Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
duzelttim.

ahmetdemircim

Üye
Gelismeleri yakindan takip ederek, 24.1 Anna'yi bekliyorum. Once onu yukleyecegim. Sonra Belle'deki bazi problemler cozulurse Belle'ye gececegim. Su an Cinli Anna her ihtiyacimi karsiliyor zaten hic acelem yok.

----------Eklendi @ 22:53:02 ---------- Yazıldı @ 22:39:19 ----------

İlk mesaja da ekliyorum. Belle nasil yuklenir videosu.

belledeki sorunlar halledildi hocam. türkçe klavye ve java sorunu giderildi. dh'dan realceday halletti. adresindeki dosyayı indirp belle dosyasıyla değiştirip yeniden flashlayın

BL@DE02

BL@DE02

Üye
beyler bende yükledim herzamanki gibi ilk olarak :) manyak ötesi olmuş yemin ediyorum n8 i olmayan gider alır buraya yazıyorum okadar stabil okadar şahane ki anlatamam :D yemin ediyorum süpper ya nokia i love u so much

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
beyler bende yükledim herzamanki gibi ilk olarak :) manyak ötesi olmuş yemin ediyorum n8 i olmayan gider alır buraya yazıyorum okadar stabil okadar şahane ki anlatamam :D yemin ediyorum süpper ya nokia i love u so much
Bu daha bir de alpha sürümü final sürümünde uçacak telefon :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
muhammed ne diyorsun o kadar fena yani belle

KEMAL_ANK

Üye
arkadaşlar illaki bu işlemleri yapmak zorundamıyız biz ? belki şimdi değil ama daha sonra nokianın sitesinden veya telefondan normal sürüm güncellemesi gibi bir uygulamayla yüklenemezmi bu belle?

hotboy_ist

Üye
arkadaşlar illaki bu işlemleri yapmak zorundamıyız biz ? belki şimdi değil ama daha sonra nokianın sitesinden veya telefondan normal sürüm güncellemesi gibi bir uygulamayla yüklenemezmi bu belle?

Çok beklersin arkadaşım... En az 3 ay diyorum ben :)

• Beğen
Tepkiler: gokturk_prensi

freeboyy

Üye
yükledim

Test aşamasında olsa da çok iyi gözüküyor

SilentOne

SilentOne

Üye

hadi yha okar diyon yani bide bu alfa sürüm betada deqil bide bunun tam sürümü geldimi yaşadım be:D

Eric_draven

Üye
beyler şimdi yükledim ve yemin ederim belle li n8 imi hiç bi paraya satmam :) telefon resmen yağlanmış gibi hızı kayıyor :D web muhteşem wignetler mail kamera müzik radyo olağan üstü olmuş .. :D:D delirdim uykum kaçtı 1 gün oynarım ben bunla :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Beyler, konu basligi nasil degistiriliyor? Symbian Belle - Videolu Anlatım yapmak istiyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
ilk mesaja git orda düzenle var sağ alt tarafta olması lazım ona bas değişirtir

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
merhaba arkadaslar boyle bır hata alıyorum annayı yuklerken hıc bır hata almamıstım neden bunu yaşadımm

ayrıntılı yazabılecek bırı varmı acaba

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
@acayipbirisi

Yanlis birseyler yapiyorsun. Product code (Urun numarasi) degistirme hata veriyor. Oyle birsey yapmiyor olman lazim.

pRime.

pRime.

Üye
Symbian'ın yeniden doğuşu :ehe

ahmetdemircim

Üye
TTPOD 'da çalışmıyor.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
O zaman, phoenix'i herseyi ile kaldir. Tum klasorunu sil, phoenix ile ilgili hicbirsey kalmasin ve yeniden kur. Daha sonra FW dosyalari dogru yere attigindan emin ol. Genelde bu hatayi bu sebepten dolayi verirmis.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
FW dosyalarını producun içine atıyorum ama

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Attiktan sonra, dosyalari options'dan degistirirken sorun yasiyor olmayasin. Sanki Anna flashlar gibi denediginde de ayni hatayi aliyor musun?

Üst Alt