Symbian 3 ve sosyal hayat (Başımızdan Geçen Olaylar)

Sponsorlu Bağlantılar

s3rseri

Üye
bende c7 var ve çok olay geçti başımdan bi keresinde öğrenci arkdş evindeyim 4-5 kişiyiz sınav arefesi laptop var evde ama internet yok arkadaşın biri net olsaydı keşke şu notlarımıza baksaydik dedi tabi o anda sahneye çıktım joiko soft sağolsun yüzümü kara çıkarmadı ve arkadaşların ağzı açık kaldı , 8 mp kameraya bile şaşıran arkadaşlar 10 dk videonun 1 GB olduğunu öğrenince dilleri tutuluyor , kaç kere gps le yol gösterdi bize , kaç kere tv olmayan öğrenci evinde mobil tv sayesinde dizi takip ettik , kaç kere işceple arkadaşların cebine kontor yükledim hesaplarına para gönderdim , daha hatırlayamadığım bir sürü olay bütün bunların karşısında ağızları açık kalan ve ve kafalarını kaşıyıp neolitik devirden geleceğe atıldığının suphesine kapılan arkadaşlarıma bakıp pis pis gülmek bana o kadar zevk veriyor ki :D ...

• Beğen
Tepkiler: uribaju

_ardaa

_ardaa

Üye
bende geçen hava atayım dedim arabayla gidiyoruz tünele girdik radyo açıktı tabi tünelde çekmedi ben hemen çıkardım teli açtım radyo vericisini ayarladım frekansa açtım müziği tabi bunları yapana kadar tünelin sonuna yaklaşmıştık tam aracın radyosuna yayını yaptım tünelden çıktık normal radyo frekansı benim telin frekansını bastırdı tabi benim karizma paspas oldu o an:ah

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bende geçen hava atayım dedim arabayla gidiyoruz tünele girdik radyo açıktı tabi tünelde çekmedi ben hemen çıkardım teli açtım radyo vericisini ayarladım frekansa açtım müziği tabi bunları yapana kadar tünelin sonuna yaklaşmıştık tam aracın radyosuna yayını yaptım tünelden çıktık normal radyo frekansı benim telin frekansını bastırdı tabi benim karizma paspas oldu o an:ah
:kop2:

heavenhawk

heavenhawk

Üye
:kop: alemsin kardeş ya :kop:

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
konuyu hortlatalım :ehe
güzel hikayeler çıkıyodu ozamanlar belki yine devam eder diye düşündüm

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bütün arkadaşlarım telefonumdaki oyunları görünce utanıyorlar telefonlarından bi arkadaşımın s3 ü var pes 11 i açıp oynayım dedim oha lan aynı pcdeki gibi dedi ertesi gün modern combat 4 ü indirip karşımızda oynayınca ben bu sefer oha lan benim pc kaldırmaz bunu dedim :ehe

yaren_dede

yaren_dede

Üye
benim en ilginci aşık olduğum kızla sohbet ederken sigaramı yakmak için telefonu dizimin üstünü koydum... sonra telefon kaydı ve tutmaya çalışırken telefon havalandı ve kızın uzerine gitti oda tutmaya çalıştı ama telefon yere düştü :ağlarım: o an derin bir düşünceye daldım acaba hangisini daha çok seviyordum :pro:

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
benim en ilginci aşık olduğum kızla sohbet ederken sigaramı yakmak için telefonu dizimin üstünü koydum... sonra telefon kaydı ve tutmaya çalışırken telefon havalandı ve kızın uzerine gitti oda tutmaya çalıştı ama telefon yere düştü :ağlarım: o an derin bir düşünceye daldım acaba hangisini daha çok seviyordum :pro:

kızı sevmediğin belli bi kere :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim de telefonu arabanın aux'una bağlamışlığım var.yunan ezgileri eşliğinde ege kıyılarından inmiştik bodruma :)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
eski n8imi yağmurlu bir günde yolda düşürmüştüm ve suyla beraber sürüklenmiş 5 metre kadar ama hiç bişeyi yoktu emektarın :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Ben sosyal olarak demiyim de telefonum hala beni bazı konularda çok şaşırtıyor. Telefonum 603 ilk aldığım zaman yani geçen sene telefona çok hassas davranıyodum hiç sağlam değildir diye ama gel gör ki telefon tank gibi. Bi kere sünirden arkadaşlarımın yanında üst ranzada otururken yere çarpmıştım telefonu o zaman bi sinir krizi geçirdim ümidi kestim telefondan dedim bu sefer kesin gitti ama arkadaş bataryayı falan taktı çalıştı telefon ama bataryadı biraz yamuldu. Şu an da hassas davranmaya çalışıyorum ama çok düşüyo yere betona taşa toprağa :D ha bi de şarj konusunda da çok memnunum.

