arkadasım bende o hatayı alıyorum nasıl çözebilirim?videodaki gibi yapıorm her şeyi fakat flashlarken hata alıyorum..waiting for usb device.. dedikten sonra bi süre bekliyor fakat sonra hata veriyor tekrar flashlamak ister miiniz die soruor evet dedğimde hep aynı tablo oluyor ne yapmam lazım?
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
tamam hallettim..
hocam ben htz desire z ile e7 arasında kalmıştm hatta o ana kadar e7 yi hiç görmemiştim fakat o an her şey dğeiştiArkadaşlar selamlar,konuyu saptırmak istemiyorum ama ben htc desire z kullanan biriyim yaklaşıkta 8-9 aydır kullanıyorum pil konusundan şikayetçiyim hergün şarj etmek zorundayım ,sizden ricam htc desire z'yi satıp e7 alsam attan eşeğe binmiş olurmuyuz yoksa rahat edermiyim tel hakkında bilgilendirirmisiniz.
kesinlikle sana şöyle söleym e7 ye belle yükledim hard format attıktan sonra yemin ediorm 3 gundur şarj etmedm 4.gunde artık internete bağlı kalmaktan şarj etmek zorunda kaldım dahada vardı yani gerçekten android,ios hızlı olabilir ama gel görki stabilite ve şarj devamlılıgında nokiadan öğrenmeleri gereken çok şey var..attan inip eşeğe binmeye gelince yani ne amaç için kullanacağın önemli cihazı onu söylersen daha iyi yardımcı olmaya çalışırımvala anna olsa netten soğuyabilirdin androidden sonra ama belle de gerçekten işini görürsün belki andorid kadar hızlı olamaycak ama 4.gun sonunda şarja takınca ulan 4 gun oldu diyip yuzundeki gulumseme her şeye değecekSağolasın arkadaşım soruma cevap verdiğin için..Ben genelde zorda kalınca atıyorum yoldasın nette olman gerekiyor htc bunu gayet iyi karşılıyor ,bankacılık işleri eft havale vs oluyor bundan başka genelinde nadir olsa resimli msj vs gönderiyorum oyun oynama vs gibi şeylerle ilgilenmiyorum
onun dışnda bankacalık vs işlerni rahatlıkla yapalrsin 4 inçlik amoled ekranda..resimli msjı fln saymıorm zaten 8 mp kamera var hd çekime sahip olan..