symbian 9.1 programlari

Sponsorlu Bağlantılar

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
symbian 9.1 programlari
arkadaslar ben bu 9.1 in program mantigini anlayamadim mesela s60da her programin kendi klasoru apps klasorundeydi, temalar skins klasorundeydi yoneticide gorunen proglar install klasorundeydi mesajla gelen dosyalar mail klasorundeydi hic bi aradigmi bulamiyorum ben bu 9.1 in mantigini anlayamadim yardimci olabilecek varmi

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bunu bilen

elmyra

Üye
Ya aslında kolay da ne bileyim insan ilk etapdaa saşırıyor eğer bluetodla program atarsan gelen mesajlara kurulduğunda uygulama klasörüne kuruyor.Yok usb kanlosuyla atarsan ana ekrandan kuruluma devam ediyon gene uygulamaya atıyor.Bana göre tek fark mesela temalarda yada uygulama klasörlerinde biz 6600-6630 vs iki halde görüyoruz telfon hafızası ve kart hafızası bunda hepsinii tek bir ekranaa atıyorr bende neden anlamadığını anlamadımmm

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
onu demiorum yanlış anladın mesala normal s60 da programlar system/apps klasörünün içinde oluyordu bunda nerde bulamıyorum

serkan012

Üye
arkadaşlar huzurunuzda bu sitenin yapımcılarına teşekkür etmek istedim..bütün aradıgım programlar var..çalışmaları için teşekkürler

matrix02

Üye
tsk

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurun yeri burası değilki

echocum

echocum

Üye
Teşekkürler

weyselaysel

weyselaysel

Üye
ben hiç indiremiytorum

mustafabeken

Üye
tsk ederız

sadistim

sadistim

Üye
eline saglık kardeşim

guldos

Üye
1.telefonun search- aramasini acip istediginiz programa ulasabilirsiniz telefon icindeki veya netteki.
2. apps. genellikle apps. uygulamalar altina iner.
3.mjla gelenler de yine mail klasorunde

cirkinn

Üye
onu demiorum yanlış anladın mesala normal s60 da programlar system/apps klasörünün içinde oluyordu bunda nerde bulamıyorum

sys system resource private klasörlerine geliyor bunlara erişim için forumda olan sertifika sorununa çözüm yollarını denemelisin :sn:

yasargungoren

Üye
evet arkadaşım s60 versiyondaki gibi açık secik bir dosya sistemi yok bunun sebebide programların telif haklarını korumak (s60 windows ise s60 v3 linux gibi karmaşık)

m_delioglu

Üye
tşk

srknsacal

Üye
SYS kılasörünün icine baktınızmi baka bilen warmi

aliser40

aliser40

Üye
selam

ardaozgur

Üye