Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
nokia'da wp7 geliştirici arkadaşlar var onlar da iki hafta içinde tüm operatörler hazır olur diyolar.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hadi hayırlı olsun ...

semih3408

semih3408

Üye
c6'ya hala gelmemiş şimdi baktım

_ardaa

_ardaa

Üye
emin konuşuyorum çünkü navi sürekli hata veriyo sadece varyant yüklenirken olur bu bir şeyin kafasını yaşadığım yok konuşmana dikkat et

Navi normal zamanlarda da hata verebiliyor hatta Anna zamanında hep hata verirdi ama Anna'nın bize gelmesi 1 ay'ı buldu, bir program hata veriyor diye Belle'nin kesin geldiği anlamına gelmez, satış stratejisidir bu müşteri kaybetmemek adına yapılır yoksa her şey tamam ise tüm varyantların yüklenmesi yarım saat sürer en fazla bizim gibi dosya seç upload et yok ki onlarda sunucu kendi ellerinde zaten, şuan heyecan yaptırıyorlar herkesi beklenti içine sokuyorlar ama Belle'yi 1 aydan önce vermezler buna emin olun.

Ben sadece siz de fazla beklenti içine girmeyin diye söylüyorum isteyen beni dinler isteyen dinlemez.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
aşikar53

aşikar53

Üye
İKİSİDE GÜZEL :good:

germir

germir

Üye
yarın aralık acaba aralık 1 deyince hepsini birdenmi yükleyecekler serverin tozunu alıyolrlar heralde

Quaresma53

Quaresma53

Üye

onu anlamıyorum işte. C7'nin ekranı c6'nin yanına yaklaşamaz mesela netlik konusunda. :) hız aynı kapasite aynı işlemci aynı donanım aynı ama tek fark ekran boyutu iken saçma oluyor bu tavır. Nfc zaten şimdilik hikaye. Milletin yapması bişey değil nokia da yaparsa cidden ayıp olur valla :):)

c7 nin ekranyla mi karsilastrysun o kucuk aleti hey Allahm senin telfnunun tamami kadar c7 nin ekrani var sadece kalinligida cabasi

----------Eklendi @ 19:03:20 ---------- Yazıldı @ 18:59:44 ----------

bellenin rahat 1 ayi var nokia suite den guncellememiz icin yani... daha hicbir ulke legal olarak guncellemedi bildigim kadariyla

forbidden5

forbidden5

Üye
c7 nin ekranyla mi karsilastrysun o kucuk aleti hey Allahm senin telfnunun tamami kadar c7 nin ekrani var sadece kalinligida cabasi

tartıışmak gereksiz c7 nin renkleri c6 göre soluk c6 nın ekranıda c7 ye göre küçük

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Ricochet

Ricochet

Üye
Donanım olarak üstün olan telefonu,daha alt model ve daha az donanımlıdan nasıl düşük özellikte olduğunu ispatlamaya çalışıyorsunuz yahu.Bu kadarınada züğürt tesellisi denir:muha::muha:

germir

germir

Üye
neyi tartışıyosunuz anlamıyorum yaa c7 de c6-01 de aynı telefonlar ekran mevzusu ise c7 nin ekran camı farklı olduğundan tartışma çıkarıyo o kadar inceledim onun dışında hiç değişiklik göremedim ikisindede biri 3.5 inç biri 3.2 inç çözünürlük biraz olsun parlaklık farkı olabilir bunu takıntı yapmayın konuyu kapatın artık mevzumuza bakalım konumuz belle güncellemesi naviden haber yokmu siz ona bakın herkes telefonunun hayrını görsün iyiysede kötüysede

okitox

okitox

Üye
anlamak idrak etmek yorumlamak için gerekli organ beyindir. karşılaştırıyor olsam her konuda karşılaştırırım lakin NETLİK konusunda yaklaşamaz dedim. Bunun böyle olduğunu da kullanan arkadaşlar yukardaki yorumlarda belirtti...

gsmarenadan alıntı...

