Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Ricochet

Ricochet

Üye
öğretmenmisin ? Torpilin sağlammış :ehe ali baba üni. galiba.Hakaret etmeden konuşmayı bile bilmiyorsun forum kullanmayı bile öğrenememişsin.Bu çok saçma tartışmaya girmek istemezdim ama battık bir kere.neyse..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
biz fakirsiniz demiyoruz siz gelip buraya c7 yi özelliklerini bilmeden eziyorsunuz araştırın neden fiyat farkı fazla anla sonra yaz yorumunu

okitox

okitox

Üye
öğretmenmisin ? Torpilin sağlammış :ehe ali baba üni. galiba.Hakaret etmeden konuşmayı bile bilmiyorsun forum kullanmayı bile öğrenememişsin.Bu çok saçma tartışmaya girmek istemezdim ama battık bir kere.neyse..

ali baba evet gurur da duyuyorum. hakaret falan yok orda göster kime ne dediğimi. forum kullanmayı da bilmiyorum evet travian tr moderatörü de değilim zaten ben. bence de bu çok saçma boşver salla sen...

biz fakirsiniz demiyoruz siz gelip buraya c7 yi özelliklerini bilmeden eziyorsunuz araştırın neden fiyat farkı fazla anla sonra yaz yorumunu

çık bak yukarı c7'nin neyini ezmişim. ne dedim ben? c6'nın ekranı daha net dedim. banane neden fiyat farkı fazla ben onunla da ilgilenmiyorum zaten. ekranı net mi net gerisini siz çıkardınız. ben başka bişey demedim :)

spartuas

spartuas

Üye

Emre bırak şurayı ya uğraşma şunlarla birkaç nick haricinde :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
netlikten başladın ezdin telefonu yok nfc önemli değil hafıza bizimde artıyo diyosunuzda sizin en fazla 32 olur bizim 40 o bile bi 50 liralık fark nfc desen öyle ekranı daha büyük ve kamera az farkla iyi

qsaw

qsaw

Üye
c7 nin ekranının parlaklığı az ama NFC si Var.
c6-01 in Ekranı Parlak ve piksel yoğunluğu biraz daha fazla ama NFC Yok

Aralarındaki farklar bunlar diğerleri alan kişinin zevkine kalan şeyler yani bazısı ince olsun der bazısı küçük olsun der bazısı hafif olsun der bunlar insandan insana değişir.Ha hafıza olayına gelince git al bi hafıza kartı sorun kalksın ortadan.

Ha dersen ki c7 ye 32GB takınca 40GB oluyor ama c6 ya 32GB takınca 32Gb kjalıyor o zaman sana sözüm git bi Flash Bellek Al al daha hızlı veri aktarır telefonunun

spartuas

spartuas

Üye
Ayrıca c6 nın ekranı iyimi ? Nfc dışında c7 nin ekran boyutları dışında c6 ile herşeyi aynı. yok parlakmış ne alaka parlaklıkla

Ricochet

Ricochet

Üye
Angutluk üzerine araştırma yapıyorum dediğin için bunu aleni hakaret anladım ben.Yoksa gerçekten angutluk araştırmasımı yapıyorsun bilemedim. c6 da piksel yoğunluğu fazla gibi ama birçok özellikle c7 eziyor,yukarıda arkadaş belirtmiş yazdığım linke ek olarak nfc ve fm transmitterde var. Neden daha fazla uzatılıyor bu kadar somut gerçeklikte olan şey anlamıyorum.Bu neye benzer ? c7 n8 den üstün demeye benzer,son derece saçma olur.Artık bunu lastik gibi uzatmayalım.

DxTR90

DxTR90

Üye
okitox hakli beyler ustune gitmeyin adam hicbir seyi kotulememis sadece neden C6 sectgni soylemis... o ali baba uni. diyen arkadas da ayip etmis hakaret etmeyelim...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
iyi iki telefona 32 lik alın c6-01 32yle kalıyor ama c7 40 oluyor bunu untmayın

spartuas

spartuas

Üye
iyi tamam ekranı c6 nın iyi dersek c7 yi geçemez hiçbir şekilde. C7 yi n8 geçer oda balığına yani :P

okitox

okitox

Üye
nfc önemli değil demedim şimdilik hikaye dedim. yaygınlaştığı zaman ben de gidip nfc'li bi tel almayı düşünüyorum şahsen... 32-40 gb meselesine de hiç girmeyelim bence :)

ekranının daha büyük olduğunu zaten biliyoruz benim de kabul ettiğim bişey...

kamera az farkla iyi olabilir ona da bişey demedim...

çık bak yukarı kim kime ne demiş ondan sonra yaz mesajını gereksiz yere yazıp durma...

ben sizin telefonunuzu kötülemiyorum c7 tabii ki daha iyi ama tutup da c7 ezer tavrına direk dalmanız hoşuma gitmediği için bu kadar uğraştım. yoksa kimseyi kırmak değil niyetim.

angutluk araştırmasını da gerçekten yapıyorum evet. forum forum dolaşıp istatistik topluyorum. ali baba üniversitesinde de sunum yapmayı düşünüyorum. bazı konularda angutlardan daha iyi anlama kapasitesine sahipler...

şahsen kimseye hakaretim olmamıştır. araştırmama bizzat dahil olmak isteyen olur. zorla değil...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tartışma bitmiştir uzatmayalım peki bişi sorcam nokianın en üstün telefonu ne sizce ? Ben Lumia diyorum

• Beğen
Tepkiler: forbidden5
qsaw

qsaw

Üye
Panpa imzayı beğendin mi

Ricochet

Ricochet

Üye
tartışma bitmiştir uzatmayalım peki bişi sorcam nokianın en üstün telefonu ne sizce ? Ben Lumia diyorum

Ben N9 derim.Nokia nın neden meegoyu samsunga sattığını anlamak mümkün değil,birde diyorlarki dünya çapında satış patlaması olsa dahi devam etmeyeceğiz demesi bambaşka bir delilik.Bu nokia yı anlamak imkansız.

man20

man20

Üye
hız olarak lumia 800 daha iyi ama yazılım ve içerik bakımından n8 ve n9

spartuas

spartuas

Üye
Neyse susuyorum.

m542tf

m542tf

Üye
konu başlığına bakıp içeri dalıyorsun konuyla alakasız muhabbet almış başını gidiyor. Herkesin telefonu kendine güzeldir....

okitox

okitox

Üye
Gençler Nokia youtube'a belle için tutorial videolarını upload etmiş. belle geliyor kesin ama... kimlere belli değil galiba...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
okitox link atabilir misin?

Üst Alt