CilginTurk1
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya temaları atarım demistin iki hafta oldu?
Bu normal yazilim atarmi gibi jaf la atilirmi yada baska birsey yapmak gerekirmi bende 5800 varken direk jafla yukluordum buda olurmu
belle barda yaparsan tamamdir
yeniden başlat varmı?
belle barda yaparsan tamamdir
teşekkürler hemen atıyorum, yeniden hayırlı olsun
kullandığın font ne ? çok uyumlu olmuş. atabilir misin ?
fw'den çektim gerek kalmadı, teşekkürler. pc'de kullanıcam
hocam güncelleme gelince tekrar kurdum.zaten genel itibarı ile beğendiğimi daha önce söylemiştim.yükleyen arkadaşlarında videoda anlatılanları harfiyen yaparlarsa sorun yaşamayacağını burdan söyleyeyim.Qt nin eklenmesi gerçekten çok iyi olmuş.Bana göre eksikler:1.sett wizard niye diye sorarsanız ben hep wifi ile bağlanırım o yüzden şebeke bağlantı noktalarını silerim kontor gitmesin diye malum bazen bi bakıyoruz bağlanmış ama diyelim ki wifi de sorun var ya da şebeke ile bağlanmam lazım hemen ayarları yapıp bağlanırım.2.orijinal tema olarak white var ama darkda olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.3.sanırım cfw yapımcıları font ekledikten sonra tarayıcı ile internette gezinmiyor en basitinden facebooka girin bakın yazılar zor okunuyor ve gözü yoruyor.4.tarayıcıdan çıkış yaparken bazen az bazen çok ama mutlaka takılıyor.bu sorunla kurduğum tüm cfw lerde karşılaştım.artık birinin çıkıp bunu çözmesi lazım.açıkçası bu cfwye bakınca sizden bekliyorum. Hocam diyeceklerim bu kadar emeğine saygımız sonsuz inşallah daha iyilerini yaparsın
Sorunlarını fp3 güncellemesinde düzeltmeye çalışacam. Ama set wizarda gerek yok ayarlardan şebekeyi silebiliyorsun ve öncelik değiştirirsin. Ama ötekileri inşallah halletmeye çalışcam
yazı boyutu için güncelleme çıkasıya kadar ayarlardan yazı boyutunu büyütebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?