symbian anna'dan beklentilerimiz =) (symbian 3 kullanıcılarının beklentileri..)

Sponsorlu Bağlantılar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
allahını seven üzerime toprak atsın.

Şu video'daki sözde N8'in yeni tarayıcısı, BrowserNG tabanlı olduğu için o da her videoyu açmıyor. Bunu bir arkadaşın opera videoları açmıyor demesi üzerine yazdım.
Yeni tarayıcı da her videoyu açmıyooor anlatamadım galiba.

_ardaa

_ardaa

Üye

Şu video'daki sözde N8'in yeni tarayıcısı, BrowserNG tabanlı olduğu için o da her videoyu açmıyor. Bunu bir arkadaşın opera videoları açmıyor demesi üzerine yazdım.

seve seve(ilk cümlen için)

eskisinin de yenisinin de her videoyu açmadığını ve açmayacağını hepimiz biliyoruz zaten senin sıkıntın nedir onu anlamadım, bizlerden daha bilgili olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun, açmıyorsa açmıyor niye kendine bu kadar sıkıntı yaptın ki symbian^3 kullanıcısı bile değilsin.

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar symbian^3 kullanıcısı değilseniz yazmayın şuraya lütfen? 40kere mi söylemek lazım.. Bizim beklentilerimiz gidin androidte iosta takılın ya xs benim tek bi mesajım yok sizin bölümde neden burnunuzu sokuyosunuz ki.. Madem okadar kusursuz sisteminiz var symbianla ilgilenmeyin burda işiniz nedir?

• Beğen
Tepkiler: uribaju
pRime.

pRime.

Üye

sağol dostum gerçekler neyse onları yazıyoruz telefonumu seviyorum ama sorunları olduğunu kabul ediyorum ve bunları yazınca bazen aradan biri fırlıyor sen iphone fanısın diyor yiğidi öldür hakkını yeme demiş büyüklerimiz n8 inde kendi klasmanında üstünlükleri var iphoneninde ben iki telefonuda çok seviyorum ikisini de kullanmak isteyen biriyim böylece birinde eksik olanı diğeri tamamlayacaktır diyorum ama adam buna ragmen iphone fanısın diyor tamam kardeşim iphone fanıyım ama n8 inde fanıyım benim bu ortak görüşümü burdaki 1000 küsür mesajlık geçmişime ragmen hala anlamadan gelip konuşuyorlar ona kızıyorum
hem bu kutuplaşmaya karşıyım herkes benim gibi n8 - iphoneyi kardeş görse bu ayrı gayrılar olmaz...
Saygılar efendimmm:)

Ortak, seni bilen biliyor takma bunları kafana :oke:

----------Eklendi @ 08:07:16 ---------- Yazıldı @ 08:04:46 ----------

Adam kullanmış herhalde fw çıkmadan. :ehe:ehe

----------Eklendi @ 08:09:08 ---------- Yazıldı @ 08:07:16 ----------

ya arkadaşlar symbian^3 kullanıcısı değilseniz yazmayın şuraya lütfen? 40kere mi söylemek lazım.. Bizim beklentilerimiz gidin androidte iosta takılın ya xs benim tek bi mesajım yok sizin bölümde neden burnunuzu sokuyosunuz ki.. Madem okadar kusursuz sisteminiz var symbianla ilgilenmeyin burda işiniz nedir?

Orda böyle ortam olmadığı için canları sıkılıyor olmalı.:ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
seve seve(ilk cümlen için)

eskisinin de yenisinin de her videoyu açmadığını ve açmayacağını hepimiz biliyoruz zaten senin sıkıntın nedir onu anlamadım, bizlerden daha bilgili olduğunu mu kanıtlamaya çalışıyorsun, açmıyorsa açmıyor niye kendine bu kadar sıkıntı yaptın ki symbian^3 kullanıcısı bile değilsin.

