Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gecen haftadan bu yana neleri degistirdin? Eger hicbirsey degistirmediysen, yine dosyalari kontrol et derim.

kademli

Üye
Denedim kolayca döndüm.

cengizx1

cengizx1

Üye
Symbina Anna ve Belle'den bir önceki sürüme dönmek ve çöken, açılmayan cihazlarınızı kurtarmak için aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz.Navifirm+ v1.3 (Quality assurance Server)'den ya da okla gösterilen linkten (media fire)--> versiyonu indirin. --> Navifirm LinkiBu FW ile telefonunuzu phoenix ile flashlayin. (Flashladiktan sonra telefon acilmayabilir. Acilmaz ise bir sonraki flash dead phone mode ile atilacaktir.)Flash atilmasi gereken phoenix versiyonu: (Ben 2010 phoenix ile problem yasamiyorum. Eger denedikten sonra problem yasarsaniz, bu surume gecin.)PR1.0'i yukledikten sonra, ustune istediğiniz sürümü direk yükleyebilirsiniz. (PR1.2, Anna ya da Belle farketmez.)Dead phone flash nasil atilir videosu. Dead Phone Flash atılırken telefon kesinlikle kapalı olmalıdır. Kapalı telefon USB'ye takıldığında kendi kendine açılabilir. Buna dikkat edin. ÖZET:

arkadasım c6-01 de olmaz dımı bu gerı donme ıslemı ??

exalted55

exalted55

Üye
C7 için olanı yokmu bunun????

61beyzade61

Üye
arkadaslar ben belleyı yuklemıstım oviye girmiyor dıye flash atayım dedım ama telefon kapandı ne ettıysem gerı getıremedım ne yapmam lazı yardımcı olacak bır arkadas varmı

tulga82

tulga82

Üye
arkadaslar n8 belle 607 üzerine 609 attım daha flaslarken ekranda kaymalar görüntüde bozukluklar oldu ve 3 çizgi çıktı üzerine aynı yazılımı dead phone olarak attım değişmedi az önce forumda okudugum yöntemlerle scandinav flasladım yine birsey degişmedi telefon acılmıyor siyah ekranda bozuk nokia yazısı ve 3 uzun cizgiden baska birsey gelmiyor power tusunu bırakıncada bu goruntu kayboluyor ama telefon kapanmıyor ne yapacagımı şaşırdım

61beyzade61

Üye
walla emıce allah razı olsun bu dosyayı ındırıp onunla flasladım acıldı tlf sımdıde 24.1 yukluyom ınsallah olur tekrar tskler elıne saglık

distakjo

distakjo

Üye
bende anna 25.008 var. Belle yüklemem için bu downgrade işlemini yapmam mı gerekiyor?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
bende anna 25.008 var. Belle yüklemem için bu downgrade işlemini yapmam mı gerekiyor?

Evet çünkü 25.008'den geçiş yok downgrade yaptıktan sonra istediğin sürümü yükleyebiliyosun.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Ya dostum bende beLLe için downgrade yapıyordumki product secmeden refurbish'e tıkLadım daLgınLıgıma geLdi smdi ne yapsam kurtaramıyorum çözemedim.. dead fLash atarken communications faLn dio orda hata verio ne yapcam biLemedim..

n8sukruc

Üye
ben arkadaın verdiği linkden skandinav rar dosyasını indirdim bu şekliyle phoenix gormedi dosyayı. daha sonra dosya adını RM-596 yaptım yani alt tireyi normal tire yaptım. phoenix gördü . ve evet skandinaca eski sürüm oldu. üstüne tekrar yeni sürüm kurdum tşkler arkadaşım

armync33

Üye
Bunun c7 için olanı var mı?bende c7 var ve Pr 1.2 sürümün geri dönmek istiyorum. 014.002 ye.

n8sukruc

Üye
arkadaşım bu programlar bütün nokialar için diye biliyorum linkten navifirm i indirip kurmalısın ordanda c7 ninkini bulmalısın ama daha once yapmadıysan riskli olabilir sabır ve uğraş isteyen bi iş

