Symbian 3 ve sosyal hayat (Başımızdan Geçen Olaylar)

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 3 ve sosyal hayat (Başımızdan Geçen Olaylar)
hepimizin elinde iyi kötü bir symbian telefon var tamam ama bu sosyal hayatımıza nasıl yansıyor? etkileri nasıl? bu konuda, symbian 3 telefonumuzla birlikte başımızdan geçen olayları anlatalım arkadaşlar mekan farketmez sınıf,üniversite,iş vs konu sınırı da yok :oke: Yaşasın symbian 3 kardeşliği :ehe n8,c7,e7,x7 ...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Provalarımız İçin Okul Olarak Stadyuma Servisle Gidiyorduk. Ve Radyoda Düzgün Bir Kanal Yoktu Yani Radyo Doru Dürüst Çekmiyordu. Milletten Flash Disc Arıyorlardı Takıp Dİnlemek İçin Ve O Anda Müdahale Ettim ! Durun ! Fm Vericiyi Açıyorum Dedim ! Millet Ola O da Nedir Oğlim Diyordu :P :) Vericiyi Açtım Ve Kopa Kopa Provalarımıza Gittik :)

• Beğen
Tepkiler: eshot96, Silinen Üye 627977, projectmaximo ve 1 kişi daha
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Provalarımız İçin Okul Olarak Stadyuma Servisle Gidiyorduk. Ve Radyoda Düzgün Bir Kanal Yoktu Yani Radyo Doru Dürüst Çekmiyordu. Milletten Flash Disc Arıyorlardı Takıp Dİnlemek İçin Ve O Anda Müdahale Ettim ! Durun ! Fm Vericiyi Açıyorum Dedim ! Millet Ola O da Nedir Oğlim Diyordu :P :) Vericiyi Açtım Ve Kopa Kopa Provalarımıza Gittik :)
Hızır acil gibi yetişmişsin yardıma :ehe

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar tamam telefonumuzu seviyoruz bende çok seviyorun da bu kadarda tövbe haşa ilah yapıp tapnayın be

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
Uruloki

Uruloki

Üye
valla hep başıma birşeyler geliyor onun için hepsi aklımda değil mesela okul çıkışı açmak istiyorum ve cebimden çıkınca milletin ağzından canafar çıktı gençler sonra sen bana ver usb yi ben atayım benim tele diyince ağzı açık kalmalar ondan sonra millet elimde görünce baka kalıyor yani süper olaylar başıma geliyor heke ki 3 dk lık bir videonun 295 mb olduğunu duyunca milley şoka girmişti bir keresinde

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Arkadaş geçen patlayıcı denemesi yapacaktı dedim dur bi patlayıcı düzeneğini çekelim hemen yakın çekime aldım ve adam o kadar hasta oldu ki elindeki fotoğraf makinasını çöpe atacaktı(h)

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap

sadece multimedya telefonu zaten :naughty::naughty:

erkara_64

benim de en güzel anım düğünde kameramanın cihazı bozuldu benim N8 le çekime devam etti ve anında usb ile kopyala yapıştır adam aldı gitti ben birleştirim abi bunu dedi:)

gogis

gogis

Üye
sınıfta ayfonu olup da oyununu millete gösteren arkadasın havasını kestim :P

• Beğen
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
foto cekilrsek bnm telden cekilioruz :naughty:

• Beğen
Utku

Utku

Üye
Benim iphone 3gs u olan arkadaşı 5 oyunda hızda ... ettim(h)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
o ne dmek oluor dostm anlamadim :D

Utku

Utku

Üye
... bu mu?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977
webplayer

webplayer

Üye
Telefonu ilk aldığım zamanlar 12mp deyince herkesin ağzı açık kalıyordu. E63 sahibi arkadaşım bana: "Ya benimkine 10 ekleyince anca seninki oluyo bu nasıl iş" demişti iyi gülmüştüm :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evet o :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Pikniğe gitmiştik arkadaşlarla bir kelebek görmüştüm çok güzeldi fotoğrafını çekecektim peinden gittim bi baktım ormanın içinde kaybolmuşum kelebeği takip ederken , haritalar saolsun :P::P::P::ehe:ehe:ehe:P::P::P:

• Beğen
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Pikniğe gitmiştik arkadaşlarla bir kelebek görmüştüm çok güzeldi fotoğrafını çekecektim peinden gittim bi baktım ormanın içinde kaybolmuşum kelebeği takip ederken , haritalar saolsun :P::P::P::ehe:ehe:ehe:P::P::P:

en guzel hikaye buydu! :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
hocam bana düğün de fotoğraf mı çekicen olm o ne öyle 12 mp demişti

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ne alakaysa cekilmez mi :D

Üst Alt