Seni ... (ilk cümlen için)

Bilgili olduğumu kanıtlamaya çalışmadım sayfalardır süregelen muhabete birden dalınca ve kafana göre yazınca çok komik oluyosun.

'eco

'eco

Üye
al bndende o kdr arkadas ya
:oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: Anußis
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
<font face="Verdana"><font color="Red"><i><b>valla bende öyle video sorunu değilde flash sorunı oldu onuda çözdüm onun dışonda hiç sorun yapmadı flash sitler hatta speedtest.net den hız testi bile yaptım</b></i></font></font>
<br />
<br />
hasan abi bendede aynı sorun var nasıl çözdün?

_ardaa

_ardaa

Üye
Seni ... (ilk cümlen için)

Bilgili olduğumu kanıtlamaya çalışmadım sayfalardır süregelen muhabete birden dalınca ve kafana göre yazınca çok komik oluyosun.

sana aynen iade ediyorum içinden geçirip de buraya yazamadıkların için!

bırak bu işleri sağdan soldan duydukların ve internetten gördüklerin kadar bilgilisin symbian^3 hakkında seninle ne diye tartışıyorsam.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
haklısın benimle niye tartışıyorsun. Bi telefon için kavga edeceğiz neredeyse.

Ben özür dilerim yazdıklarım için.

_ardaa

_ardaa

Üye
o konuda haklısın bi telefon için birbirimizi kırmaya değmez.

aynı şeylerin tekrarlanmaması dileğiyle bende özür dilerim senden.

Uruloki

Uruloki

Üye
cruzer ben telefondan geri yükle dedim yani sadece ayarları geri yükledim düzeldi

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
tamam abi düzelttim sağolasın...

ozzytaste

ozzytaste

Üye
evet bu konuda katılıyorum sana blackberry dediğin gibi ne tarafa çevirirsen ekran o tarafa dönüyor başaşağı hariç, bunu yaparlarsa güzel olur, birde e-postalar da senkronizasyon kısmı çok saçma sadece yeni mailleri alıyor silinmişleri silmiyor, sosyal ağ entegrasyonu biraz zayıf o güçlendirilmeli.

tabi birde ekran koruyucu devredeyken görünmeyen cevapsız çağrılar ve gelen smsler bunlarda düzeltilmeli, sürekli menü tuşuna bakamayız ya yada ışıkta pek görünmüyor zaten, birde e-postalar da bence ekran koruyucu devredeyken görünmeli @ işareti olarak.

Nokia Sleeping Screen denen uygulamayı indir kardeşim. Memnun kalırsın ekran koruyucudada gelen tlf sms vesayre görürsün...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce annadan fazla birşey beklemyin derim

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Telefonda efect fazla olmalı
Yan döndürünce efect li bir şekilde geçiş yapmalı
Tarayıcısı kesinlikle değiştirilmeli
Dik qwerty klavye gelmeli
E-posta uygulamasındaki kasmalar,donmalar ve gecikmeler giderilmeli [ Tamami ile ]
Telefon stabil olmalı
Müzik Çalar ekran koruyucusundaki sorun tamami ile giderilmeli
RESET Sorunu ve KAPANMA Sorunu kalmamalı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Nokia N8 için çok uğraşmalısın.. :evet:

technoblue

technoblue

Üye
symbian symbiandır. ne kadar gelişebilir ki. nokianın symbianı geliştirmek yerine kafayı değiştirmesi gerek.

_ardaa

_ardaa

Üye
symbian symbiandır. ne kadar gelişebilir ki. nokianın symbianı geliştirmek yerine kafayı değiştirmesi gerek.

symbian kullanan bizi seni rahatsız eden ne kötüyse kötü berbatsa berbat kullananlar bizleriz sen niye rahatsızsın ki.

nonamex

Üye
Telefonun geç tepki verme sorunu giderilirse aslında bayağı bir hızlanır..

Dokunmatik + Symbian + Nokia 3'lüsü bir türlü uyum sağlayamadı..

Üst Alt