Symbian Belle Nokia e7-ye nasil kurulur...

Sponsorlu Bağlantılar

brifing

Üye
tam olarak bilmiyorum. Ben belle kurarken hard format atip oyle kurdum. Sana da oneririm. Flash sonrasi tekrar format. Bellele gitsin. Sonda C: bos hafiza: 350 mb
ya eğer programlar geri gelmiycekse ya herro ya merro gibi bişi olur artık :D ama dediğim gibi eğer hepsi geri gelirse öyle bi sıkıntıya girmem aksi halde 15 tane sürekli kullandığm programın adını yazıp tek tek bulup indirmek zorunda kalcaz..

brifing

Üye
videodaki gibi yapıorm her şeyi fakat flashlarken hata alıyorum..waiting for usb device.. dedikten sonra bi süre bekliyor fakat sonra hata veriyor tekrar flashlamak ister miiniz die soruor evet dedğimde hep aynı tablo oluyor ne yapmam lazım?
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

tamam hallettim..

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
oyle oluyor zaten. Konunu tam okuduysan konusduk o kismini :) succesful yazmiyor burda... Hayirli olsun kardesim

brifing

Üye
videodaki gibi yapıorm her şeyi fakat flashlarken hata alıyorum..waiting for usb device.. dedikten sonra bi süre bekliyor fakat sonra hata veriyor tekrar flashlamak ister miiniz die soruor evet dedğimde hep aynı tablo oluyor ne yapmam lazım?
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

tamam hallettim..

bu arada hocam öncelikle sağolasın fakat dikkat çeken bi kaç önemli bişiye paylaşmak istiyorum sende eksiğim varsa söle veya bilmediğim..
1.si güç tasarrufu modunu nası açıyoruz önceden pil resmne tıklayınca olurdu?
2.si nokia social app uygulaması olmadığından ötürü fotoğraflara tıkladığınızda paylaşma işartine bastığınız zamana featured not support gibi bi yazı çıkıo desteklenmiyo demesi o progrmların olmadığından muhtemelen onları nereden bulabilirz?
3.sü mesela annada yatay ekranda telefon kilitlenip açılabilirdu fakat bunda yatay şekilde kilitlendiğinde telefon açtığınzda dikey moda göre kilit aç tuşu şekil alıyor?
bunlar acaba legal belle gelince düzelecek mi?

adanalix

Üye
arkadaşlar bişey sorasam. şimdi belleyi yükledik ve olaki anna'ya dönmek istedik.downgrade mümkün mü?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tum sorulari boyle cevaplayim kisaca.
1.Guc tasarrufu modunu aktiv deaktiv etmek icin: acma kapatma tusuna basip oradan yapa bilirsiniz. seceneklerde var.
2.bu hacked, leaked oldugu icin oynama olmus fw ille belli. oynayan arkadas da social uygulamasini ve bazi gereksiz uygulamali kaldirmis. bana gore iyi olmus aslinda. 350 mb C bos hafiza ile geldi. ama ille de sosyal istiyorsan yukleyebilirsin. sanirsam forumda var. bi de betalabsa bak.
3.malasef e7 de downgrade yok. bence gerek de yok downgrade'e...
baska sorusu olan?:)

----------Eklendi @ 20:27:58 ---------- Yazıldı @ 20:25:22 ----------

4. yatay/dikey kilit konusuna gelince. simdi farkettim :D valla kardesim orasini takma kafana. orijinalde duzelirmi duzelmezmi bilemem. ama bana gore bu daha iyi. kilidi acmak icin telefonu 90 derece cevirip de yazilari okuyunca..... bu daha iyi bana kalirsa

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
kefkom, ozel mesajlarini bosalt

adanalix

Üye
bu yatay dikey kilit sorunu nedir acaba?

