Symbian 6.2 Anna CFW için İstek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 6.2 Anna CFW için İstek
Merhaba Arkadaşlar, Ben Geçen Günlerde PNHT'nin Sitesinde Bulunan Symbian Anna 6.2 İsimli CFW'yi Yükledim, Yüklediğim En İyi CFW Diyebilirim Efectler Olsun Stabil Hızı Olsun Herşeyi ile Harika Ancak Kendim Uğraşmama Rağmen Yapamadım Sizlerden Rica Ediyorum, Symbian Anna İkonlarına Bir Türlü Alışamadım Kendim Kaldırdım ve N8 İkonları Yükledim Ancak Klavye Rehber Gibi Bazı Yerlerde Hala Anna İkonları Kalıyor Lütfen Siz Düzenleme Yapıp Koyabilirmisiniz Acaba,
Konu Linki Burada:

Download Linki:

Ayrıca Söylemeden Geçmek İstemiyorum Ben Gibi CFW'yi Hemen Yüklemeye Kalkmayın Cünkü CFW Versiyon 52.0.0.101'dir Downgrade İşleminde Problem Yaşayabilirsiniz.

Arkadaşlar İconları Hallettim Türkçe Dil ve T9'u Yükledim, Maps ve Müzik Çalardaki Oluşan Problemleri Giderip Kendi İsteğimce CFW'yi Düzenledim Kullanmak İsteyen Varsa Buyursun:

Şimdiye Kadar Sadece Bir Tane Hata Fark Ettim Onunlada Uğraşmaya Gerek Duymadım Mesaj Okuyucu İçin Türkçe Dil Dosyalarını Yüklerken Bileşen Hatası Vermekte.

• Beğen
Tepkiler: MusTy57

Ali Emre Çirik

Üye
arkadaşım phnt sitesini vermesen onun yerine hemen download linkini versen süper olur :)

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
download linkini ver arkadaş ... Türkçe Yapılırsa ve Sorun Çıkmazsa İyi Olur ... ;)

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
    Konu Sahibi
5800 İçin Download Linkinide Ekledim, Hatırlatıyorum v52.0.0.101 Güncellemesi Üzerine Kuruludur.

enes3161

Üye
yazılm dili ing. mi??

cilgin tankci

Üye
nasıl türkçe yaptın arkadaş bizede ver bizde kuralım ben kurdum ingilizce

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe Dil Dosyalarını NFE ile Gömdüm ve İspanyolca Dilini Kaldırdım, Bu Arada Firmware'deki istediğim iconları hallettim ilginiz için teşekkür ederim.

cilgin tankci

Üye
Türkçe dil dosyalarını NFE ile attım dosya içine ama jaf ile kurarken dosya bozuk diye hata verdi,epey uğraştım ama kuramadım bende ,tekrar eski sürümü yükledim.Tema ikonları çok güzel ama dil ingilizce oldumu kullanım zor oluyo.teşekkürler

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
phnt'nin yaptığı ama türkçe linkl olanını paylaşırmısın lütfen ... ;)

MusTy57

MusTy57

Üye
Phoenix arkadaşım şu ikonları değiştirip tr gömdüğün fw yi paylaşırmısın bizde onu kullanalım rica ediyorum.

exalted55

exalted55

Üye
Adam size linki vermiş sizden yardım istemiş yardım etmek yerine adamdan kendi yaptığını paylaş demişsiniz. Adam uğraşmış işini halletmiş link ortada sizde düzenleyin kullanın :d:

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun Bir Kaç Haftadır Kullanıyorum Şuana Kadar Bir Sorun Çıkarmadı ve Hızındada Bir Değişiklik Olmadı, Telefonu Yeni Açtığımda Ram Şuanda 48Mb
Açılış ve Kapanış Ekranları Gibi Yerleri Değiştirdim, Klavyeyi Değiştirdim Maps ve Müzik Çalar Gibi Sorunları Giderdim, İcon Problemide Yok Artık, Kullanabilirsiniz:

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Buyrun Bir Kaç Haftadır Kullanıyorum Şuana Kadar Bir Sorun Çıkarmadı ve Hızındada Bir Değişiklik Olmadı, Telefonu Yeni Açtığımda Ram Şuanda 48Mb
Açılış ve Kapanış Ekranları Gibi Yerleri Değiştirdim, Klavyeyi Değiştirdim Maps ve Müzik Çalar Gibi Sorunları Giderdim, İcon Problemide Yok Artık, Kullanabilirsiniz:

arkadaşım acaba bunun anna iconlusunu paylaşabilirmisin şimdi ben indirdim phnt'nin yaptığını fakat türkçe yapınca tam türkçe olmuyor onun için söylüyorum ...

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
ve arkadaşım baktım da senin türkçe yaptığın fw de ses kayıt uygulaması açılmıyor ...

SilentOne

SilentOne

Üye
direk linki vereydin daha çabuk halledersin :D

MusTy57

MusTy57

Üye
Kardeşim indiriyorum kurucam şimdi. Bu arada isteğimi yerine getirip paylaştığın için çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt