Symbian Belle Nokia e7-ye nasil kurulur...

Sponsorlu Bağlantılar

cross_fire

Üye
phonix ile yuklenmiyo cunku tlf a 25.008 surumunu yukledim. Sanirim dosyanin icinde 25.007 dosyasindan kaynaklaniyor. Yoksa yukler diye dusunuyorum. Bide eski versiyona donup tekrar yukleyim diyorum ama hangi vetsiyona dinebilirim navifrim den indirip kurayim?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Hayir! Donme! Eski versiyona donersen telefon coker. sen hatayi detayli anlatsana.... bi cozum bulalim beraber

cross_fire

Üye
simdi navifrimden belle zannedip 25.008 versiyonu yukledim. Sonra yanlis olduguni gorunce bellenin dosyalarini siyeden buldum 111 le basliyodu galiba onu kurmaya calistim tlf acilmadi. Geri en son yukledigim 25.008 versiyonu yukledim acildi tlf. Sorun su ki belle dosyalari icinde 25.007 dosyasi var ben de 25.008 yuklu oldugu icin belle kurarken hata veriyo. Downgrade yapayim diye dusundum ama pek beceremem galiba

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tamam. downgrade yapamazsin. mecburenorijinal belleyi bekliyiceksin :( ben konuda 25.007 uzerine yazmistim...

cross_fire

Üye
aksam denedim 25.007 nin scandinavia versiyonunu olmadi n8 konularina baktim pr1.0 versiyonu yukleyip devam etmis bugun onu bi deneyecem. Oda olmazsa senin dedigin gibi orjinal surumu bekleyecem

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
kendin dedin iste. N8. Downgrade bi tek n8 de var. Sen yapsan telefon coker. Yapmamani oneririm

cross_fire

Üye
o zaman bekleyecez :( :( :(( baska care yok :(

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
evet :(

cross_fire

Üye
peki bu kullandigim 25.008 fw yi turkcelestirebilirmiyiz ing zor oluyo biraz da :)

oozkan1907

Üye
Phoneix ile belle kurmaya başlarken rm-626_111.030.0607_02.01.truest_79u_prd.rofs3.fpsx isimli dosyayı bulamıyor. Sizce ne yapmam gerekli.

evole

Üye
arkadaşlar biz bunu nasıl flaşliycaz direk nasl kurcaz anlatırmısınz

----------Eklendi @ 14:53:59 ---------- Yazıldı @ 14:42:23 ----------

Ya allah aşkına nasıl flaşliycaz biriniz anlatın

----------Eklendi @ 15:03:42 ---------- Yazıldı @ 14:53:59 ----------

Arkadaşlar harika bişey bu ama detaylı anlatmalısınız çok sallama olmuş konunun sahibine bilgilerimle... Videolu ayrıntılı anlatım yapsanda herkes faydalansa yarı buçuk hiç bir şey belli olmuyor - leri + ları nelerdir bunları yazsanız ne kaybedersiniz..

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
aga benim gozum kesmiyor ben nokia suitten 25.8 i yukleyecem anna

belle de cikarsa yukleriz ama bu biraz falso sanki n8 icin yazilan bi belleyi bi kac degisikle e 7 ye yamiyoruz anladigim kadariyla. ayrica bi kac kisi klavye hatasi almis yani n8 de normal klavye olmadigindan oyle bi ozellik olmayabilir. bana mantikli gelmedi :(

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
bi kac kisi diyil her kes :)

cross_fire

Üye
25.008 i sakın yukleme ben yukledım avare avare dolanıyorum ne belle yuklenyo ne de versiyon dusuyo tavsıyem bekle hem tlf ing oldu ezbere tlf kullanmak zorunda kaldım. tum yolları denedım duzelmedı mecburen orjınal belle yı bekleyecem

eser479

eser479

Üye
videodaki gibi yapıorm her şeyi fakat flashlarken hata alıyorum..waiting for usb device.. dedikten sonra bi süre bekliyor fakat sonra hata veriyor tekrar flashlamak ister miiniz die soruor evet dedğimde hep aynı tablo oluyor ne yapmam lazım?
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

tamam hallettim..
arkadasım bende o hatayı alıyorum nasıl çözebilirim?

tuntek

Üye
Arkadaşlar selamlar,konuyu saptırmak istemiyorum ama ben htc desire z kullanan biriyim yaklaşıkta 8-9 aydır kullanıyorum pil konusundan şikayetçiyim hergün şarj etmek zorundayım ,sizden ricam htc desire z'yi satıp e7 alsam attan eşeğe binmiş olurmuyuz yoksa rahat edermiyim tel hakkında bilgilendirirmisiniz.

brifing

Üye
Arkadaşlar selamlar,konuyu saptırmak istemiyorum ama ben htc desire z kullanan biriyim yaklaşıkta 8-9 aydır kullanıyorum pil konusundan şikayetçiyim hergün şarj etmek zorundayım ,sizden ricam htc desire z'yi satıp e7 alsam attan eşeğe binmiş olurmuyuz yoksa rahat edermiyim tel hakkında bilgilendirirmisiniz.
hocam ben htz desire z ile e7 arasında kalmıştm hatta o ana kadar e7 yi hiç görmemiştim fakat o an her şey dğeişti :D kesinlikle sana şöyle söleym e7 ye belle yükledim hard format attıktan sonra yemin ediorm 3 gundur şarj etmedm 4.gunde artık internete bağlı kalmaktan şarj etmek zorunda kaldım dahada vardı yani gerçekten android,ios hızlı olabilir ama gel görki stabilite ve şarj devamlılıgında nokiadan öğrenmeleri gereken çok şey var..attan inip eşeğe binmeye gelince yani ne amaç için kullanacağın önemli cihazı onu söylersen daha iyi yardımcı olmaya çalışırım

tuntek

Üye
Sağolasın arkadaşım soruma cevap verdiğin için..Ben genelde zorda kalınca atıyorum yoldasın nette olman gerekiyor htc bunu gayet iyi karşılıyor ,bankacılık işleri eft havale vs oluyor bundan başka genelinde nadir olsa resimli msj vs gönderiyorum oyun oynama vs gibi şeylerle ilgilenmiyorum

brifing

Üye
Sağolasın arkadaşım soruma cevap verdiğin için..Ben genelde zorda kalınca atıyorum yoldasın nette olman gerekiyor htc bunu gayet iyi karşılıyor ,bankacılık işleri eft havale vs oluyor bundan başka genelinde nadir olsa resimli msj vs gönderiyorum oyun oynama vs gibi şeylerle ilgilenmiyorum
vala anna olsa netten soğuyabilirdin androidden sonra ama belle de gerçekten işini görürsün belki andorid kadar hızlı olamaycak ama 4.gun sonunda şarja takınca ulan 4 gun oldu diyip yuzundeki gulumseme her şeye değecek:D onun dışnda bankacalık vs işlerni rahatlıkla yapalrsin 4 inçlik amoled ekranda..resimli msjı fln saymıorm zaten 8 mp kamera var hd çekime sahip olan..

tuntek

Üye
Arkadaşlar bende aranıza e7 alarak katıldım.Şunu ögrenmek istiyorum başka arkadaşta e7'nin simge yani klasör görünümü daha güzel bendeki ise farklı bunu nasıl değiştiriyoruz..

Üst Alt