brifing

Üye
kefkom, ozel mesajlarini bosalt
emil hocam ya sabah kalktıgımda buyuk bi şok yaşadım akşam yattgımda telefonn şarjı du sabah bi kalktm telefon açılmıyor şok oldum şarjı bitmiş nası yani iphone gibi 8 saat fln mı gidiyor böyle saçmalık olur mu:S bir de bişi daha mesela ben yedek aldgm numaralar normal +90 olmayan numaralardan birisi msj atınca msjlar +90 olarak geliyorya o kayıtta olan numarayı gösterecegine gidio başka numara gibi +90xxxxxxxxx die gösterior bu neyin nesidir çok sinir oldum:off:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
emil hocam ya sabah kalktıgımda buyuk bi şok yaşadım akşam yattgımda telefonn şarjı du sabah bi kalktm telefon açılmıyor şok oldum şarjı bitmiş nası yani iphone gibi 8 saat fln mı gidiyor böyle saçmalık olur mu:S bir de bişi daha mesela ben yedek aldgm numaralar normal +90 olmayan numaralardan birisi msj atınca msjlar +90 olarak geliyorya o kayıtta olan numarayı gösterecegine gidio başka numara gibi +90xxxxxxxxx die gösterior bu neyin nesidir çok sinir oldum:off:

iste onu bana soryamacaksin. Hard format atarak yaptim kardes ben. Annadakindan 2 kat cok dayaniyor sarj

SilentOne

SilentOne

Üye
belle de şarj ve rem opimizasyonu süper zaten :D oyuzden istiyom :D

hakanonel05

Üye
Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the product cannot be identifield yazısı veriyor arkadaslar daha sonra product seçmem gereken yerde bir şey çıkmıyor

----------Eklendi @ 21:57:06 ---------- Yazıldı @ 21:53:22 ----------

059C4R5 dark_grey_qwerty_china bunu bulamıyorum seceneklerde çıkmıyor

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the product cannot be identifield yazısı veriyor arkadaslar daha sonra product seçmem gereken yerde bir şey çıkmıyor

----------Eklendi @ 21:57:06 ---------- Yazıldı @ 21:53:22 ----------

059C4R5 dark_grey_qwerty_china bunu bulamıyorum seceneklerde çıkmıyor

tamam. Shimdi sen o yuklediyin dosyalar bi klasore atdin oylemi? Klasorun ismini boyle yap: 'RM-626' sonra o klasoru C/program files x86/nokia/phoenix/products klasorune at. (pc ye gore degisir. Bende boyle). Sonra dene. Olucak. Bura yaz sonucu

----------Eklendi @ 02:18:03 ---------- Yazıldı @ 02:16:37 ----------

onu nası yapıyoruz peki?

hard format. *#7370# hard format codu. Format hakkinda konulari okumayi oneririm. Eger tam olarak bilmiyorsan. Kisaca: tum verilerin iter yedeklemezsen eger

hakanonel05

Üye
en son seçtiği dosya yok bende video ya göre konuşuyorum. acaba seçiceğim dosya RM-626 nın içinde mi

----------Eklendi @ 00:46:52 ---------- Yazıldı @ 00:43:21 ----------

diğer sorunu hallettim en son edit licem dosyanın hangisi oldugunu bilemedım ve yerine RM-626 dan hangisini seçeceğimi

----------Eklendi @ 01:15:46 ---------- Yazıldı @ 00:46:52 ----------

en son yüklicem dosyayı da buldum ancak yukleme esnasında device usb tarzı bi hata verdi anlamadım :S

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
editliyicegin dosya kirmizi rengde yazili. Son asamada hata veriyor. Usb connection error diye boyle bi sey... Sonra cikar telefonu. Tamamdir. Bellede oyle oluyor. Succesfull yazmiyo

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Orada bır degıstırme yapıyor eleman ıkısını sıoldıkten sonbra edıt yapıyor klasorden bı dosya cıkıyor ben orayı anlamadım yahu vıdeoda

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
PM atan arkadaslar icin. hangi dosyalari degistiricegiz diye sormussunuz... bakin. product code sectiyinizde optionsa tiklyoruz. 6 dosya gozukuyor. 3, 5 ve 6 cisi kirmizi oluyor. 5 ve 6 cini siliyoruz. kaldi 4 dosya. 3 cusu kirmizi. 3 cu kirmiziyi degistiriyoruz. (Rofs3. 14.7kb). sonrasi malum mesele :)varmi baska sorusu olan?

cross_fire

Üye
arkadaslar bi yardim edin yanlislikla nokia nin yeni surumunu yukledim 25.008 olani simdi belle dosyalari ni yukleyemiyorum elinde belleye uygun rofs3 dosyasi olan warsa yollasin. Simdiden tslker yardiminizi bekliyorum

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim detayli anlatsana. Phoenixle kurarken hata mi aliyorsun? Yukleyemiyorum derken?

Üst Alt