Symbian Belle Asphalt 6 Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Asphalt 6 Kasma Sorunu
Belleden sonra deneyeyim dedim performans artmış mı diye, birde baktımki çok kasıyor. telefonu kapadım açtım düzelmedi. Ancak ben dannycanrock'ın bulunduğu forumdaki belle hack'inden yaptım. telefon hackli yani. nedendir sizce ve sizdede aynı sorun varmı.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Belleden sonra deneyeyim dedim performans artmış mı diye, birde baktımki çok kasıyor. telefonu kapadım açtım düzelmedi. Ancak ben dannycanrock'ın bulunduğu forumdaki belle hack'inden yaptım. telefon hackli yani. nedendir sizce ve sizdede aynı sorun varmı.
ilginç aslında. Ama sonuçta beta sürümü bile değii öyle düşünürsek final belle sürümündeki performans etkileyici olabilir.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Neden kasıyor bu anlamadım ki, belle mükemmel tekrar annaya dönmek istemiyorum bu saçma sorun yüzünden.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Hocam geçişler falan biraz hakkında birşeyler yazsanız bende geçebilirim her an örneğin v22.14 mü ney ?

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Menü artık sürekli aşağıya birikiyor programlar klasörü falan yok. menüde çok az kasma var ama sorun değil sadece kasıyor, takılma yok. bence annada durman hata kesinlikle geç ancak asphalt 6 kasıyor bende. tek sorun bu gördüğüm kadarıyla. Belle ile anna arasında dağlar kadar fark var söyleyeyim. Bu arada hero of spartayı denedim eskisi gibi çalışıyor, onda sorun yok.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ben v sürümünü merak ediyorum bakabilirmisiniz v22 mi tam olarak yani orj anna ya geri dönebilrmiyim ?

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
v111 olarak gözüküyor :D ama forumda bulunan downgrade yöntemi ile annaya düşürebilirsin galiba. Firmware v111 ama yayınlayan adamlar orjinal dosyaları paylaşmadıkları için *#0000# yapınca yine v22 olarak gözüküyor

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Napsamki ya :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Aynı eleman daha önce ki belle ekran görüntüleri konusunda Angry Birds için de kasıyor ama sebebini bilmiyorum demişti, bu daha beta bile değil sorunlar olması normaldir bence.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Birşeye baktım annada Asphalt 6 oyun sırasında en az 60 mb ram kullanıyordu. bellede 10mb di yarış sırasında. Bir sorun var bu bellede.

forbidden5

forbidden5

Üye
türk insanı ne kadar sabırsız aceleniz ne abi hemn yüklediniz ben olsam beklerdim alpha sürümü asla yüklemezdim bir sürü bug sorun vardır kurcaladıkca karşınıza cıkar

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Bug çıkarsa downgrade denen birşey var n8 için. Her ne kadar asphalt 6 en sevdiğim oyunlardan biri olsada bellede kalacağım, bağımlılık yaptı :D

----------Eklendi @ 14:49:53 ---------- Yazıldı @ 14:40:10 ----------

istunt2 de çalışmıyor orjinal anna çıkınca ona geçicem malesef :(

Utku

Utku

Üye
alpha bile değil gerçekten:ehe

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
optimizasyon sorunudur büyük ihtimal

----------Eklendi @ 16:42:41 ---------- Yazıldı @ 16:40:53 ----------

Menü artık sürekli aşağıya birikiyor programlar klasörü falan yok. menüde çok az kasma var ama sorun değil sadece kasıyor, takılma yok. bence annada durman hata kesinlikle geç ancak asphalt 6 kasıyor bende. tek sorun bu gördüğüm kadarıyla. Belle ile anna arasında dağlar kadar fark var söyleyeyim. Bu arada hero of spartayı denedim eskisi gibi çalışıyor, onda sorun yok.

dostum madem yükledin sana zahmet kameran felan varsa çekip inceleme yapsan ;)

RedColt

RedColt

Üye

menü nasıl aşağı birikir ya :D istersek klosöre koyamıyor muyuz?

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
inceleme yapamam uzun surer ama yazayim izlenimlerimi. Web browser guzel olmus su an n8 den yaziyorum. Klavye cok daha guzel olmus en dikey ve yatay ikisindde degisiklik var. En buyuk eksik istunt2 calismiyor, opera calismiyor ama operaya gerek yok zaten. Telefona komple el atmislar cok guzel olmus bence. Bi deneyin tek eksisi bazi uygulamalar calismiyor gerisi harika.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
inceleme yapamam uzun surer ama yazayim izlenimlerimi. Web browser guzel olmus su an n8 den yaziyorum. Klavye cok daha guzel olmus en dikey ve yatay ikisindde degisiklik var. En buyuk eksik istunt2 calismiyor, opera calismiyor ama operaya gerek yok zaten. Telefona komple el atmislar cok guzel olmus bence. Bi deneyin tek eksisi bazi uygulamalar calismiyor gerisi harika.

sende önceden kasma donma reset sorunu varmıydı ? belleyle giderilmişmi ?

Üst Alt