Symbian Anna Ev ekranı s60v5te VE SÜPER !!!!!

sayfer

Üye
c5-03 e de oluyormu?

önce tartışma çıkarcaksan hiç bulaşma derim senin zararın olur. Sen bu konunun linkini bir çok konuda atmışşın . Yani ben orda televizyon ile ilgili bişi paylaşmışım sen gelip konunu linkini atıp kaçıyon. Resme konunun reklamı nı yapıyon bu kötü bi davranış bu benim şahis görüşüm . Bende bu konuya gelip yaptıklarımın linklerini atsam sence iyi mi olur olmaz tabikide . Emege saygı benim için önemli ki bunu unutmayın . Zaten cfw kullandıgım için ev ekranına ihtiya ç yok. Ben sadece "forumda var dedim" bunu başka bi yerlerden anlayıp tartışma çıkarıyosan sen bilin . Ayrıca her yerde ismin var da nedemek ? İnsnlara yardım etmem seni rahatsız ediyor deme güzel kardeşim

----------Eklendi @ 21:12:30 ---------- Yazıldı @ 21:09:41 ----------

paylaşıldı derken ben bunu kast ettim . Güzel kardeşim bana kin ve kıskançlık beslemişsin resmen. Hiç gerek yok dimi böle şeylere . Güzel ortamı bozmana gerek yok http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...symbian-3-design-by-seyd-n8-style-422731.html

Tepkiler: ahmetc503
    Konu Sahibi

arkadaşım bak ben tartışma falan çıkarmıyorum, çıkartsamda ben zararlı çıkmam sen zararlı çıkarsın orda kafan rahat olsun, 5 yaşında çocuk ta değilim kimseye kin tutmam merak etme. ama her konuya yorum yazıyosun ( yardımcı olmak gibi bi niyetin gözükmüyo yorumlarında , daha cok / cokbişmişlik / yapıyosun gibi duruyo) Yorum yaparken birazdüşün öyle yorum yap telaffuzun düzgün olsun.

sana öyle gelmiş kardeşim , ben hiç bi zaman hiç konuda çok bilmişlik yapmadım .Ayrıca hiç bi konudada "ben bu konuda ustayım en iyi ben bilirim " gibi bişi de asla kullanmadım hiç bi yerde asla söylemem.Bilgilerimi paylaşıyom sadece. Telaffuzzum dügün zaten bende çocuk degilim .

Konu Sahibi
c5-03 e de oluyormu?
olur arkadasm,

----------Eklendi @ 22:52:15 ---------- Yazıldı @ 22:50:51 ----------

kardesm tartısarak konuyu boş yorumlarla doldurmayalım, tmm hadi iyi akşamlar, kötü yere gitcek yoksa muhabbet.

elbette kardeşim bende onu diyorum gerek yok tartışmaya hepimiz insanız dimi ? özelden cevabını bekliyorum

yok joker tamam arkadaş paylaşmış artık yapıcak bişi yok . Bize eyvallah demek düşer

Konu Sahibi
Tepkiler: anılbaran

Joker.

Üye
ben çalıntı yapmadım , yapmamda !
forumda oldugunu görmedim, ve yabancı sitede gördüm anladıgım kadarıyla sis dosyasını düzenleyerek yaptm .

yani anlıyacagn yine ben yapmıs oldum.

Eyvallah

uyq4R

Üye
vivaz da olr mu acep? Bide hafıza kartına kursak ?

Konu Sahibi
vivaz derken ?
hafıza kartınada olur arkadasm farketmez.

uyq4R

Üye
vivaz tel. se vivaz u5i HD
Bu arada sağol (:

uyq4R

Üye
Dosya Hatası - Bu hatayı alıyorum kardeş ne yapmalıyım ?

Kardeşim bu teli fazla kasıyomu mesajda müzikte filan ona göre kurcam.

Joker.

Üye
Kasma olucanı sanmam fkat bataryayı sömürüyor