Son yorumları okudum gülmekten öldüm

bende bişeyler yazayım bari
Efenim, benim rahmetli Nokia E71 çalıntı çıkıp emniyetlik olunca, işe girdik çalıştık çabaladık, ve o gün geldi, Nokia E7-00'a bastım 700

'yi (basmaz olaydım dediğim çok oldu

)
15 günlük yaşlı bi emmi almış kullanamamış aldık, tabii telefon manyağı olduğumdan daha telefonu almadan bütün özelliklerini vs herşeyini öğrendim, telefonu aldım, alır almaz hattı taktım iyi hoş klavye açılıyor ama telefonun menüsünü bulamadım yaw hani şu uygulamaların olduğu yeri

meğerse ortadaki tuşa basacakmışız
Telefonu alalı 3 gün oldu hemen Asphalt 6/5, GT Racing Motor academy, NFS Shift vb 7-8 oyun kurdum , GT Racin oynarken + arka planda müzik çalarken, klavye açık vaziyette ekran kaydı herşey çizik görünür oldu telefon donduuuu

Telefonun batarya çıkmıyor, ama işin garibi ben bi gün önce E7-00'ın içi nasıl açılır videosunu izledim

babamın takım çantasını kaptım kafaya koydum garanti dışına çıkacak ama olsun açıcam içini telefon dondu halen müzik çalıyo, sonra velahâvle dedim vurdum kafayı yattım 5 saat sonra uyandım halen müzik çalıyor donuk vaziyette

10 Dk sonra şarj bitti

kapandı neyse şarja taktım açtım hemen maxicepten

öğrendim ki açma/kapama tuşuna uzunca basmak gerekiyomuş

dondukça öyle yapar oldum
Kısa bir süre önce, pil göstergesine ülke bayrağı falan koymuştum flashsız mod yani yaptık bişeyler
çok donmaya reset atmaya başladı, içinde çok önemli fotoğraflarım ve videolarım var yedekleme şansımda yok, hard format atamıyorum neyse Real Futbol oynarken donmasına kafayı yiyordum, 7-8 defa dondu yanımda da büyük yeğenim vardı, bak yeğen; bi daha donarsa bu anı hiç unutma dedim oynarken yine dondu sana verdiğin 700 kağıt zehirnen zıkkım olsun dedim yere bir çarptım yok öyle bi dünya arkadaş

telefon odanın bir köşesinden öteki köşesine ranzanın ayağı ve kapının çıkışı olmak üzere 4-5 yere çarptı

sinirlenince verdiğim parayı gözüm görmez

neyse yeğenime dedim git getir şunu; (İçim cııızzzzz ediyor tabii

) telefonu aldım Len Nokia len Nokia neyse sabır dedim
sonuç: Tek bi çizik yok sadece o çarpmadan sonra klavye biraz sallanmaya başladı oda sonradan geçti

hâlen kullanıyorum benden çok çekti gariban E7-00'ım
- - - Eklendi - - -
+ bir buçuk saatlik bi video çektim, 7.9GB tuttu arkadaşlarıma söyleyince şok oluyorlar