Saçma olmuş.video çekiminde af olayını tamamen iptal etmişler. camerapro'da bile sürekli af kullanamıyorsunuz.
arkadaşlar ya bu bellede kulaklık kullanabilen var mı ben takıyorum ama görmüyor...
Belle'nin rofs2 dosyasina bakiyordum da, icindeki dil paketinde, euro2'de yer alan dillerin aynisi var. Ama sizdiran arkadas, hepsini temizleyip oyle sunmus. Aslina elindeki Belle'de gozuktugune gore Turkce mevcut.
onun dille pek alakasi yok. Kimse yukleyemiyor.evet buna bır bakmak lazım opera felan dıl yuzunden kurulmuyor sanırım

FlighT Wrote
@ dannycanrock
Thank you for your great effort.
As far as I've seen, you cleaned all languages except English. Don't you have a chance to share rofs2 with languages. It has 6 languages and most of us could be so happy.
dannycanrock Wrote
as soon as i can and i will try my best to share the new version of belle that i have after some work i have to do on it btw i can say the release day of belle might be between oct - nov but not sure 100 % i will try my best to keep ya updated with every info i would get have a nice day all of ya
Size iyi haberlerim var, Belle'ye sizdiran arkadasa mesaj atmistim cevap vermis.
Dedim ki, gordugum kadariyla, Belle'den ingilizce haric butun dilleri temizlemissin. rofs2 dosyasini dillerle beraber bizle paylasma sansin olur mu? Icinde 6 dil var, bu bir cogumuzu mutlu eder.
Verdigi cevap:
Mumkun oldugu kadar cabuk paylasirim ve sizlerle yeni Belle'yi paylasmak icin elimden gelenin en iyisini yapacagim, su an ustunde calisiyorum. Belle'nin resmi yayinlanma tarihi yüzde yüz emin olmamakla birlikte ekim kasim gibi olabilir. Bana ulasan her bilgiyi elimden geldigince sizlerle paylasacagim. Hepinize iyi gunler dilerim.
Bu arada bu 6 dilden biri de Turkce. Alman Anna'da yer alan diller. Yani buyuk ihtimalle sizdirilan Belle Euro2.