WebStyle
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhaba arkadaşlar ben alman annası yükledim üstüne belle yükledim herşey tama güzel oldu ama internet bağlantılı uygulama kullandığımda tel kendini resetliyor, ovi mağaza, web tarayıcı.haritalar ve e-posta gibi uygulamaları açınca tel reset atıyo kendine. yardımcı olursanız sevinirim
Bende söylediklerinizin hiç biri olmadı. Telefona hard format atıp tekrar belle yi yüklemeyi dener misiniz?
ewet yine ben hocam olmadı yapamadım acaba nokia ovi suite yüklü değil bende ondan görmüyo olabilirmi dersin
nokia c7 telefonum avusturya çıkışlı annaya yükselttim ingilizce oldu nasıl türkçe yapcam
pc kapat yenideen başlat tlfonunuda öle sonra bağla bak bakalım görecekmi görmicekmi
bendede yaptı kıllık pr1.2ye dönecem görmedi bi türlü çıldırdım vazgeçtim bellede kaldım
Boşver ya belle de kal. Bende uzun süre belle takılacağım.
Bu yarım kalan ingilizce kısımlara canım sıkıldı. Dayanamadım eski sürüme geçtim. Önce eski sürüm olan 11 versiyonuna az önce kolayca geçiş yaptım. Ardından 14.02 sürümüne terfi ettim. Ondan sonra "Euro2 Almanya dg" annasını yükledim. Hemen ardından belle dosyalarını update ettim. Hiç bir problem sorun yaşamadım.Şu anda ingilizce olan kısımlar da nihayet türkçe oldu. Sorun demekki anna dosyalarından kaynaklı imiş. Anna dan anna ya fark var demek ki. Şimdi bir de format attım telefon harika oldu..
hemen bana anlatıyosun hocam uyku tutmuyor beni bıyık bıraktım sinirden bende belle gideceğim zaten istediğim orjinal annadan belle geçiş yapmak yoksa anna meraklısı değilim
Şöyle kısaca anlatayım baköncelikle buradan Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyaları indir. Bende önceden indirmiş olduğum için pc de kayıtlı idi. Sonra dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 buraya gönder sayfaları kapat.şimdi cihazı pc ye bağla sonra phoenix programını çalıştır. Usb1 i seç. "File" ardından "Scan Product" tıkla zaten altta göreceksin yükleyeceğin dosyayı ardından "Firmware Update" seçip Product code yi seçip "Refurbish" butonuna basman yeterli olacak. Kendi kendine flashı atıyor zaten sonra test mest birşeyler zırvalıyacak. 1dk sonrada telefon açılmış olacak.. Ben bunlardan başka birşey yapmadım. Phoenix programında herhangi bir problemle de karşılaşmadım..
aynen yapıyorum refurbişe basıyorum tlfon kapanıyo ondan sonra bi türlü tlfonu görmüyo sinir oldum yaaausbde sorun var şimdi phoneexi tekrar kuruyorum bakalım olcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?