Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Bardakta dolu bir taraf göster ?

Aylarca insanları güncelleme diye kanser et, ondan sonra başka bir güncellemenin videoları falan düşsün, betası düşsün. Insanlar telefon donmayacak, reset atmayacak diye flashlama işlerine girsin, uğraşsın..

Uygulamalarda sorun yaşatmasaydı yüklerdim betayı..

sen bu telefonu hala kullanıyosan demek ki olumlu bi yanı var her şeyi olumsuz olan bi telefonu almak saçmalık zaten :oke:

----------Eklendi @ 18:45:48 ---------- Yazıldı @ 18:44:55 ----------

Adam gibi doğru düzgün insanları uğraştırmadan 2 tane güncelleme yayınlamak koca Nokia için bu kadar zor olmamalı.

güncelleme konusunda haklısın ona lafım yok . e6 daki özel sürüm tarihine baktım mayıs 26 diyodu yani nokianın elinde anna 2,5 aydır bekliyordu :hmmm

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
arkadaşlar anna dosyaları için bu cin versiyonu dosyaları kullanabiliyormuyuz ? sonuçta indirdiğimiz belle dosyaalrıyla degişecekler.. 6 dosya denmiş çin versiyonunda sanki daha fazla dosya yada ben yanılıyorum...belle dosyaları ok de anna dosyalarını nasıl yapacaz ?

nonamex

Üye
evet annadada tarih olmuştu ben kullanmıyordum zaten operayı annada. birde 3 sekmeden sonrasına bence lüzum yok. bana bilgisayar değil ya bu. ayrıca belle 3 ten fazla açıyor

Ne demek gerek yok hocam ya, diğer açabilen telefonlar "bilgisayar" mı ? Webte Opera Mobile ile en az 5-6 tane sekmeyle geziyorum, zor bir şey mi N8 tarayıcısı için ?

Neyse Belle ile düzeltmişler, çok saçma yani telefon kaldırıyorsa açmalı gayette.

pRime.

pRime.

Üye
Bu sızan belle muhtemelen ilk sürümlerden... Hataları illa ki hataları olacak.

ahmetdemircim

Üye
dh'dan realceday java ve türkçe klavye sorununu çözmüş arkadaşlar. müjde

nonamex

Üye
sen bu telefonu hala kullanıyosan demek ki olumlu bi yanı var her şeyi olumsuz olan bi telefonu almak saçmalık zaten :oke:

----------Eklendi @ 18:45:48 ---------- Yazıldı @ 18:44:55 ----------

güncelleme konusunda haklısın ona lafım yok . e6 daki özel sürüm tarihine baktım mayıs 26 diyodu yani nokianın elinde anna 2,5 aydır bekliyordu :hmmm

Kamerası için tutuyorum elimde, kaliteli kamera olmasaydı çoktan tekme basmıştım.

nonamex

Üye

Bunu sevdim mesela, Android'den aşırmışlar ama olsun :) Facebooktan bildirim , mesaj gelince, e-mail gelince direk bildirim çıkıyor Android'de.. Bunu Symbian'ada uyarlasalar en azından kullanışlılık açısından bir geliştirme olur

ahmetdemircim

Üye
Kamerası için tutuyorum elimde, kaliteli kamera olmasaydı çoktan tekme basmıştım.
sevmiyorsan nasil olsa android telefonun var. Sat iyi bir foto makinasi al sende kurtul bizde kurtulalim

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen sat guzl br kamera al xD

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben su ekran sayisina takildim biraz. Widgetler oncekinden daha buyuk karmasa olcak gibi. Annada 6 ekrani sorunsuz kullaniyodum ama ayni mod bunda olmadi. Belleyi sizdiran arkadas bahsetmemis mi hic?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ekran sayisi hack ile artirilabiliyor. 100'e kadar ciktigi soylendi baska bir forumda.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
link verebilirmisin??

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
@mcpaaa
pm attim.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Symbian Anna daha yeni çıktı , Belle'de bi 6 aya gelir galiba ama siz maşallah hemen düşürmüşünüz , forum çalışıyo ellerine sağlık :d:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bu akşam şu sızan!belleyi yüklemek için pc ye geçtim...Kısmete bakki,nokia nın annasıyla karşılaştım:)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gelismeleri yakindan takip ederek, 24.1 Anna'yi bekliyorum. Once onu yukleyecegim. Sonra Belle'deki bazi problemler cozulurse Belle'ye gececegim. Su an Cinli Anna her ihtiyacimi karsiliyor zaten hic acelem yok.

----------Eklendi @ 22:53:02 ---------- Yazıldı @ 22:39:19 ----------

İlk mesaja da ekliyorum. Belle nasil yuklenir videosu.

KEMAL_ANK

Üye
link ölü

Üst Alt