emeğine sağlık kardeşim harika olmuş sadece en başından beri giriş sayfasını sildikten sonra tekrar ekleme yapmıyordu diğerleri buda aynı onuda dikkatli kullanıp silmicez eline koluna sağlık teşekkürler harika yazılım
emeğine sağlık kardeşim harika olmuş sadece en başından beri giriş sayfasını sildikten sonra tekrar ekleme yapmıyordu diğerleri buda aynı onuda dikkatli kullanıp silmicez eline koluna sağlık teşekkürler harika yazılım
belco2, dün ilk flash attığımda mesajar düzelmişti şarjını bitirene kadar oyundu filmdi herşey i yaptım bugün dondu telefon ve reset attı kendine daha sonrasında mesajlar geldiğinde siyah ekran üzerinde görünür oldu (1 yeni mesaj yazdığı ekran) hard format attım ama diğer sürüm gibi (2.03 gibi) şarj az gitmeye başladı 10 saat oldu şarj kullanmadığım halde 2diş kaldı...acaba tekrar flashlasam mı yada 1.03 e mi dönsem? bir de 1.03te sesim karşı tarafa yankılı gidiyordu hard formatla düzelebilir mi bu da 1.03te?
kullanmaya başladım efekler daha stabil ve geçişler daha hızlı bazı gereksiz uygulamalar yükleme paketinden çıkarılmış. Böylece ihtiyaç duyanlar yükleyebilecekler. Hocam emeğine sağlık. Şarj ve diğer sorunlar varsa yazarım. Diğer versiyonlara göre bu çok daha iyi olmuş.