symbian anna'dan beklentilerimiz =) (symbian 3 kullanıcılarının beklentileri..)

Sponsorlu Bağlantılar

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
evet @uribaju @ardaa_272 çok iyi konulara değinmişsiniz tebrik ederim

uribaju

uribaju

Üye
evet bu konuda katılıyorum sana blackberry dediğin gibi ne tarafa çevirirsen ekran o tarafa dönüyor başaşağı hariç, bunu yaparlarsa güzel olur, birde e-postalar da senkronizasyon kısmı çok saçma sadece yeni mailleri alıyor silinmişleri silmiyor, sosyal ağ entegrasyonu biraz zayıf o güçlendirilmeli.

tabi birde ekran koruyucu devredeyken görünmeyen cevapsız çağrılar ve gelen smsler bunlarda düzeltilmeli, sürekli menü tuşuna bakamayız ya yada ışıkta pek görünmüyor zaten, birde e-postalar da bence ekran koruyucu devredeyken görünmeli @ işareti olarak.
nokia nın sorununu ben biraz da özentilikten yana olmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Çünkü e-postaların ekran koruyucusunda gözükmesi falan bunları diğer markalarda ve programlar da görebiliyoruz nokia da inadı na yapmak istemiyor nedense yada farklı şeyler denemek için bekliyor ..:hmmm

KO9

KO9

Üye
bende bunlara artı olarak OTG özelliğinin ntfs dosya sisteminide desteklemesini istiyorum... Ama nerdeee :)))

QxQ

QxQ

Üye
Sistemin daha stabil çalışsın güven versin donmalar tutukluklar olmasın. Kameradaki ayarlara ulaşmak daha pratik olsun ve biraz daha fazla ayar konulmasını istiyorum. Şuan için telefonumdan çok memnunum. Symbian ilk aşkımdır ilk defa telefonda bir işletim sistemi ile symbian ile tanıştım, o zamanlar çok hayranlık duydum çok hoşuma gitmişti. Şimdi kullandıkça geçmişi hatırlıyorum. 2004 yılından beri symbian kullanıyorum ve hep symbian işletim sistemine sahip telefonlar tercih ettim alışkanlık şimdi klavyenin başına geçip symbian'a laf atan yeni kuşağı görünce üzülüyorum sonuçta emektar bir işletim sistemi akıllı telefon piyasasının bu hale gelmesinde en büyük rol ona ait neden bu kadar üstüne gidip karalarlar anlamıyorum. Nokia symbian dan vazgeçmemesi lazım üstünde çalışıp güzel iyileştirmeler yaparsa yeterlidir. Gerisi boş hiç bir şey yapamasalar da ben kullanmaya devam edeceğim.

accman

accman

Üye
acaba dik qwerty'de swype kullanabilecek miyiz gerçekten merak ediyorum bunu..sizin fikirleriniz?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
acaba dik qwerty'de swype kullanabilecek miyiz gerçekten merak ediyorum bunu..sizin fikirleriniz?
Dik klavye çıkacak bu kesin ama eğer bu dik qwert klavyeyi heryerde kullanamazsak işte bu çok kötü olur..
Madem çıkıyor. Şimdiki klavye tamamen yok olmalı :)
Aksi halde ne anlamı kalır?

pRime.

pRime.

Üye
Sistemin daha stabil çalışsın güven versin donmalar tutukluklar olmasın. Kameradaki ayarlara ulaşmak daha pratik olsun ve biraz daha fazla ayar konulmasını istiyorum. Şuan için telefonumdan çok memnunum. Symbian ilk aşkımdır ilk defa telefonda bir işletim sistemi ile symbian ile tanıştım, o zamanlar çok hayranlık duydum çok hoşuma gitmişti. Şimdi kullandıkça geçmişi hatırlıyorum. 2004 yılından beri symbian kullanıyorum ve hep symbian işletim sistemine sahip telefonlar tercih ettim alışkanlık şimdi klavyenin başına geçip symbian'a laf atan yeni kuşağı görünce üzülüyorum sonuçta emektar bir işletim sistemi akıllı telefon piyasasının bu hale gelmesinde en büyük rol ona ait neden bu kadar üstüne gidip karalarlar anlamıyorum. Nokia symbian dan vazgeçmemesi lazım üstünde çalışıp güzel iyileştirmeler yaparsa yeterlidir. Gerisi boş hiç bir şey yapamasalar da ben kullanmaya devam edeceğim.

Aynen dostum.

