nokia e55 şarj problemi (şarj olmuyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirkanat

Üye
    Konu Sahibi
nokia e55 şarj problemi (şarj olmuyor)
Merhaba;
Nokia e55 telefonum şarj olmuyor. Şarja takılınca şarj göstergesi çalışıyor, ancak 2-3 saat şarj süresinden sonra batarya zayıf uyarısı alıyorum. Bilgisayara bağlayabiliyorum. Ancak ordadan da şarj olmuyor. (Şarj ve bilgisayara bağlama aynı mini USB'den, ayrı şarj yeri yok.)
Yeni batarya aldım. Boşalınca o da şarj olmadı. Her iki batarya da başka telefonlarda şarj edilebiliyor. Şarj cihazında da problem yok. Büyük ihtimalle devre arızası, donanımsal problem, ama emin olamıyorum. Yazılım güncel. Hard reset de uyguladım, değişmedi.
Ayrıca şarjı 28 gün giden diye lanse edilen telefon (stand-by), normal kullanmama rağmen (günde 1-2 saat konuşma + arada sırada kısa aralıklarla wi-fi, müzik, foto, falan çok nadir), 2 gün dayanabiliyor. (her iki batarya da aynı) Bunu da anlamış değilim. Şebeke ayarlarını da çift moddan GSM durumuna aldım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
 
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
28 gün? :) biraz fazla söylemişler.
garantisi varsa ver garantiye fakat yapılmama ihtimali de var sen yine de şansını dene.
son olarak garantiye verirken arızayı soruyor sana orada birde ekranın içindeki tozları temizletmek istiyorum demeni tavsiye ederim aksi taktirde ekranın içinde toz olmasa bile tozlu gelebilir...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt