Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
sen dosyalardaki tarihe bakma flight kardes sonucta onuda degistirebiliyorlar. 8 ay bosu bosunami bizi bekleticeklerdi, illaki yenilemeler gelmistir.

trontr

Üye
Java tabanlı uygulamalarda sorun oluyormuş. Bunun çözümü hackli fw yükleyip javajı rompatcherle yüklemekmiş

aras248

aras248

Üye
[video=youtube;6xYXVi_K-t8]http://www.youtube.com/watch?v=6xYXVi_K-t8[/video]

----------Eklendi @ 17:34:19 ---------- Yazıldı @ 17:32:09 ----------

[video=youtube;aZ4DeBIINc0]http://www.youtube.com/watch?v=aZ4DeBIINc0[/video]

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve mustafakamikaze

ahmetdemircim

Üye
şu java işini birisi açıklığa kavuştursa? nasıl yaparız.

RedColt

RedColt

Üye
[video=youtube;6xYXVi_K-t8]http://www.youtube.com/watch?v=6xYXVi_K-t8[/video]

----------Eklendi @ 17:34:19 ---------- Yazıldı @ 17:32:09 ----------

[video=youtube;aZ4DeBIINc0]http://www.youtube.com/watch?v=aZ4DeBIINc0[/video]

güzel çekmiş ama nasıl bir odada çekmş ben onu merak ettim :D çekilen fotoğraflarda ortam bir tuhaf

ayhan_44

ayhan_44

Üye
sonunda geldi hangisini yükleyecem ve nasıl biri yardımcı olabilirmi

WebStyle

WebStyle

Üye
Hey Allah Anna'da naviye geldi gerçekten hangisini yüklesem acaba bende karar veremedim :D

pRime.

pRime.

Üye
Nokia'dan ramazan sürprizi arkadaşlar. :D

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Türe
Dampierre

Dampierre

Üye
Annayı yükleyin arkadaşlar çoğu programda sorun var belleyle uğraşmayın. Zaten bellenin arayüzünü gördükten sonra annaya geçmeyi düşünmezsiniz onun için belleye bulaşmayın programlarda sorun çıkmasın :D

• Beğen
Tepkiler: iatis ve nonamex

nonamex

Üye
Tam Symbian güzel olmuş diyordum, Opera Mobile bile çalışmıyormuş pff. Stabil sürümü de kaç ay sonra gelir..

Dampierre

Dampierre

Üye
6-7 ay sonra, dannycanrock çin annasına 16 ocakta sahip olmuş yani 8 ay var arada, danny yaklaşık 2 aydır belleye sahip ve yeni yayınladı. 6 ay sonra belleye kavuşuyoruz :D:D

ahmetdemircim

Üye
Tam Symbian güzel olmuş diyordum, Opera Mobile bile çalışmıyormuş pff. Stabil sürümü de kaç ay sonra gelir..

opera tarih oldu artık. bellenin browser annadan çok daha hızlı.

pRime.

pRime.

Üye
Daha güncel sürümü de varmış sızdıranda fakat o yazılımı takip ediyormuş nokia sanırım.

Türe

Türe

Üye

ya arkadaş madem memnun değilsin git değiştir telefonunu ne zaman bi cevabını görsem hep şikayetçisin nokiadan bardağın dolu tarafını görme problemi var bence sende :hmmm

• Beğen
Tepkiler: iatis

ahmetdemircim

Üye
6-7 ay sonra, dannycanrock çin annasına 16 ocakta sahip olmuş yani 8 ay var arada, danny yaklaşık 2 aydır belleye sahip ve yeni yayınladı. 6 ay sonra belleye kavuşuyoruz :D:D

dannyinin yayınladğıı bellede eski sürümmüş. bir vatandaşta yeni sürüm varmış ama korkuyormuş yayınlamaya

nonamex

Üye
opera tarih oldu artık. bellenin browser annadan çok daha hızlı.

Ya hocam sen Anna tarayıcısı içinde Opera Mobile tarih olmuş demiştin, daha 3 sekmeden fazlasını açamayan tarayıcı, hala scrolling edemeyen tarayıcı.. Bu arada bir kontrol eder misin 3 sekmeden fazlasına izin veriyor mu diye ?

ahmetdemircim

Üye
çok yakında çıkar sanırım. bir kere sızdımı arkası gelir. hatta bu sızma orjinalinide erken getirir sanırım

nonamex

Üye
ya arkadaş madem memnun değilsin git değiştir telefonunu ne zaman bi cevabını görsem hep şikayetçisin nokiadan bardağın dolu tarafını görme problemi var bence sende :hmmm

Bardakta dolu bir taraf göster ?

Aylarca insanları güncelleme diye kanser et, ondan sonra başka bir güncellemenin videoları falan düşsün, betası düşsün. Insanlar telefon donmayacak, reset atmayacak diye flashlama işlerine girsin, uğraşsın..

Uygulamalarda sorun yaşatmasaydı yüklerdim betayı..

ahmetdemircim

Üye
Ya hocam sen Anna tarayıcısı içinde Opera Mobile tarih olmuş demiştin, daha 3 sekmeden fazlasını açamayan tarayıcı, hala scrolling edemeyen tarayıcı.. Bu arada bir kontrol eder misin 3 sekmeden fazlasına izin veriyor mu diye ?

evet annadada tarih olmuştu ben kullanmıyordum zaten operayı annada. birde 3 sekmeden sonrasına bence lüzum yok. bana bilgisayar değil ya bu. ayrıca belle 3 ten fazla açıyor

nonamex

Üye
Adam gibi doğru düzgün insanları uğraştırmadan 2 tane güncelleme yayınlamak koca Nokia için bu kadar zor olmamalı.

Üst Alt