Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Boşuna ümitlenmeyin kendinizi şartlandırmayın gelecek diye çünkü gelmeyecek, flash atacaksanız zaten Belle var flash atılabilen, Ovi için bekliyorsanız yada Navi'de Türkçe varyant bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız benden söylemesi en erken 1 ay tarih veriyorum ben.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
1 ay mı bence yanılıyorsun n8 e yüklediler gelecek günlerde hepsine gelir

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
c6 dan umudumu kestim artık.
N8 c7 ortalıkta dolanıyor da c6 ile ilgili bişi göremedik.

_ardaa

_ardaa

Üye
Resmi olarak yada navi de Türkçe varyant için en az 1 ay var daha, N8'e yüklediler dedin de nereye yüklediler ben neden göremedim.

brifing

Üye
yalnız bi şey dikkatimi çekti n8 de olan belleye tıklayınca hata veriyor açılmıor da zaten o neyin nesi anlamadm :s

StigmatA

Üye
navi bile bizle kafa buluyor artık arkadaş.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
1 2 ayi bulur bencede annayi hatirlayin bi

germir

germir

Üye
gelmeyecekse dünden beri navi ne diye sürekli hata veriyor anna geldiğinde böle olmamışı

deli oğlan

Üye
ne 1-2 ayından bahsediyosunuz arkadaşım ? diğer modellere gelmese bile n8 ve c7 en geç 1 hafta içinde tüm variantlar yüklenmiş olur tüm variantlar yüklenmese bile euro 2 variantı yüklenir ondada türçe dil mevcut zaten..ama diğer modellerede gelmesi okadar sürmez aralık ortalarında hepimiz belleli oluruz :)

ladisyas

Üye
arakadaslar benım telefonum 2700 classic youtube kendı sıtesı ordan bıle acmıyor oprea da indir diyor aslın da kendı sıtesı videonun dakıkasını bıle gosterıyor ama acamıyor bunun sorunu ne olabılır

germir

germir

Üye
konuyu yanlış bölüme açmısın arkadaşım

ladisyas

Üye
arakadaslar benım telefonum 2700 classic youtube kendı sıtesı ordan bıle acmıyor oprea da indir diyor aslın da kendı sıtesı videonun dakıkasını bıle gosterıyor ama acamıyor bunun sorunu ne olabılır

germir

germir

Üye

önceden açıyomuyduki youtubeyi

okitox

okitox

Üye
arkadaş şu c6-01 i küçümseyen c7 ve n8 kullanıcılarına uyuz oluyorum haa :D

crazy38tr

Üye
Çok bekleriz daha :D Anna'dan yola çıkaraktan 2-3 hafta, bilemedin 1 ay bekleriz :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bu hafta içinde hepsini yüklerler en geç 10 aralıkta herkes belleli olur

hakan_710

hakan_710

Üye
emre antalya da hava güzel senin kafan da güzel galiba nasıl bu kadar emin konuşabiliyosun :) :)

germir

germir

Üye
navi yine iptal vaziyettemi arkadaşlar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
emin konuşuyorum çünkü navi sürekli hata veriyo sadece varyant yüklenirken olur bu bir şeyin kafasını yaşadığım yok konuşmana dikkat et

Üst Alt