Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

GunahkarTV

Üye
S.a arkadasLar iyi bayramLar , navi.exe ye tıkLadıqımda uyguLama başLatıLamadı die hata aLıyorum nasıL duzeLtebilirim ?

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şuanki en iyi belle kimin ben şuanda ivo777 3.1 tr kullanıyorum ama daha iyisi var mı acaba?

Madness cwf'sini de deneyebilirsiniz. Gayet hızlı ve stabil olmuş. İvo'nun cwf'si üzerinden düzenlenmiş..

• Beğen
Tepkiler: mklo1234

mklo1234

Üye
:tşk:

cengizholding

Üye
Arkadaşlar 25.7 'den sonra Belle yüklenmiyor diye forumlarda okuyorum ama tam aksinide okuyorum.
Kesin cevabı sizin vereceğinizi düşünüyorum..

Bu zaman da insan kime güveneceğini bilemiyor :))

serkanakca

Üye
hoca bu formati attigim zaman telefondaki resimler videolar telefon rehberi siliniyor mu?

apache61

Üye
Arkadaşlar bu konuda daha önceden de yardım istedim ancak ilgilenen arkadaş olmadı, yada mesajım gözden kaçtı. Benim Nokia N8 telefonum yurtdışından geldi. Product Code 0599758 bu telefona daha önceden türkçe PR sürümü yüklü idi, güncelleme yapınca Telefon anna ya yükseltildi ancak dili türkçe oldu. Phonix proğramı ile aşağıda resimdeki dosyaları tele yükleyebilirmiyim? Yüklersem dili türkçe olurmu

Uploaded with

meg1ddo

meg1ddo

Üye
izmir içi belle yüklemeyi bilen bi maxicepli yokmu ya, ses versin:)...

mmb7982

mmb7982

Üye
merhabalar

anlattıklarınızı harfiyen uyguladım lakin güç butonuna açmak için bastığımda 4 kez siyah zemin üzerine beyaz nokia yazısı sönüp tekrar beliriyor ve 4. den sonra telefon kendiliğinden kapanıyor sanırım ekrana hiç bir şey gelmiyor.cihazı usb ile bağladığımdada aynı şeyle karşılaşıyorum.şuan telefon açılmıyor yani dediğim şey tekrarlanıyor sürekli ne yapabilirim?

aşikar53

aşikar53

Üye
:nono: :nono: şimdi ben bunu yapsam sonra normal güncellemeyi nasıl yapıcam yani orjinal belle direk yüklenecek mi yoksa geri dönücez falan filan mı bilgisi olan arkadaşlara ricam bu konu hakkında beni ve ihtiyacı olan arkadaşlara yardım edermisiniz teşekkürler

Genzo *

Genzo *

Üye

mklo1234

Üye
merhabalar

anlattıklarınızı harfiyen uyguladım lakin güç butonuna açmak için bastığımda 4 kez siyah zemin üzerine beyaz nokia yazısı sönüp tekrar beliriyor ve 4. den sonra telefon kendiliğinden kapanıyor sanırım ekrana hiç bir şey gelmiyor.cihazı usb ile bağladığımdada aynı şeyle karşılaşıyorum.şuan telefon açılmıyor yani dediğim şey tekrarlanıyor sürekli ne yapabilirim?
dead flash atacan kardeş incelemesi var forumda

yilmazumut

yilmazumut

Üye
Daha sonra dosya yöneticisinden depo hafızasını biçimlendirin ve sonrasında ise *#7370# yapıp telefonunuza format atın. (O kadar işlemden sonra telefon rahatlasın.

kardeşim burda hangi dosya yöneticisinden bahsettin telefon açılmıyor zaten bu işlemleri yaptıktan sonra sadece nokıa logosu görüyorum güç düğmesine bastıktan sonra

----------Eklendi @ 10:41:37 ---------- Yazıldı @ 10:37:05 ----------

kardeş dead phone lada flash attık başka şeyler sallayın !!!!

south

Üye
Symbian Anna gerçekten Belle karşısında ezik kalıyor da hocam bu Belle'yi kendi başımıza cihaza yüklersek, cihaz garanti dışı kalır mı?

ciwan__47

ciwan__47

Üye

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Daha sonra dosya yöneticisinden depo hafızasını biçimlendirin ve sonrasında ise *#7370# yapıp telefonunuza format atın. (O kadar işlemden sonra telefon rahatlasın.

kardeşim burda hangi dosya yöneticisinden bahsettin telefon açılmıyor zaten bu işlemleri yaptıktan sonra sadece nokıa logosu görüyorum güç düğmesine bastıktan sonra

----------Eklendi @ 10:41:37 ---------- Yazıldı @ 10:37:05 ----------

kardeş dead phone lada flash attık başka şeyler sallayın !!!!

Aynı problem bende de olmuştu. "Phoenix" adlı programı silip 2011v yükleyin. Ardından ilk yazılım olan "Scandinavia" ile tekrar geriye dönün. Sonra 14.02v geçiş yapın. Yükleme işlemlerinden sonra belle'ye tekrar terfi edin. Büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. (Flashı dead flash ile tekrar atmak zorundasınız.)

Dosya yönecisi: Belle yüklü olduğu için belle'ye göre tarif edeceğim. Menü/Araçlar/Dosyalar/ 2.sıradaki Dosya hafızasının üzerine basılı tutun biçimlendir yazısını göreceksiniz. Biçimlendir yapıp depo'yu biçimlendirin.

Symbian Anna gerçekten Belle karşısında ezik kalıyor da hocam bu Belle'yi kendi başımıza cihaza yüklersek, cihaz garanti dışı kalır mı?

Hayır kalmaz. Cihazı garantiye vermeden önce tekrar orj anna sürümüne geçip format atın. Cihaz ojinaline dönecektir..

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
@Kurtulus40 abi mükemmelsinnnn ellerine sağlık . Allah razı olsun yardımlarından ötürü. Çok saolasın büyük insansın...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
allele

allele

Üye
NaviFirm+ 1.4 sürümünü yükledim fakat nokia care suit de server sorunu verip karşıdan yükleme yapmamaktadı sorun ne olabilir nasıl çözebilirim win7 kullanıyorum alakalı olabilirmi?..

senuyurken

Üye
Merhaba Arkadaşlar Şu an Telefonum Symbian Anna yüklü. Ve hackli uda dosyasıda yüklü.. Sadece belle dosyalarını flash olarak atsam videoda oldugu gibi yani navifirme hiç girmesem, phonix altındaki rm-596 klasörünün içine sadece belle dosyalarını atsam ve telefonu firmwaere update yapsam sorun olurmu....

senuyurken

Üye
Yanlış yazım

senuyurken

Üye
NaviFirm+ 1.4 sürümünü yükledim fakat nokia care suit de server sorunu verip karşıdan yükleme yapmamaktadı sorun ne olabilir nasıl çözebilirim win7 kullanıyorum alakalı olabilirmi?..

Şu an bendede hataveriyor... Window7 64 bit işletim sistemi var makinada.. Yoğunluktan dolayıdır sanırım...

Üst Alt