'eco

'eco

Üye
cok haklısın mod adlı uygulamayla af yapılabılmekte vıdeo kameraya.. guncelleme ıle de yapılabılır ıstenılırse fakat yapılmayacak kanımca kamerayla ılgılı bıse anna da:S portre klavye, browser, öncelıkli anna dan..

----------Eklendi @ 15:59:10 ---------- Yazıldı @ 15:51:52 ----------

yav lanet olsun cık artık anna sabır taşı olduk hacı ya bu ne be pfffff:S:S:

Anußis

Anußis

Üye
1.si Şu batarya ve sinyal çubukları (iphone gibi pil çubugu gibi olması)
2.müzik çaların daha detaylı değiştirilmesi (müzik çalma ekranında ... ekolayzer vs eklenmesi)

ekstralar olabilir.

_ardaa

_ardaa

Üye
sadece çıksın yeter:oke:

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
ya salla şu kedi eti midir satanistmidir.. Bska platformlardn gelp symbianda dolasyolar bosver

• Beğen
Tepkiler: 'eco
pRime.

pRime.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: _ardaa
'eco

'eco

Üye
walla ya symbian^3 kullanmıosan ne işin var burda be adam bıde kalkmıs gomuleceksınız dıo ayıptr ya:S
bu arada navifirmde halen bişe yok bekle allh dur:))

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
sormayın ya bde yeni konu açıldı anna q3te gelcek diye oof of

ultrayer6

ultrayer6

Üye
belki de.

'eco

'eco

Üye
Bir sorun daha var kimse değinmemiş sensör algılaması sadece telefonu soldan çevirirken yatay oluyo diğer taraftan çevirince yine dik kalıyo yatay olmuyor buda saçma olmuş düzeltilirse çok iyi olur :oke:

evet bncede.. kmse degnmıo bu konuya ama bu böle kalır zannedıorum:vur

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
Ya açtığın bi konudan birini yasaklama tarzı bişey varmı bu sitede? Mesela bu konuyu sadece kedi eti kardeşimizin görmemesini istiyorum.. Veya da sadece symbian 3 kullananlar için filtre tarzı bişey.. Giremesin abi adamlar bu nedir ya adam gömülceksiniz filan diyo ne alaka ya ben ne için yazdım adam ne diyo?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ntfs desteği olursa dehşet bşşe olur

dik-yatay klavyede adam akıllı tam türkçe swype piyasadakiler gibi sözde türkçe değil

pil göstergesi çubuk yerine iphonedaki gibi olabilir

bellede gelmesi beklenen menü arayüzü gerçekten mükemmel görünüyor bunu anna ile sunmaları daha doğru olurdu

tarayıcıdaki sekme özelliği ve geri git tuşu tam olarak operadaki gibi olmalı ama ben hüsrana uğrayacağımızı bekliyorum, flash playerin yükseltilmesi lazım youtubede 240p den yukarısını açmayan bi flashı alsınlar ......... Soksunlar........ Yine operadaki gibi başlangıç sayfası olabilir yani kısacası operanın sağlam flaşlı versiyonu gibi bişey olması lazım...

Ovi storede sayfa numaraları olması lazım bu gerçekten büyük bi eksiklik ve ilkellik..

Şu 10-15 uygulamanın olduğu bi klasöre girerken telefonun böbrek taşı döküyormuş gibi eğilip bükülmesi iğrenç bi görüntü sergilemesi varya işte o beni bitiriyor galaxy gibi bi telefonun yanında bu görüntüyü göstermiyimde rezil olmiyim diye kıvranıp duruyorum bunu aşmalılar artık

ev ekranlarında efektli geçişlerdeki kasmalar takılmalardanda bıktım....

Kamera kesinlikle 30fps olmalı fotograf kalitesi artırılmalı tamam çok iyi ama bu kameranın hakkı bu değil daha iyi çekebileceği bariz ortada...

İpod nanoda çok sevdiğim bir özellik olan radyo kaydedicisi keşke n8e gelse muhteşem bir özellik.....

Telefon klasik symbian kuralları gereği kullanıcı arayüzüne genel olarak bakacak olursak efektten yoksun ama symbian görsel efekt konusunda tabularını yıkmalı artık belledeki Qt arayüz bizi sevindirecdk umarım

uzun lafın kısası ince eleyip sık dokursak symbian3 ün tam istediğimiz gibi olması için nokianın daha çooooooooook çalışması lazım

• Beğen
Tepkiler: emreipekci

Üst Alt