Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
niye alınıyosun arkadaşım şaka yapıyoruz unuttun mu sen de bana şaka yaptığını söylemiştin (çin malı olayında) navinin herkes yüklendiği için açılmama ihtimalini de göz önünde bulundur istersen ;)

germir

germir

Üye
arkadaş şu c6-01 i küçümseyen c7 ve n8 kullanıcılarına uyuz oluyorum haa :D

c6-01 kullanıyorum n8 ve c7 ye ot yoldurdu kaç sefer arkzdaşlarda var neyini üstün tutuyolarmışki okitox

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
olabilir ama gelmesi gerek artık en geç 10 aralık gelir benim düşüncem bu

okitox

okitox

Üye
c6-01 kullanıyorum n8 ve c7 ye ot yoldurdu kaç sefer arkzdaşlarda var neyini üstün tutuyolarmışki okitox

onu anlamıyorum işte. C7'nin ekranı c6'nin yanına yaklaşamaz mesela netlik konusunda. :) hız aynı kapasite aynı işlemci aynı donanım aynı ama tek fark ekran boyutu iken saçma oluyor bu tavır. Nfc zaten şimdilik hikaye. Milletin yapması bişey değil nokia da yaparsa cidden ayıp olur valla :):)

aşikar53

aşikar53

Üye
ARALIK AYINDA BU İŞ BİTER ARKADAŞLAR MUHTEMELEN :oke:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hala açılmıyorsa navifirm yüksek ihtimal bütün s3lere yükleme yapıyorlar.ya da tüm dünya meraktan serverı çökertti ikisinden biri :)

qsaw

qsaw

Üye
İnşallah C6 yı yüklüyorlardır

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Ben yükleme yapıldığına falan inanmıyorum.

TTNET kullanıyorum ben bile bu zamana kadar Tüm variantları yüklerdim

Ya server da sorun var yada herkes yüklendiği için girmiyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 nin ekranı C6-01 inkinden düşük netlikte mi ? Aynı videoyu bi C7 de birde C6-01 de izleyin bakalım hangisi daha net

semih3408

semih3408

Üye
c6'nın ekranı çok kalitelidir kullanmadan yorum yapmayalım :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
c6 daha net diye avunun siz çöznürlk aynı c7 daha canlı renkler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ya şu moral bozanları alalım dışarı gençler :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
gelmez diyenleri mi ? Bence gelir bu hafta ümitleri kırmamak gerekir

semih3408

semih3408

Üye
c7 ve n8 kullandım ama kesinlikle c6'nın ekranı daha iyi (parlaklık, netlik)

qsaw

qsaw

Üye
c6 daha net diye avunun siz çöznürlk aynı c7 daha canlı renkler
bende iki telde var senin dediğine göre ya benim c7 nin ekranı bozuk yada sen yanlış biliyorsun asıl renk olarak c7 çok soluk benim ki tabiki sizinkileri bilmem

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bright contrel dene panpa ama parlaklık cidden daha az fakat renkler daha iyi

qsaw

qsaw

Üye
bright contrel dene panpa ama parlaklık cidden daha az fakat renkler daha iyi
tmm doğru olabilir deediğin şimdi aklıma geldi c7 de renkler daha güzel gibiydi şu anda c7 yi abim kullanıyor kendisi kendi telefonunu bozmuşda...Akşama doğru bakarım hangisi daha iyi diye

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tamamda akşam oldu zaten :)

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar;

Bugün az önce C6-01'i aldığım Adana/Teknosa'ya gittim. Telefonum hakkında birkaç birşey sordum. Daha sonra Belle'nin çıkış tarihini sorduğumda cevap olarak: İnanın bizlerde bekliyoruz, herkes soruyor. Ben bile sabırsızlıkla bekliyorum dedi. Kendisinin söylediğine göre Teknik Servis yetkilisiyle görüşmüş. 1 Aralık, en geç ikinci haftası gelmiş olacak.
Arkadaşlar bunu ben söylemiyorum. Teknosada ki arkadaşımızın verdiği cevap böyle idi ..

Üst Alt