Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

Sponsorlu Bağlantılar

djomerrr

Üye
gerçekten mükemmel bir cfw olmuş elinize sağlık ben bugün daha yeni symbian belle güncel cfw yükledim telefon çakı gibi oldu yaa acayip hızlandı gereksiz prolar hep kaldırıldı mükemmel oldu ama senin bu cfw de gerçekten çok kaliteli olmuş

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten mükemmel bir cfw olmuş elinize sağlık ben bugün daha yeni symbian belle güncel cfw yükledim telefon çakı gibi oldu yaa acayip hızlandı gereksiz prolar hep kaldırıldı mükemmel oldu ama senin bu cfw de gerçekten çok kaliteli olmuş

saol Güle Güle Kullan

• Beğen

bilaluguz

Üye
eline sağlık arkadaş güzel fw ama artık bıraz degısıklık olsun :) bence cok çıkartacağına bı tane çıkar herkes onu kullansın :)) bekliyoruz artık :)

- - - Eklendi - - -

eline sağlık arkadaş güzel fw ama artık bıraz degısıklık olsun :) bence cok çıkartacağına bı tane çıkar herkes onu kullansın :)) bekliyoruz artık :)

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Şuan Başlamıcam Yapmaya 01.04.2013 Tarihinde Başlıcam kafam dinlensin :D

- - - Eklendi - - -

Windows Phone 8 V.2 Yapımına Başlanmıştır Şuana Kadar Şunlar Yapıldı

1- Şarj Olurken Yeşil Yanar Mesaj Geldinde İse Beyaz Yanar Söner
2-E/Hafızasına Gizli Klasör Açıldı Resim Video Gözükmez
3- Bir Kişiyi Ararken İnsan Resmi Çıkar
4-Windows 8 Zil Sesi SMS Sesi Bİldirim Sesi Eklendi [ Özel ]
5- NaviBar Ortalanmıştı Ortalama Kaldırıldı ...

• Beğen
Lancerr

Lancerr

Üye
ustam şu seçenekler geri simgelerini en köşeye çeksen :D

• Beğen
Heroata

Heroata

Üye
Ya cidden belleye hayran olmaya basldm cwf ne ? Bu 5800 olamaz olsa da kasar ya superrrr

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 V.2 Yapımına Başlanmıştır Şuana Kadar Şunlar Yapıldı

1- Şarj Olurken Yeşil Yanar Mesaj Geldinde İse Beyaz Yanar Söner
2-E/Hafızasına Gizli Klasör Açıldı Resim Video Gözükmez
3- Bir Kişiyi Ararken İnsan Resmi Çıkar
4-Windows 8 Zil Sesi SMS Sesi Bİldirim Sesi Eklendi [ Özel ]
5- NaviBar Ortalanmıştı Ortalama Kaldırıldı ...
6-Artık DesClock u Kurmaya Gerek Kalmadı DeskClock Modlandı Tek Desk Clock Sikinlerini İçine Atacaksınız

• Beğen
lazye

lazye

Üye
@hikmet366 ev ekranları widgetlarını tamamen şeffaflaştır duvar kağıdı öyle çok güzel duruyor.Bunu yapabilir misin ?

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
@hikmet366 ev ekranları widgetlarını tamamen şeffaflaştır duvar kağıdı öyle çok güzel duruyor.Bunu yapabilir misin ?
şeffaf zaten tek saat hariç

- - - Eklendi - - -

Linkleri Ekleyemiyorum Mediafire.com Çalışmıyor Giriş Yapamıyorum

- - - Eklendi - - -

Yükleniyor sorun Halledildi FwNin Boyutu 301 Mb Dir :D Siteye Yükleyemedimden dolayı 4x4 4x3 diye Ayırdım iyi Kullanımlar yüklenince haber verilecektir...

• Beğen

ca_sus

Üye
hocam hersey güzelde 5800 orjinal yazı stili olsa çok daha güzel olur şuan ki yazılar küçük eğer 5800 orjinal yazı stilini koyarsan yükler kullanırım çünkı güzel cfw ama benim için yazı stili sıkıntı

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
hocam hersey güzelde 5800 orjinal yazı stili olsa çok daha güzel olur şuan ki yazılar küçük eğer 5800 orjinal yazı stilini koyarsan yükler kullanırım çünkı güzel cfw ama benim için yazı stili sıkıntı

yazı fontunu Ben Navibara göre düzenlemem gerek bunu yapamıyorum şuan o bilgi hakkında bilgim yoq

- - - Eklendi - - -

Linkler Eklenmiştir Hayırlı Uğurlu Olsun....

• Beğen
sekajmer

sekajmer

Üye
n97 ye kurmanın bir yolu yokmu n97 war cfw yok maxicepte wardı bi ara bi cfw de görmüştüm son tuğra glba altına yazmışlar farklı telefonlara kurmak rm-356 klasörünü rm-505 olarak dgstrmek mümkün mü?

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hikmet sen kendini aşmışsın. Görmeyeli çok ilerlemişsin. Bu arada bir de Ofw yap tam olsun.

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bazı nedenlerden dolayı 3 ay yokum. Belki tekrar gelirim.Bu arada diğer Cfw'lerine de baktım hepsi çok iyi olmuş. Ama görsellik dışında Ram miktarı yüksek daha stabil Gereksiz dosyaları silinmiş güzel bir Ofw yaparsan Cfw istemeyenler için de iyi bir alternatif olur.

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bazı nedenlerden dolayı 3 ay yokum. Belki tekrar gelirim.Bu arada diğer Cfw'lerine de baktım hepsi çok iyi olmuş. Ama görsellik dışında Ram miktarı yüksek daha stabil Gereksiz dosyaları silinmiş güzel bir Ofw yaparsan Cfw istemeyenler için de iyi bir alternatif olur.

Düşünürüm Tavsiyeni :oke:

• Beğen

Üst Alt