Mayk29

Mayk29

Üye
phoneix 2011 i kurdum bi güncelleme falan oluyor ok a tıkladıgımda hata veriyor cancel yaptıgımda o barda yüklenen geri dogru siliniyor ve yeniden yüklemeye baslıyor hep boyle devam ediyor neden oluyor acaba.
2011 i sildim 2010 u kurdum onda da aynı sorun oluyor

suan telefonum cöktü ve dead flash atamıyorum iskandinavya sürümü yüklemek istedigimde olmuyor hata veriyor

rodrower

rodrower

Üye
arkadslar bu yazıları okumadan önce kendim ugrasmıstım oma telefona bellede acılıp sonra beyaz ekrana geciyordu downgrade sürümde ve ust sürümlerinde de njokia yazısı cıkıyor beyaz ekran cıkıyor sonrada telefonde beyaz ekran bi gidip bi geliyordu telefonu servise verdim düzeltebilirler mi yoksa işi bitti mi telefonun

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
arkadslar bu yazıları okumadan önce kendim ugrasmıstım oma telefona bellede acılıp sonra beyaz ekrana geciyordu downgrade sürümde ve ust sürümlerinde de njokia yazısı cıkıyor beyaz ekran cıkıyor sonrada telefonde beyaz ekran bi gidip bi geliyordu telefonu servise verdim düzeltebilirler mi yoksa işi bitti mi telefonun

Düzeltirler bence ama içnde belle yoktu inşAllah? :)

mahir_87

mahir_87

Üye
Ya bende N8 var telefonu çok kurcalıyorum bende çakma belle yüklüydü dün itibariyle orjinal belle yükledim ama n8im öldü dead atmaya çalıştım yemedi bugün servise verdim.Bana destek verebilecek arkadaşlar beni ekleebilirmi lütfen tecrübeli ark.lara ihtiyacım var.Msn adresim : [email protected] yardımcı olursanız çok sevinirim...Saygılar Benden

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ya bende N8 var telefonu çok kurcalıyorum bende çakma belle yüklüydü dün itibariyle orjinal belle yükledim ama n8im öldü dead atmaya çalıştım yemedi bugün servise verdim.Bana destek verebilecek arkadaşlar beni ekleebilirmi lütfen tecrübeli ark.lara ihtiyacım var.Msn adresim : [email protected] yardımcı olursanız çok sevinirim...Saygılar Benden

Bi yarım saat bekle sonra bidaha dene genelde öyle oluyo :)

ThebLue16

ThebLue16

Üye
arkadaşlar ben pr 1.0 yaptım fakat teli açıom beyaz ekran geliyo sonra yine kapanıyor sorun ne sizce

----------Eklendi @ 19:11:27 ---------- Yazıldı @ 18:52:04 ----------

arkadaşlar tmm oldu ben şimdi bunun üstüne ovi suitedeki belleyi kurabilir miyim yardımcı olabilecek varmı acaba?

preludehotrod58

Üye
bakan varsa yazsın bizde deneriz :D
arkadaşlar malum belleyi yüklerken laptopta pili arızalanmış bende diğğer odaya geçmek için fişi çekince olanlar oldu..pc kapandı malum telefon açılmadı ve sabaha uğraştım ve biraz önce sorunu hallettim...nasl yaptım..:D
phoenix 2011 indirdim
ve konudaki scandinavya rar. olarak indirdim
phoenix 2011 çalıştırdım no connection seçtiim ve file,open product.......penceredeki flashing,firimware update dedik ..sonra açılan pencerede scandınavıa dg dosyasını seçtik..ok dedik ve yükleme işlemine geçti,yüklerken birkaç defa kabloyu çıkartın 8 saniye power tuşa basın tekrar kabloyu takın gibi yaılar geldi ve yazları harfiyen uyguldım yükleme tamamlanırken telefonumda test olarak yazı açıldı ve gitti sonra telefon yenniden açıldı ve scandınavıa yüklendi sonrada keyfi olarak türkçe anna ykledim..yardımcı olmayı çok isterim arkadaşlara çünkü sabaha kadar uğraştım ve telefonu gözden çıkardım bir umut işte tekrar bağladaım enedim oldu ama kesin sonuç konudaki gibi..emeği geçen herkese teşekkürler yardım için [email protected] ekleyin ardım edeyim ..

Üst Alt