symbian anna 25 007 tum symbian^ cıhazlarda %100 denendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
symbian anna 25 007 tum symbian^ cıhazlarda %100 denendi
gozle gorulur bi dgisıklık yok ama sarj sorunu ve reset duzeltildı

• Beğen
Tepkiler: muratay_35

sowhat

Üye
yükledim bakalm şarj sorunu düzelcekmi

Silence45

Üye
C7'me bende atmaya çalışıyorum yaklaşık 1 saattir hata verip duruyor.Cihaz kurtarmaya atıyor.Hiç bir sorun yokken neden bu güncellemede böyle hata veriyor hala anlamış değilim.Yardımcı olabilecek var mı ?

hizan

hizan

Üye
s.a arkadaşlar ben 025.007 versiyonu navifirmden isdirmeye çalıştım fakat RM-675 025.007_U01.01_79.92.uda fpsx dosyasını indirmiyor ne yapmak lazım indirmek için. yada indirmiş olanlar paylaşabilirmi acaba.

altannemre

Üye
bana geldi yükledim başarılı görücez bakalım Inşallah düzelmiştir şarj

amigos67

Üye
bu güncelleme ovi store daki smart installer la güncellestirilen uygulamalarda verilen yükleme iptal ediliyor hatasını düzeltmek icin oldugunu sölediler (telefon dili türkceyken) nokia.com da bazı arkadaslarda sarj sorunu devam edebilir yani aynı zamanda yeni güncellestirme gelceğinide sölüyolar hala bi cok yazılım sorunu var..

mustafapekdemir

Üye
nasıl denendi? n8 için geldi mi güncelleme?

[alikan]

[alikan]

Üye
N8 ürün kodu 059D954 White-Silver hala güncelleme mevcut değil ne ovi de ne de *#0000# de bu güncellemeyi hala göremiyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
şarz sorunu devam ediyor aynı tas aynı hamam

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Aynen devam birtek gt sorunu düzelmiş

Roket

Üye
Değirli arkadaşlar benimde N8 im var üzerinde anna yüklü ancak telefon görüşmesi yaparken veyada görüşmeyi bitirdiğimde telefonu kapatayım derken kapat düğmesi küçülüyor tekrar büyütüp kapat tuşuna basmam gerekiyor bu sorunun bir çözümü varmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi. SAYGILAR...

muratay_35

Üye
teşekürler paylaşım için saol

the.reds

the.reds

Üye
ya ben niye yükleyemiyorum

hizan

hizan

Üye
naviden alıp yükleyebilirsiniz.

altannemre

Üye
Mesaj yazma da değişiklik olmuş güzelde olmuş :)

serhates

serhates

Üye
bende 24 sürümü vardı galerimdeki resim ve videolara erişemiyorsum. 27 ile artık erişebiliyorum

Node

Node

Üye
[alikan];3951802' Alıntı:
N8 ürün kodu 059D954 White-Silver hala güncelleme mevcut değil ne ovi de ne de *#0000# de bu güncellemeyi hala göremiyorum.
Benim N8`inde ürün kodu 059D954.Çıkmasını bekliyoruz.

notbilal

Üye
telefondan yazılım güncellemesi yapsak sorun olur mu ? Bende annanin eski sürümü var suan ve pc de yapmam suan imkansız.acele bi cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt