Symbian Belle Asphalt 6 Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye

pRime.

pRime.

Üye
Beyler boş ram ne kadar?

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
boş ram 120-125 falan Asphalt açıkken 115 oluyor. Webde 2 mb falan harcıyor. Ne iştir anlamadımki :D Annaya geçicem bu sorunlar yüzünden navi bi düzelsin

SilentOne

SilentOne

Üye
anna geldi geçebilirsin :D

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Evet geldi ama ne bileyim içimden bir ses geçme diyor, bellenin arayüzü çok güzel :D birkaç hafta sonra geçeceğim kadar verdim, bellenin tadını çıkartayım.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bencede bende yükledim oyunlar hariç çok güzel bildirim ekranı falan çok alıştım :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende asphalti ilk actigimda kasti oyundan atti ama az once oynadim bende kasma yok artik:oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
bellemi var sende ??? yoksa kasmasına mı alıştın :D:D

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce kasmasına alışmış :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
belle var ve kasma yok:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bu nasıl bir belladır kiminde var kiminde yok

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben suan 5 ev ekranı kullanıyorum daha fazlasında bile kasma görmedim ama menu ilk seferde kasıyo. Cok kötü olmuş. Bi kez aşağı yıkarı yapınca düzeliyor anca:( bde web de sayfa yükleme çok başarılı. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bırakta olsun daha alfa sürüm bile deqil yane

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet bencw bitek eksik o zaten:)

SilentOne

SilentOne

Üye
zatem tam olsa bole olay olmaz işin garibi nokia bellanın sızrılıqı gün annayı çıkardı biraz garip deqilmi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
öyle.. Annaya yonelim de azalmış oldu. Bazı kullanıcıları rahatlatlatmk için kasıtlı yapılmıştır belki de..

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
kasmadan calisamaz asphalt 6 :D flashladim olmadi, hard format attim olmadi sende nasil calisiyor ya. Tahminen kac FPS de oynuyorsundur kasmiyor diyorsunda

pRime.

pRime.

Üye
boş ram 120-125 falan Asphalt açıkken 115 oluyor. Webde 2 mb falan harcıyor. Ne iştir anlamadımki :D Annaya geçicem bu sorunlar yüzünden navi bi düzelsin
Daha iyi değil mi daha az ram kullanması? Asphalt kasma sorunu illa ki çözülür.

----------Eklendi @ 10:20:55 ---------- Yazıldı @ 10:17:49 ----------

Bence daha az ram kullanması çok iyi.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
bence ram i az kullanmasi buyuk bir sorun

----------Eklendi @ 10:32:06 ---------- Yazıldı @ 10:31:00 ----------

mcpaaa nin mesajni cok merak ediyorum yoksa 10 fps ye alisti akici gibimi geliyor :D

Üst Alt