşlar bu cfw yi kuran baştan sona kadar anlata bilirmi şimdiden teşekkürler

tosyaburak

Üye
dosyayı indirdim ve rardan çıkarttım 2 tane symbian belle [windows phone] klasörü var sadece birtanesinin içindekileri mi kopyalayacaz

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
menü tarzı nasıl istiyorsan onu seçeçeksin resimdekı gibi olmasını istiyorsan 4.4 seç

tosyaburak

Üye
kardeş ben cfw yi kurdum on numara ama mesela menüye girdim fotoğraflara bastım titreme hassasiyetini göremedim

çomolokko

Üye
hey gidi günler hey bir zamanlar bende 5800 kullanırdım :D neydi o cfw ofw maceraları :D

okan1096

Üye
abi nasıl orjinale dönerim

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ofw yükle orjinal yazılımı yükle

okan1096

Üye
Abi pc den attığım çoğu program çalışmıyo yani türkçe olanları ne yapmam lazım geri eskisinide yüklemek istemiyom ama türkçe skype yükledim maxi cep ten yükleniyo ama açılmıyo skydrive yükledim türkçe başka siteden açılmıyo lütfen ne yapım

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
önceden çalışıyor muydu

- - - Eklendi - - -

önceden çalışıyor muydu

Üst Alt