nublies
Üye
Daha N8 alalı 28 saat oldu ama forumlarda okuduklarımdan sonra ne yapsam ne etsem diye kara kara düşünmeye başladım düşüncelerim telefonu satmakla patlatmak arasında gitti gitti geldi çoğu N8 kullanıcılarına olanlar banada oldu donma yeniden başlatma uyuşuk hareketler falan filan en sonunda telefonu aldığım yerin müşteri hizmetindeki adama küfür ettim ve kaçtım bu kadar şeyden sonra flashlama muhabbetiyle tanıştım evet bu telefonu aldığım için pişmanım bu kadar para verip çok daha iyi bir şey alabileceğimi çok geç öğrendim dediğim gibi çok geç.. bütün problemlerinden bu belle denen ve kulağıma nedenini hala anlayamadığım şekilde alacakaranlık serisindeki ''bella'' gibi gelen bu olayı yapmam çözer mi Yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi akşamlar
Daha N8 alalı 28 saat oldu ama forumlarda okuduklarımdan sonra ne yapsam ne etsem diye kara kara düşünmeye başladım düşüncelerim telefonu satmakla patlatmak arasında gitti gitti geldi çoğu N8 kullanıcılarına olanlar banada oldu donma yeniden başlatma uyuşuk hareketler falan filan en sonunda telefonu aldığım yerin müşteri hizmetindeki adama küfür ettim ve kaçtım bu kadar şeyden sonra flashlama muhabbetiyle tanıştım evet bu telefonu aldığım için pişmanım bu kadar para verip çok daha iyi bir şey alabileceğimi çok geç öğrendim dediğim gibi çok geç.. bütün problemlerinden bu belle denen ve kulağıma nedenini hala anlayamadığım şekilde alacakaranlık serisindeki ''bella'' gibi gelen bu olayı yapmam çözer mi Yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi akşamlar
Sizin telefondan kaynaklı genel bir problem olabilir. Belki yazılımsal belkide donanımsal bir problemdir. Bunu anlamak için öncelikle Nokia'nın orjinal Anna'sını cihazınıza yükleyip 1 hafta test edin. Yine aynı olaylar tekrar ederse belkide büyük ihtimalle donanımsal bir problemi vardır. Belle işletim sistemine daha sonra geçiş yapabilirsiniz. Bu bahsetmiş olduğunuz durumlarla henüz karşılaşmadım. Yaklaşık 1 senedir N8'i kullanıyorum. Ama bende başka sebeplerden dolayı yakında cihazı satıp farklı bir model almayı düşünüyorum..
Arkadaşlar ben N8 i yeni aldım belle ye geçmek istiyorum, sürüm şu an 24.001 anna da nasıl yapabilirim ? Üsteki anlatımın neresinden başlamam gerekiyor.
arkadaslar belle yaptiktan sonra mesajlar resimler falan siliniyor mu ?
Bana yardımcı olabilecek biri yok mu ? bu arada product kodu 059G6P0
Arkadaslar bişey sorabilirmiyim... Benim telefonda Anna var suanda ve belleye çevirmek istiyorum ... Yani Sayfa 1 deki uygulama belleye çevirmek için dimi ? Saygılar..
Evet. Cihazınız da anna yüklü ise video'da anlatılanları izleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?