cardanadam
Üye
Telefona çıkar.
Biz sızmayı yükleyenler tekrardan flash atacağız gibi Türkçesi çıkınca..
telden yüklemede yapabilirsin pc den de farketmiyor ama ben yine çıkmadan flashla atmıştım 1.1 i 1.2 yi ise telefondan yaptımtamam x6 dada çıkıyordu ama bilgisayar bağlantısı istiyordu yani buda büyük güncelleme pr1.2 de nasıl yüklediniz ben bu telefonu aldığımda yüklüydü o yüzden sordum
ben sizi seyrediyorum iyi böyleben kullandığım her şeyde böyleyim yani orjinal olmuyan bir şeyi asla kullanmam çünkü çok ağzım yandı bu konuda o yüzden değil yoğurdu ayranı bile üfleyerek içerim
telden yüklemede yapabilirsin pc den de farketmiyor ama ben yine çıkmadan flashla atmıştım 1.1 i 1.2 yi ise telefondan yaptım
risk aldınız değer umarım bi güncelleme için
ya risk fln yok. Siz telefonlarinizi guncellemek icin ovi suiteyi acip yeni guncellemeyi yap derken bizde yuklu guncellemeyi yeniden yukle diyecez ve sizle ayni surume bizde sorunsuz birsekilde kavusacagiz ÍnsallahBu arada tek sorunim adam akilli iconlari degistiremeyen tema bulamak mumkunse elindeiconlari degistirmeyen ve acik renkli tonlara sahip bir temasi olan varsa yollarsa Allah ondan razi olsun
ya risk fln yok. Siz telefonlarinizi guncellemek icin ovi suiteyi acip yeni guncellemeyi yap derken bizde yuklu guncellemeyi yeniden yukle diyecez ve sizle ayni surume bizde sorunsuz birsekilde kavusacagiz ÍnsallahBu arada tek sorunim adam akilli iconlari degistiremeyen tema bulamak mumkunse elindeiconlari degistirmeyen ve acik renkli tonlara sahip bir temasi olan varsa yollarsa Allah ondan razi olsun
bencede tekrar yükleyeceğiz. Bu arada bildiğim kadariyla pcye baglamak zorunlu. Su ana kadarki herseyi twlefonun düz klavyesindn yazdim türkçe harfler yok mesele c ye uaun basinca üstünde ç çikiyor ve öyle yaziliyor tipki iPhone deki gibi fakat sorun su ki s harfi yok yani s var ama s yok anlamak istediğim she turkcesini tahmin edin artikshe ve I harflerinin olmamasi türkiye surumunde duzelir
harbi elinizi alıştırmayın bu sefer türkçeye alışamazsınızahahasimdi telefondan yaziom bir turlu s yani sh yazamadim siz sh olduğunu anlayin
browserde yine biraz var. Normal menude fln da su ortada donen yuvarlak gecisleri cok guzel yapmis
browserde yine biraz var. Normal menude fln da su ortada donen yuvarlak gecisleri cok guzel yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?