Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Sponsorlu Bağlantılar

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Afedersiniz şimdi ben flash atmak için bu dosyaların tümünümü indirip sonra phoenix içinde hangi klasöre atıpta hangi dosyayı gösterip yüklüyoruz. bir tek dosya gösterince tümünü yüklüyormu yanlış yapmamak için hangi dosyaları hangi klasöre atıpta başlatmamız gerektiğini yazabilirmisiniz. ?

engin_erg

engin_erg

Üye
Afedersiniz şimdi ben flash atmak için bu dosyaların tümünümü indirip sonra phoenix içinde hangi klasöre atıpta hangi dosyayı gösterip yüklüyoruz. bir tek dosya gösterince tümünü yüklüyormu yanlış yapmamak için hangi dosyaları hangi klasöre atıpta başlatmamız gerektiğini yazabilirmisiniz. ?

11,5 sürümünün tüm dosyalarını indir rm596 adında bi klasör oluştur klasörün içine indirdiğin dosyaları at daha sonra bu klasörü BİLGİSAYAR,YEREL DİSK C:, PROGRAM FILES,NOKIA,PHOENIX VE PRODUCTS KLASÖRÜNE GEL RM596 KLASÖRÜNÜ PRODUCTS KLASÖRÜNÜN İÇİNE AT GERİSİ RESİMLİ ANLATILMIŞ ZATEN KOLAY GELSİN

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Şimdi 13.15 yükledim fakat telefon açmaya çalışınca titriyor sonra solda ışık yanıp sönüyor fakat telefon açılmıyor ayrıca kablo bağlantısı sağlayamadı diyor. Phoenix ile şimdi nasıl yazılım atabilirim. Bağlantı yok diyor product scan deyince

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Dead phone connection yapman lazim no connectionsu sectikten sonra open product tan telefonun rm sine gore sec daha sonra flash atarken dead phone flash secenegini secin akliniza takilan bi yer olursa ozelden numaranizi atin daha kolay olur...

OzGuRKnowN

Üye
13.15 İ Değil 11.5'i yükliceksin.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Şimdi Yüklemeyi yapdım.. Ovi yide bir başlıkta buldum 8 adet arka arkaya birşey yaparak yükledim fakat şimdi oviye giriyor birşey indireceğim zaman direk bana hata yazıyor indirmiyor ne yapmam lazım?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Oncellikle saglikli bir downgrade icin temiz bir kurulum yapmak sart. Kurulum yapmadan once mass memory'ye format, varsa hafiza kartini telefondan cikarmak, ve mumkunse format atmak gerek. Yoksa telefonda kalanlar daha sonra can sıkabiliyor. Flashi da ilk mesajda yer alan phoenix versiyonu ile yuklemek gerek. Eski versiyon varsa onu da sistemden iyice temizlemek lazim.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Şimdi tekrar dan mass memory temizliyorum akabinde flash atacağım. Yardımcı olabilirmisiniz ovi store çalışsın artık yeter:D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Burada oldugum surece yardim etmeye calisirim.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
14.02 tüm dosyaları yükledim ovi açılıyor fakat download yapmıyor.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunla daha once karsilasmadim. Ovi Suite ayarlarından download yapilacak lokasyonu secmek ile alakali olabilir mi? Ya da o ayar nerede tutuluyorsa. Ovistore ayarlarinda da olabilir.

Ek: Ovistore -> Store menu -> Account -> instillation preferences

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Öyle bir menüye rastlamadım.

OzGuRKnowN

Üye
Flash atarken herhangi ßir error alıyormusun

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Oyle bir menu var. Turkcesini bilmiyorum. Hesaplar olabilir oralarda ara.

OzGuRKnowN

Üye
Yükleme Tercihleridir Türkçesi

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Baktım o kısımda sunucu ayarları yok.. Yükleme tercihleri kısmıda ovi programının içinde yok.

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Bakın anlatırken hep eksik anlatıyorsunuz.. Sorunu buldum eski yazılıma dönerken de bir arkadaş ta annanın iconları çıkıyordu tümünün sebeplerini çözdüm sayenizde:) Şimdi program varya sizin flash attığınız phoenix. bunun tam firmware update ettiğiniz kısmında refurbish yapmadan önce options kısmında eski cfw leri yükle diye seçenek var onu işaretleyip refurbish yapmanız gerekiyor. Bunları detaylı şekilde anlatıp tek bir konu yaparsanız çok daha iyi olur.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Her downgrade yapan ayni sorunlari yasamiyor. Senin gibi sorun yasayan ve cozen de burada paylasiyor ve diger downgrade yapacak arkadaslara bir rehber oluyor.

engin_erg

engin_erg

Üye
arkadaşlar konunun dışında fakat navifirm'e bağlanabilen var mı? ayrıca ovi suite güncelleme yapamıyor hepsi server hatası veriyor nokia serverlarına bağlanamıyorum

Üst Alt