Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş 1 haftadır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok tema efektleri açık olduğu halde gayet hızlı yanlız bazı programları yüklerken dahili bileşen hatası veriyo mesela n drive yi yükleyemedim sebebi nedir acaba

Bilmiyorum dahili bileşen olsa o programi ben cfw gômmùş olurdum ama gômmedim sorunu tam bulamadım başka program yùkle

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar

okkan_020

Üye
bir iki programda da aynı hatayı verdi ama her programda olmuyor anlamadım bende :(

• Beğen

okkan_020

Üye
gönderdim kardeş link ini

• Beğen

zeormayk

Üye
ben symbian belle yükledim fakat şarjı 1 gün en fazla 1.5 gün gidiyor. Hiç kullanmadığım halde!!!!!!
Daha önce sunrise v60 kullandım on da şarj en az 3 gün gidiyordu . Bunu nasıl düzelte bilirim?

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ben symbian belle yükledim fakat şarjı 1 gün en fazla 1.5 gün gidiyor. Hiç kullanmadığım halde!!!!!!
Daha önce sunrise v60 kullandım on da şarj en az 3 gün gidiyordu . Bunu nasıl düzelte bilirim?

cfw de gerekli derleme yapıldı bu benim sorumum değil bu görsel bir cfw dir şarjı az dayanır

• Beğen

okkan_020

Üye
link bu kardeşm lik vermek yasaksa affola

• Beğen
grosmall

grosmall

Üye
güzel cfw ye benziyor şimdilik tele kurmayacam ama arşive kaldıracam:tşk:

• Beğen

okkan_020

Üye
peki ne önerirsin yükleyebilmem için?

• Beğen

gkhn321

Üye
ekran yan dönmüor mu bana mı öyle gelior ?

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Hikmet bi ara buna da el atıyosmu :)

• Beğen
KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
kardeş bu desk clock u bi türlü yapamadım , yazılarını okudum aynen yaptım olmadı , uygulamalarda saat var giriyorum girince C\DeskClock dosyasını oluşturuyo içine skinleri klasör halinde attım tekrar saate girdim görmedi , klasörden çıkarıp içindekileri attım yine görmedi sorun nedir sizce ??

• Beğen
manax

manax

Üye
hocam ben daha önce hiç yapmadım daha açık anlatabilirmisin

• Beğen

Üst Alt