Symbian Belle Asphalt 6 Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi

bence sorun yaratmaz, daha az ram demek daha toplu bir sistem demektir :)

O zaman N8'im bana artistlik yapıp asphalt 6 yı 10 mb ramle açıyorum demesin. Açıyorsa adam gibi açsın madem daha toplu bir sistem. Zaten baktım gravity guy da çalışmıyor. Oyunsuz kaldım ya.

pRime.

pRime.

Üye
O zaman N8'im bana artistlik yapıp asphalt 6 yı 10 mb ramle açıyorum demesin. Açıyorsa adam gibi açsın madem daha toplu bir sistem. Zaten baktım gravity guy da çalışmıyor. Oyunsuz kaldım ya.
biraz sabır be dostum belleyi test eden nokiacılar bunları görüyordur zaten düzeltilir o sorunlar elbet... :oke:

nuraniharun

nuraniharun

Üye
Arkadaşlar bende de belle yüklü ama asphalt 6'da gram kasma yok hatta daha hızlı diyebilirim. Arka plandaki programları kaptıp birde öyle deneyin. Hatta bir hard format atın derim ben.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
denemediğim şey kalmadı asphalt 6 için arkadaki kapatılabilecek gizli uygulamalar dahil hepsini kapattım olmadı hard formar attım olmadı, yeniden flash attım yine olmadı. Siz galiba Pr 1.2 den geçtiniz belleye, çünkü pr1.2 de azda olsa kasıyordu, annada kasma yok fakat bellede pr1.2 den çok kasıyor. Kasmaya alışıksınız bence :D başka forumlarda da herkes asphalt 6 kasıyor diyor ancak Dungeon Hunter 2 daha hızlı olmuş diyorlar.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
denemediğim şey kalmadı asphalt 6 için arkadaki kapatılabilecek gizli uygulamalar dahil hepsini kapattım olmadı hard formar attım olmadı, yeniden flash attım yine olmadı. Siz galiba Pr 1.2 den geçtiniz belleye, çünkü pr1.2 de azda olsa kasıyordu, annada kasma yok fakat bellede pr1.2 den çok kasıyor. Kasmaya alışıksınız bence :D başka forumlarda da herkes asphalt 6 kasıyor diyor ancak Dungeon Hunter 2 daha hızlı olmuş diyorlar.
alışıklık felam yok. Ben çin variantından geçtim belleye.

multiman01

multiman01

Üye
Ben nokia 603 kullanıyom asphalt beş rahatça çalışıyordu ama asphalt altı çok kasıyor.Youtubede adamlar asphalt altıyı şıkır şıkır çalıştırıyorlardı acaba overlock yapıncamı çalışıyor:hmmm

MücahitTokgöz

Ben nokia 603 kullanıyom asphalt beş rahatça çalışıyordu ama asphalt altı çok kasıyor.Youtubede adamlar asphalt altıyı şıkır şıkır çalıştırıyorlardı acaba overlock yapıncamı çalışıyor:hmmm

yav 2011 de ki konuyu hortlatmanın amacı ne şimdi ? :nono:

arslanla

arslanla

Üye
hort yapmak gelenek haline geldi galiba...

Üst Alt