nokia nın sorununu ben biraz da özentilikten yana olmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Çünkü e-postaların ekran koruyucusunda gözükmesi falan bunları diğer markalarda ve programlar da görebiliyoruz nokia da inadı na yapmak istemiyor nedense yada farklı şeyler denemek için bekliyor ..evet bu konuda katılıyorum sana blackberry dediğin gibi ne tarafa çevirirsen ekran o tarafa dönüyor başaşağı hariç, bunu yaparlarsa güzel olur, birde e-postalar da senkronizasyon kısmı çok saçma sadece yeni mailleri alıyor silinmişleri silmiyor, sosyal ağ entegrasyonu biraz zayıf o güçlendirilmeli.
tabi birde ekran koruyucu devredeyken görünmeyen cevapsız çağrılar ve gelen smsler bunlarda düzeltilmeli, sürekli menü tuşuna bakamayız ya yada ışıkta pek görünmüyor zaten, birde e-postalar da bence ekran koruyucu devredeyken görünmeli @ işareti olarak.

Dik klavye çıkacak bu kesin ama eğer bu dik qwert klavyeyi heryerde kullanamazsak işte bu çok kötü olur..acaba dik qwerty'de swype kullanabilecek miyiz gerçekten merak ediyorum bunu..sizin fikirleriniz?

Sistemin daha stabil çalışsın güven versin donmalar tutukluklar olmasın. Kameradaki ayarlara ulaşmak daha pratik olsun ve biraz daha fazla ayar konulmasını istiyorum. Şuan için telefonumdan çok memnunum. Symbian ilk aşkımdır ilk defa telefonda bir işletim sistemi ile symbian ile tanıştım, o zamanlar çok hayranlık duydum çok hoşuma gitmişti. Şimdi kullandıkça geçmişi hatırlıyorum. 2004 yılından beri symbian kullanıyorum ve hep symbian işletim sistemine sahip telefonlar tercih ettim alışkanlık şimdi klavyenin başına geçip symbian'a laf atan yeni kuşağı görünce üzülüyorum sonuçta emektar bir işletim sistemi akıllı telefon piyasasının bu hale gelmesinde en büyük rol ona ait neden bu kadar üstüne gidip karalarlar anlamıyorum. Nokia symbian dan vazgeçmemesi lazım üstünde çalışıp güzel iyileştirmeler yaparsa yeterlidir. Gerisi boş hiç bir şey yapamasalar da ben kullanmaya devam edeceğim.
hepiniz yüz üstü gömüleceksiniz ve p.r3.0'a umut bağlayacaksınız.
sen de kina yakacaksin o halde...

sen de kina yakacaksin o halde...
Bir sorun daha var kimse değinmemiş sensör algılaması sadece telefonu soldan çevirirken yatay oluyo diğer taraftan çevirince yine dik kalıyo yatay olmuyor buda saçma olmuş düzeltilirse çok iyi olur![]()