Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

ager34

Üye
Ama iste sordugum, downgrade yaparken mi yoksa Belle'ye flashlarken mi hata aliyorsun? Flash tamamlanip verify ederken sıkınti yasiyorsan 25'den geriye sayip bitirmesini bekle fail verdikten sonra, cikar telefonu ve acma tusuna uzunca bas. Bazi arkadaslar bu sekilde telefonlarinin acildigini ve problemsiz kullandiklarini soyluyorlar.[/QUOT

ben daha önce alman anna fw si le kullanıyordum daha sonra anna üzerine belle yi flaşhladım şimdi ise tr annasını çektim ve belle moduna uyarlayıp tekrardan death phone yapmaya kalkıştım falaş işlemi yaparken verify deiyor ve 25 geriye doğru saymaya başlıyor ve işlemi sonlandırıyorum tlefon normal stibil çalışıyor yani benim anlamadığım neden death phone işlemi tam anlamıyla tamamlanmıyor normalde flaşh atarken ekranda nokia anın test yazlaırıda çıkmıyor ama yükleme yapıyor

----------Eklendi @ 23:26:58 ---------- Yazıldı @ 23:24:13 ----------

[video]http://v18.nonxt6.c.youtube.com/videoplayback?sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2C itag%2Calgorithm%2Cburst%2Cfactor%2Coc%3AU0hQS1JUU V9FSkNOMF9KTlVD&algorithm=throttle-factor&itag=34&ip=0.0.0.0&burst=40&sver=3&signatur e=A46FCB1B596F6075F6338A191D0F5896BBDA2AAD.686BE50 D7FFF11898C6A90A4BB6365E6D7D6CDAB&expire=131629320 0&=yt1&ipbits=0&factor=1.25&id=dce86a60cab5ff38[/video][video=youtube;3OhqYMq1_zg]http://www.youtube.com/watch?v=3OhqYMq1_zg&feature=related[/video]

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Telefon calisiyorsa problem yok ama, orada flash basari ile tamamlandi mesajini gormek istiyorsan, once ilk mesajda anlatildigi gibi downgrade yap. Cunku Belle ustune Anna kurmaya calisiyorsun anladigim kadari ile, cok saglikli bir is degil. Ve hatta ben telefonun acilmasina sasirdim. Downgrade ettikten sonra uzerine Turkce Anna'yi kur.

ager34

Üye
yo belle üzerine yine bele death phone yapmaya ugraşıyorum ama anlattığım gigi hata alıyorum ve sonuç yinede yükleniyor yukarıdaki video da gayet normal bir şekilde death phone yapıyor ben birtürlü yapamadım ama yinede bele fw sini yüklüyor

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Evet dedigim gibi Belle yukleniyor ve calisiyor. Ama bundan kurtulmak istiyorum diyorsan, downgrade uzerine Belle kurman gerekiyor. Benim de daha once basima geldi, bu sekilde cozdum.

ager34

Üye
Evet dedigim gibi Belle yukleniyor ve calisiyor. Ama bundan kurtulmak istiyorum diyorsan, downgrade uzerine Belle kurman gerekiyor. Benim de daha once basima geldi, bu sekilde cozdum.

yani diyorsunki downgrade şart peki hangi fw yi downgradeedecez ilk

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Problemin yoksa bosuna ugrasma derim. Ama ille de success yazisini orada gormek isityorsan, bu konunun ilk mesajinda yer alan Scandinavia versiyonu ile.

ager34

Üye
proplem yok gayet stabil çalışıyor kıllandım işte acaba birşyler eksikmi diye hemen hemen tüm programlar çalışıyor nokia mağza dahil sadece opera çalışmıyor zaten oda genel olarak hiçbir belle fw sinde çalışmıyor 6.1 ing sürümü çalışıyor sadece bellede operanın yinede ilği ve alakan için teşekkürler kardeş eyvallah

----------Eklendi @ 23:54:43 ---------- Yazıldı @ 23:52:27 ----------

ha birde belle yüklerken neden death phone ile flaşhlanıyor normal flaşh atılsa olmuyormu acaba

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
olur.

osmanatak1

osmanatak1

Üye
c7 de deneyen var mı bunu peki ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
C7'de basarili olani duymadim.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi

Yukaridaki linkten indirebilirsin. 7 degil 8 tane.

marsoy

marsoy

Üye
8 taneydi ben birini sildim hocam web bağlantısıdır diye :D:D nese allahtan bende duruyo rar dosyası :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
:) Sen yine de 8 kullan.

benozqurum

Üye
yaa supersinnn başka bişey demiyorum anna güncelledim oiden yanlışlıkla ses falan bozuktu bide telefon uygulama desteklemiyor diye birşey çıkıyodu telefonda ses yok guncelliyorum gene yok telefoncuya goturdum dedim eski sürümüne döndürebilrmisin dedi öle bişey imkansızz bunlar çok akıllı telefon dedım ben forumda okudum yapılıomuş dedi bakma sen onlara iyikide size bakıyorum:) yaherkez herşeyi bilcek die bişey yok yarın gidip telefoncunun gözüne sokucam dicem bu ne hemde kendim yaptım aç bak maxicep dicem reklamda yapıcam heheheh neyse cok teşekkurlerrr tek kelime super :)

marsoy

marsoy

Üye
:) Sen yine de 8 kullan.

hocam gayet rahat bi şeklde eskiye dnüp tekrardan v14 ve anna yı kurdum fakat v14.2 yi oviden güncellemedi onuda flaşladım ama annayı ovidn güncelledi tşklerr açtığın konu için bu arada belledim tekrar :D:tşk:

rowel35

rowel35

Üye
bende hep hata verdi:S anna idi tel orjin. şuan annasını belledim:D 2 saattir kafayı yicem:)

Üst Alt