Şuraya kadar açıyorum. Bundan sonra istediğim efekt dosyalarını burdakilerle değiştirip save firmware diyorum ve olay bitiyo mu hocam? bunu öğrenirsem kendim canım sıkıldıkça değiştirebilirim çünkü...
Şuraya kadar açıyorum. Bundan sonra istediğim efekt dosyalarını burdakilerle değiştirip save firmware diyorum ve olay bitiyo mu hocam? bunu öğrenirsem kendim canım sıkıldıkça değiştirebilirim çünkü...
belco2 hocam yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık zahmetler verdin saolasın bi ricam var şu keylock proğramı varya ekrandan telefonu kapama onu tek olarak veremezmisin pc de tutacamda
belco2 hocam yükledim çok güzel olmuş ellerine sağlık zahmetler verdin saolasın bi ricam var şu keylock proğramı varya ekrandan telefonu kapama onu tek olarak veremezmisin pc de tutacamda
rofs3 ile tekrar güncelledikten sonra menünün altında seçenekler ve çıkış tuşu çıktı. rofs3 güncelemeden önce yoktu. bide kısayolların ismi allttaki ikonların altına geçmiş durumda neden kaynaklanabilir?
belco2 hocam süper yapıyosun valla helal olsun yalnız bi fikir yürütmek istiyorum menü ikonları küçük olmuş biraz sayısını düşürseydinde hem büyük hemde ekrana tam yerleşik olsaydı android gibi tadından yenmezdi inan yorumlardanda izlediğin gibi millet daha çok efekt istiyo bu ikisini yapma imkanın varsa biliyoruz çok zahmet emek veriyosun ama yaparsanda milletin zaten gönlüne taht kurdun bu sefer kral olursun saygılarımla
ses kısma tuşu (alt tarafı yani) + kamera tuşu + menü tuşu , bu üçüne basılı tutarken power tuşuna basılı tutup beyaz ekranı görünce bırakıyorsun hocam.
ses kısma tuşu (alt tarafı yani) + kamera tuşu + menü tuşu , bu üçüne basılı tutarken power tuşuna basılı tutup beyaz ekranı görünce bırakıyorsun hocam.
deniyorum şimdi. ilk yaptığımda galiba bütün tuşlara aynı anda basamamıştım. bunu yaptığımızda tamamen eski halinemi dönüyor yoksa sadece menü eski haline dönüyor?
haritalar ovi falan gidiyor ama yazılım güncellemelerinden hepsini otomatik tekrar yüklüyor telefon. yüklediğiniz cfw de bir sıkıntı olmuyor yani... (en azından bende olmadı)
bu arada effect eklemek isteyenler olursa bunu anlatabilirim arkadaşlar.
şu an c6-01 de bunu kullanıyorum ben ve gerçekten telefonu kullanmayı çok zevkli bir hale getiriyor görenler oha o nasıl şey lan dedi direk