uzanamadığı ciğer meselesine de gelirsek. iki katı parayı iki üç inç fazla ekrana sahip olacam diye verenler ve de vermeyenler diye insanlar ayrılabilir. c7'cilerden biri çıksın desin ki benim telefonda sürekli kullandığım özellik olarak şu var c6 da yok. bişeyi ispatlamak derdinde değilim ben fikrimi söyledim. doğrulayanlar oldu katılmayanlar oldu sorun değil. bana göre öyle yani...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
8 gb hafıza var kardeşim bi o bile 50-60 lira

Ricochet

Ricochet

Üye
tıklayınız.

okitox

okitox

Üye
8 gb hafıza var kardeşim bi o bile 50-60 lira

benim telefonda da var 8gb hafıza. koy benimkinin üstüne 50-60 lira. gene c7 etmiyor :D

Bu arada şu ciğerci arkadaş bi yerden bulup da üstün donanımını bi açıklayabilir mi bana? kedi ciğer resmi koyacağına üstün donanımının resmini koysun :) eyvallah da derim o zaman yanlış biliyorsam ne güzel öğrenmiş olurum.

tıklayınız.

tıkladık kardeş. ben üstünlük göremedim mesela ekran dışında, ki onu ben de söyledim zaten. en altta tercih olarak da yüzde 32 c7 yüzde 68 c6 var.

Ricochet

Ricochet

Üye
yahu sen görmek istemiyosun ben ne yapayım yukarıda minicik piksel yoğunluğunu görüyon,dağ gibi 8 gb kapasiteyi,pil kapasitesini,daha büyük ekranı vs. görmüyon.:ehe

düzenleme:c6-01 diyenler c6-01 sahipleri.hırslarından kendi telefonlarını oylamışlar soda için iyi gelir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
iyi tamam siz c6-01 dünyanın en üstün telefonu diye avunun karışan yok.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Hala gelmedi mi bu nalet güncelleme :off: !!!

okitox

okitox

Üye
yahu sen görmek istemiyosun ben ne yapayım yukarıda minicik piksel yoğunluğunu görüyon,dağ gibi 8 gb kapasiteyi,pil kapasitesini,daha büyük ekranı vs. görmüyon.:ehe

Offf kardeş varya ayaklar altına aldın tüm C6'ları resmen... 8gb kapasite ne demek yav. C6'yı 50 yıl uğraşsam o kapasiteye getiremem. Mükemmel bi donanım farkı gerçekten. Pil kapasitesi mükemmel farklı yaa bi şarj edip ikinciye kadar şarj aletini kapatan arkadaşlar varmış C7si olanlardan... Daha büyük ekranın ben de farkındayım zaten ona bişey demiyorum.

Vallahi ağladım yemin ediyorum ezildim burda ayaklar altındayım. Teşekkür ederim sana da bu mükemmel donanım farklarını bana ve tüm C6 kullanan arkadaşlara gösterdiğin için. Daha da sesimizi çıkarmayız artık...

Eyvallah valla. Eyvallah...

@emre-07

kusura bakma hocam biz de fakiriz napalım ağzımızdan çıkmamış lafları sen söylüyomuşuz gibi söyle de biz de kabul edelim diye bekliyoruz.

@everybody: cevap yazarken protezini değil de beynin aslını kullanmak lazım... varsa. yok veya gramaj ve içerik olarak zayıfsa da biraz zorlamak en azından...

Ricochet

Ricochet

Üye
üzülme çalış seninde olur :ehe benim postumu neden şikayet ettin zorunamı gitti :ehe

okitox

okitox

Üye
üzülme çalış seninde olur :ehe benim postumu neden şikayet ettin zorunamı gitti :ehe

Çalışıyorum kardeşim merak etme, ülkedeki angutluk oranı üzerine yoğun istatistik çalışması içindeyim devletin genç bir öğretmeni olarak...

Senin postunu da ben şikayet etmedim emin ol. Hem ucuz donanımı düşük telefon kullanacam hem de yüksek donanımlı ezici telefon kullanan arkadaşların postunu şikayet edecem. Olur mu böyle insanlık... Şikayet edilecek de bi post göremedim ben zaten kim yaptıysa kınıyorum....

Üst Alt