gerçekten mükemmel bir cfw olmuş elinize sağlık ben bugün daha yeni symbian belle güncel cfw yükledim telefon çakı gibi oldu yaa acayip hızlandı gereksiz prolar hep kaldırıldı mükemmel oldu ama senin bu cfw de gerçekten çok kaliteli olmuş
bence cok çıkartacağına bı tane çıkar herkes onu kullansın
) bekliyoruz artık 
bence cok çıkartacağına bı tane çıkar herkes onu kullansın
) bekliyoruz artık 
Şuan Başlamıcam Yapmaya 01.04.2013 Tarihinde Başlıcam kafam dinlensineline sağlık arkadaş güzel fw ama artık bıraz degısıklık olsunbence cok çıkartacağına bı tane çıkar herkes onu kullansın
) bekliyoruz artık
![]()

ustam şu seçenekler geri simgelerini en köşeye çeksen![]()

Ya cidden belleye hayran olmaya basldm cwf ne ? Bu 5800 olamaz olsa da kasar ya superrrr
şeffaf zaten tek saat hariç@hikmet366 ev ekranları widgetlarını tamamen şeffaflaştır duvar kağıdı öyle çok güzel duruyor.Bunu yapabilir misin ?
Siteye Yükleyemedimden dolayı 4x4 4x3 diye Ayırdım iyi Kullanımlar yüklenince haber verilecektir...hocam hersey güzelde 5800 orjinal yazı stili olsa çok daha güzel olur şuan ki yazılar küçük eğer 5800 orjinal yazı stilini koyarsan yükler kullanırım çünkı güzel cfw ama benim için yazı stili sıkıntı
Hikmet sen kendini aşmışsın. Görmeyeli çok ilerlemişsin. Bu arada bir de Ofw yap tam olsun.
saol üstünde Çalışıyorum senide bu ara özledim ya hoş geldin
neden bir işin mi var
Eyvallah kardeşim hoşbulduk sağol ben de sizi özledim.Ama birkaç ay sonra geri dönerim.
n97 ye kurmanın bir yolu yokmu n97 war cfw yok maxicepte wardı bi ara bi cfw de görmüştüm son tuğra glba altına yazmışlar farklı telefonlara kurmak rm-356 klasörünü rm-505 olarak dgstrmek mümkün mü?
Bazı nedenlerden dolayı 3 ay yokum. Belki tekrar gelirim.Bu arada diğer Cfw'lerine de baktım hepsi çok iyi olmuş. Ama görsellik dışında Ram miktarı yüksek daha stabil Gereksiz dosyaları silinmiş güzel bir Ofw yaparsan Cfw istemeyenler için de iyi bir alternatif olur.