Symbıan anna reset, şarj v.b problemlerin çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakcakay

burakcakay

Üye
    Konu Sahibi
Symbıan anna reset, şarj v.b problemlerin çözümü
Arkadaşlar aranızda elbet bazılarınızın başına gelmiştir bu sorunlar. Yarım günde şarj bitmesi. İkide bir reset atması. Ben 4 gündür müzdariptim bu problemden sonra düşündüm ve naviden ben bu euro2 dosyalarını Production External'dan çekmiştim. Görünürde bi problem yok tabi. Hiç aklıma da gelmezdi. Ve dedim ki tekrar flashlayım bu telefonu ben belki düzelir. Bu sefer Nokia Care Suite'den çektim tüm dosyaları, bir tek emmc.fpsx dosyası hariç. Ve flashladım telefonu. sonuç: canavar gibi oldu 20 saat falan oldu olucak daha tek çubuk indi aşağıya. ve telefonla bugün baya bi oynadım yani internette falan gezdim. Hiç reset de atmadı. Yani problem Production External'daymış bence.

dhampir57

dhampir57

Üye
O dediğin hangi dosya oluyor. Navifirmde açılmıyor. Bakamıyorum.emmc.fpsx mi diyosun. Boyutu 1 gb den büyük ?

burakcakay

burakcakay

Üye
    Konu Sahibi
WebStyle

WebStyle

Üye
Evet flash atarken bende yükledim onu silip öyle flash atmıştım..

dhampir57

dhampir57

Üye
Bende o olmadan flash atmak istemiştim ama hata vermişti phoenix. Nasıl düzeltceğimide bilmediğimden mecburen indirdiydim

erollcelik

erollcelik

Üye
nokia care açılmıyoki indirelin

Türe

Türe

Üye
ben nokia care den indirmiştim ve o dosyayı silerek flaş attım yalnız germany i yüklediğim için uygulama yükleme sıkıntısı oldu onun dışında canavar mübarek :D

sulkoc

Üye
indirdiğin dosyaları nete yükleyip paylaşırsan şu an navifirm açmadığı için çok yardımcı olursun.

burakcakay

burakcakay

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğin dosyaları nete yükleyip paylaşırsan şu an navifirm açmadığı için çok yardımcı olursun.
Senin telefonun rengi ne dostum? Bendeki dosyalar Dark Grey için. Eğer işine yararsa upload ediyim?

burakcakay

burakcakay

Üye
    Konu Sahibi

Dark grey için dosyaları upload ettim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence product external a hiç bakmayın nokia care suite orjinal nokia serveridir.ne indiriyorsaniz oradan indirin.

• Beğen
Tepkiler: burakcakay
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Simlock falan yazıyor onları indirdin mi demem yani şu ki;bütün kutular işaretli tek sondaki(emmc.fpsx) 1GBlık dosya işaretli değil?

burakcakay

burakcakay

Üye
    Konu Sahibi
Dampierre

Dampierre

Üye
production external adı üstünde harici üretim, isminde hayır yok zaten. Nokia care kısmı gerçek final Fw lerin olduğu bölümdür.

o.basar86

o.basar86

Üye
Adi Nokia Care serverlarını kapattığı için indiremiyoruz. Nasıl iş bu anlamadım ben :(

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen
dhampir57

dhampir57

Üye
Gerçekten farketti. O büyük dosyayla nokia battery monitör 38 saat diyordu şarj ile. Büyük dosya olmadan attığım flash ile şarjda 2.5 days=60 saat yani.

fikret3968

fikret3968

Üye
indiren varsa dosyaları paylaşsın arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt