Symbian Belle gelmeye başladı.gözünüz aydın N8 ciler. sonunda orjinali geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
hata: An eror occurred when attempting to connect to the update server.
nasil cozebilirim? :(

Emil_Ceferli

Üye
Her kesdemi ayni sorun? yoksa bende?

emre.koc

emre.koc

Üye
herkeste aynı kardeşim .

Emil_Ceferli

Üye
emre.koc

emre.koc

Üye
rica ederim kardeşim hadi sanada hayırlı geceler . inşallah :)

Emil_Ceferli

Üye
iyi sabahlar herkese. Varmi bi yenilik?

bekir23

Üye
arakadaşlar belle gelir ama gece gelmez etmeyin elemeyin herkez baktıgı için nafirme ondan hata alıyoruz. yükleme ancak günüz olur sabah 9 aksam 6 arası olur yani nokıa saatlerinde olur hiç bu zaman kadar yazılmın gece oldugunu gördünüz mü

duman61

duman61

Üye
Günaydın millet sabah zorda olsa naviye baktım. C6-01 için daha gözükmüyor. C7 lere geldiğini söylemiştiniz baktığımda herhangi birşey yoktu sadece N8 de belle gözüküyordu.

m542tf

m542tf

Üye
günaydın belle bugün herkese gelir inşallah

tycoon_gs

Üye
sabırlı olalım. Az kaldı. Hafta sonuna kadar hepsi tamamlanır belle mizin keyfini çıkarmaya başlarız :)

valent

valent

Üye
Hafta sonu belle elimizde olur diye tahmin ediyorum.Herkez sabırsızlıkla bekliyor navide var ama inmiyor sanırım kaldırmışlar.Yavaş yavaş yüklemeye başlayacaklar

germir

germir

Üye
Hafta sonu belle elimizde olur diye tahmin ediyorum.Herkez sabırsızlıkla bekliyor navide var ama inmiyor sanırım kaldırmışlar.Yavaş yavaş yüklemeye başlayacaklar

arkadaşlar bi ses seda yokmu navide gelişme yokmu

germir

germir

Üye
Şuan naviye bakıyorum bir gelişme olursa yazarım

kusura bakma valent kardeşim işyerindeyim pc yok telden giriyorum o yüzden sordum naviye bakma şansım yok akşama kadar

valent

valent

Üye
kusura bakma valent kardeşim işyerindeyim pc yok telden giriyorum o yüzden sordum naviye bakma şansım yok akşama kadar
Estafurullah kardeşim şuan bakıyorum ama hata veriyor büyük ihtimalle yüklemeler devam ediyor

okitox

okitox

Üye
ya çok sağlam yükleme var bu hafta gelecek belle ya da bizim yüzümüzden açılmıyor navifirm :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
an be gelişmeleri yazın işi gücü bıraktım takip ediyorum :)

Üst Alt