okitox
Üye
Çevirebilecek olan?![]()
doğru çevirmişimdir inşallah...

Çevirebilecek olan?![]()

sana anladığn dilden yazarımda foruma uygun düşmez
Çevirebilecek olan?![]()

e7 ye de gelmemiş şimdi girebildim![]()
Düzgün yazsan anlayacağız türkçeyi tam kullan anlayalım Türkçeyi katletmesana anladığn dilden yazarımda foruma uygun düşmez
----------Eklendi @ 17:54:50 ---------- Yazıldı @ 17:54:17 ----------
eyv hocam sağolasın..

Düzgün yazsan anlayacağız türkçeyi tam kullan anlayalım Türkçeyi katletme![]()

Dini falan karıştırma neyse gerek yok.
Bir ademoğlunun dinine küfretmek için öncelikle muhatabın olduğun insanın dinine mensup olup, ki bu büyük ihtimalle müslümanlıktır, aynı zamanda bu dinin gerektirdiklerini yeterince yerine getiriyor olman gerekiyor...
Kısaca herkesin türkçesi kendine kardeşim anlamıyosan cevap verme ortamı germeye ne gerek var....
zaten ben yukarda çevirdim senin sorduğun cümleyi falan...![]()
Dini falan karıştırma neyse gerek yok.
Seni tebrik ediyorum kardeş gerçekten... Muhteşem Türkçe biliyor ve anlıyorsun...eyv okitox
Seni tebrik ediyorum kardeş gerçekten... Muhteşem Türkçe biliyor ve anlıyorsun...

ya arkadaşlar sızdırma bellenin kamerası inanılmaz kötü :S annadaki gibi net değil . şimdi farkettim umarım orjinal belle de böyle olmaz. kamera vga gibi nerdeyse..

o değilde bu euro 3 dediğimizde ingiltere için fln war mı ki?ingilizce olsada yumulurum ben şahsen![]()
ben indirdim kurdum şu an inceliyorum,25.007 den diğer bellelere geçiş yapılamıyordu fakat bu resmi sürüm direkt geçersin sanırım ayrıca ben phoenix ile direkt flaş attım dosyaların yerlerini değiştirme falan olmadı yaniya arkadaşlar o yazılımı şans eseri indirip linki paylaşan arkadaşın bellesini yükleyen varmı?ben 25.007 deyim geçebilirmiyim acaba?
yatay geçiş yaparsınya arkadaşlar o yazılımı şans eseri indirip linki paylaşan arkadaşın bellesini yükleyen varmı?ben 25.007 deyim geçebilirmiyim acaba?