symbian anna'dan beklentilerimiz =) (symbian 3 kullanıcılarının beklentileri..)

Sponsorlu Bağlantılar

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
haklısn vala kardsm yazılarnı çok beğnyom buarada @cezzbedici2 xd

KO9

KO9

Üye
Bu NTFS dosya sisteminin gelmesi çokmu zorki ? :) şimdi teee 2000 li yılların dosya sistemini kullanmak pek hoş deil 2010 bir telefonda ben annadan sadece dik qwerty ve ntfs :) istiyorum yaa ne kadar kötü bişi telefon flash bellek okuyabilsin ama 4gbdan büyük dosyaları göremesin ntfs biçimlenmiş flashı okuyamasın olursa acayip klas olur :)

uribaju

uribaju

Üye
dik qwerty ve yeni tarayıcı videosunu bu videolardan görebilirsiniz :oke:

nonamex

Üye
@uribaju

Web tarayıcısı hala bu kadar yavaşsa çoğu kişi hayal kırıklığına uğrayacak. :allalla:

uribaju

uribaju

Üye
@uribaju

Web tarayıcısı hala bu kadar yavaşsa çoğu kişi hayal kırıklığına uğrayacak. :allalla:
valla ben denemeden anlamam belkide bize bunun güncelleştirilmiş versiyonunu verecekler belli olmaz ama eskisinden bin kat iyi olacagı kesin ..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
tarayıcı berbat. Eskisi gibi takılıyor kasıyor zoom'da sorun çıkarıyor ve en kötüsü sadece 3 sekmeye izin veriyor.

marsharun

marsharun

Üye
evet erken çıksın yeter.

nonamex

Üye
Tarayıcı bu şekildeyse hiç çıkmasın bence.. Eskisinden farkı yok :hmmm Ama Anna v22 ye güncellenmişti videoda v20 diyor umarım hızlandırmışlardır..

_ardaa

_ardaa

Üye
nokia web tarayıcı konusunda herzaman sınıfta kaldı kalmaya da devam ediyor ben açıkçası tarayıcı konusunda hiç ümitli değilim anna'dan bence sizlerde pek ümitlenmeyin opera'ya devam.

uribaju

uribaju

Üye
ya opera da videolar bile acılmıyor bazen scriptlerin bile acılmadıgı oluyor yani

uribaju

uribaju

Üye
bende acılıyor n8 kullanıcıları dusunsun kasma donma onlarda ;)

----------Eklendi @ 20:52:17 ---------- Yazıldı @ 20:51:12 ----------

telefonu aldıgımdan beri 1 kere bile res atmadı telefon ve okadarda int kullanmama ragmen..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
her videoyu diyorum her videoyu açmıyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
haklısn vala kardsm yazılarnı çok beğnyom buarada @cezzbedici2 xd

sağol dostum gerçekler neyse onları yazıyoruz telefonumu seviyorum ama sorunları olduğunu kabul ediyorum ve bunları yazınca bazen aradan biri fırlıyor sen iphone fanısın diyor yiğidi öldür hakkını yeme demiş büyüklerimiz n8 inde kendi klasmanında üstünlükleri var iphoneninde ben iki telefonuda çok seviyorum ikisini de kullanmak isteyen biriyim böylece birinde eksik olanı diğeri tamamlayacaktır diyorum ama adam buna ragmen iphone fanısın diyor tamam kardeşim iphone fanıyım ama n8 inde fanıyım benim bu ortak görüşümü burdaki 1000 küsür mesajlık geçmişime ragmen hala anlamadan gelip konuşuyorlar ona kızıyorum
hem bu kutuplaşmaya karşıyım herkes benim gibi n8 - iphoneyi kardeş görse bu ayrı gayrılar olmaz...
Saygılar efendimmm:)

uribaju

uribaju

Üye
@ultrayer
istediğin her videoyu telefonumda acacagıma %100 eminim..

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bende öyle video sorunu değilde flash sorunı oldu onuda çözdüm onun dışonda hiç sorun yapmadı flash sitler hatta speedtest.net den hız testi bile yaptım

'eco

'eco

Üye
dik qwerty ve yeni tarayıcı videosunu bu videolardan görebilirsiniz :oke:

tarayıcı cok kotu halen bu vıdeoya bakılırsa ama fakat anlamadgm bişe var eger bu anna ise ikonlar nie degişk değil???:allalla::allalla:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
@ultrayer
istediğin her videoyu telefonumda acacagıma %100 eminim..

Yaw ne anlamaz adamsın. Tarayıcısı video açmıyor diyorum açıyor diyorsunuz youtube kastederek. Ben her videoyu açmıyor diyorum bu kez galeriyi kastederek açıyor diyorsunuz.

Daha açık ve net yazayım:

Nokia N8 telefonunun kendi orijinal web tarayıcısı olan BrowserNG, internet üzerinden her sitedeki videoları açmıyor! Flash sorunu var.

Yeterince açıklayıcı oldu mu?

_ardaa

_ardaa

Üye
flash sorunu olması çok normal sonuçta bizlere sunulan flash 4.0 sürümü flash 10.1 sürümünün %70'ini destekliyor, %30luk bir payı oynatmaması normal ve tabi şuan flash 10.3 sürümü çıktığını da unutmamak lazım.

Nokia bizlere flash versiyonlarını sadece önemli fw güncellemeleriyle vereceğine ekstra sonradan yüklenebilir ve sürekli güncellenebilir olarak verseydi bu kadar sıkıntı olmazdı.

Üst Alt