Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)
Sponsorlu Bağlantılar
mfb2
Üye
Belleden annaya dönmek için 11.5 ardından anna olarakmı flashlıcaz yoksa 11.5 -14.2 sonra anna şeklindemi flashları atıcaz ??..
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
11.5' dan istedigine gecebilirsin. Dead phone flash atarsan daha garanti olur.
rowel35
Üye
bende orjinal anna vardı fakat sıkıntılıydı ovi açılmıyordu ekstra iki güncelleme yüklenmiyordu falan filan.
belleye geçmek için uğraşıken dead phone oldu tel.
harfiyen yaptım şuan çatır çatır belle kullanıyorum
teşekkürler emeğinize sağlık.
s_nanel_bol
Üye
ben de belle kullanıyorum ama uygulama oyun hiç açmıyor... ben annadan öncesine dönmek istiyorum.. çünkü anna da açmıyordu.. navifirmde 11,5 yok 11,2 var ona dönsem sorun olur mu?
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkten 11.5'u indirebilirsin.
cesurpolis61
Üye
ben indirdim rm-596 scandinavia ancak phonix görmüyor boş çıkıyor yani şöyle söyliyim daha önce n8 imi ponixle dead phone flashladım şuan belle yüklü geri dönmek istiyorum ancak denildiği gibi rm-596 scandinavia linkten indirdim nokıa ponix product içine koydum ponix açıyorum bağlantı ayarlarında no connection yazıyor geri usb yapamadım ancak nfpd usb falan var onu sectim scan yaptım cihazın flashını gördü flashing -frimvare update tıklıyorum product kode boş yanında ki kare içinde 3 nokta olan yere tıklıyorum neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product or the product cannot be identified diye hata veriyor tamam diyorum bom boş bi sayfa yani scandinavia rm si yok gözükmüyor yok mu bi çare
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Klasor adi, product altinda sadece RM-596 olacak.
pzero
Üye
dün akşam belleden annaya geri dönüş yaptım sorun yok herşey normal. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Birsey degil. Konuyu ben actim diye soylemiyorum ama, bu baslik hayat kurtaran bir baslik oldu. Herhalde bu yontem olmasa idi, cok kisinin basi cok agriyacakti.
pzero
Üye
aynen, çok sağolun, tam sürüm olmayan belleden kurtuldum.
s_nanel_bol
Üye
peki ovi geri gelir mi flaşlarsak telefonu..
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Refurbish olarak flashlarsan gelir.
s_nanel_bol
Üye
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.
flaşlarken bu hatayı veriyor neden
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Bir cok sebebi olabilir. İlk mesajdaki videoda anlatildigi gibi dead phone flash at.
İsmail Çolak
Üye
bendede bu hatayı veriyor zaten bu hatayı dead phone flash atarken veriyor?
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Phoenix versiyonunu degistirip, bir de usb portunu degistirerek dener misiniz? Win7 ise bilgisayar, admin yetkileri ile acik olmali.
İsmail Çolak
Üye
telefona scandinavia sürümünü yükledim dead phone ile daha sonra 14.2 yükleyim diyorum yüklerken hata veriyor telefon dead oluyor sonra neden acaba o hata?
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
scandinavia yukledikten sonra 14.2 yuklemek zorunda degilsin. Istersen direk Anna ya da Belle yukleyebilirsin. Buyuk ihtimalle 14.2 dosyalarinda bir problem oldugundan yukleyemiyorsun. Yoksa scandinavia'yi da yukleyemezdin.
İsmail Çolak
Üye
belleden downgrade yapıcam pr1.2 ye onun için o sürümü yüklemek istiyorum naviden indirdim 14.2 yide :S
FlighTAiR
Üye
Konu Sahibi
Dedigim gibi hata alma sebepleri cok cesitli. Yorum yapmasi zor. Dosyalar bozuk olabilir, win7'den dolayi sıkınti yasiyor olabilirsin. Phoenix surumu problem olabilir. Ovisuit'i acik unutuyor olabilirsin. USB portun sorun yaratiyor olabilir. v.s.