furkitare

furkitare

Üye
Benim c6-01 beni rezil etmekte bire bir :))) şarjı 6 saat gider, kamerası 8mp olsa bile 5mplik samsung galaxy s advanceden kötü kamera çeker, oyunlar desen oyun çıkmıyor. Arkadaşlar most wanted oynarken asphalt 6 açmıyorum. Hız desek zaten ortada. Menüm açılana kadar sakallarım çıkıyor. Browser deseniz zaten ayrı bir konu :))

aramızda geçen diyaloglarda verdiğim cevaplarda basit zaten :)) her zaman "yok" diyorum :))

-kanka instagram var mı? +yok :)))
-kanka temple run var mı? +yok :))
-kanka kameranda odak var mı? +oda yok :)))
-angry birds space var mı? +yok
-bu telefonda bi şey var mı? +YOK :)):):)))

0343434

0343434

Üye
Telefonum yüzünden sınıftan atılmadığım kalmıştı.

MaxipmaN

Üye
Benim c6-01 beni rezil etmekte bire bir :))) şarjı 6 saat gider, kamerası 8mp olsa bile 5mplik samsung galaxy s advanceden kötü kamera çeker, oyunlar desen oyun çıkmıyor. Arkadaşlar most wanted oynarken asphalt 6 açmıyorum. Hız desek zaten ortada. Menüm açılana kadar sakallarım çıkıyor. Browser deseniz zaten ayrı bir konu :))

aramızda geçen diyaloglarda verdiğim cevaplarda basit zaten :)) her zaman "yok" diyorum :))

acılan konuya baksın herkes kamera konusunda bir durum

carbon_o7

carbon_o7

Üye
yaa elektirkler gidiyo C7nin araba farı gibi çift led flashı yeter bütün evi aydınlatıyo :D

• Beğen
sanalben

sanalben

Üye

bendede bi n8 varki off sorma :D kamerası sadece net çekiyo iyi bile değil sadece net onun dışında takozluk görevi görür diğer adıyla3310-2

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ani anlarda beyinde beliren ani düşünceler ve acil karara bağlama süreci :D bu durum ancak böyle özetlenebilir :ehe

achambo

achambo

Üye
guitar tour 2 oynuyorum oynamak istiyolar fln. Bu aralar sınıftakilerle guitar hero oynuyoruz her hafta gidip.

Ama işlemci fln sorunca aynı fiyattakilerden seri die geçiştiriyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Son yorumları okudum gülmekten öldüm :d: bende bişeyler yazayım bari :sirit:

Efenim, benim rahmetli Nokia E71 çalıntı çıkıp emniyetlik olunca, işe girdik çalıştık çabaladık, ve o gün geldi, Nokia E7-00'a bastım 700 :tl: 'yi (basmaz olaydım dediğim çok oldu :d: :bilmm )
15 günlük yaşlı bi emmi almış kullanamamış aldık, tabii telefon manyağı olduğumdan daha telefonu almadan bütün özelliklerini vs herşeyini öğrendim, telefonu aldım, alır almaz hattı taktım iyi hoş klavye açılıyor ama telefonun menüsünü bulamadım yaw hani şu uygulamaların olduğu yeri :d: meğerse ortadaki tuşa basacakmışız :d:

Telefonu alalı 3 gün oldu hemen Asphalt 6/5, GT Racing Motor academy, NFS Shift vb 7-8 oyun kurdum , GT Racin oynarken + arka planda müzik çalarken, klavye açık vaziyette ekran kaydı herşey çizik görünür oldu telefon donduuuu :kıskıs:
Telefonun batarya çıkmıyor, ama işin garibi ben bi gün önce E7-00'ın içi nasıl açılır videosunu izledim :D :sirit: babamın takım çantasını kaptım kafaya koydum garanti dışına çıkacak ama olsun açıcam içini telefon dondu halen müzik çalıyo, sonra velahâvle dedim vurdum kafayı yattım 5 saat sonra uyandım halen müzik çalıyor donuk vaziyette :angry: 10 Dk sonra şarj bitti :D kapandı neyse şarja taktım açtım hemen maxicepten :sirit: öğrendim ki açma/kapama tuşuna uzunca basmak gerekiyomuş :d: dondukça öyle yapar oldum :D :kıskıs:

Kısa bir süre önce, pil göstergesine ülke bayrağı falan koymuştum flashsız mod yani yaptık bişeyler :D
çok donmaya reset atmaya başladı, içinde çok önemli fotoğraflarım ve videolarım var yedekleme şansımda yok, hard format atamıyorum neyse Real Futbol oynarken donmasına kafayı yiyordum, 7-8 defa dondu yanımda da büyük yeğenim vardı, bak yeğen; bi daha donarsa bu anı hiç unutma dedim oynarken yine dondu sana verdiğin 700 kağıt zehirnen zıkkım olsun dedim yere bir çarptım yok öyle bi dünya arkadaş :D :d: telefon odanın bir köşesinden öteki köşesine ranzanın ayağı ve kapının çıkışı olmak üzere 4-5 yere çarptı :sirit: sinirlenince verdiğim parayı gözüm görmez :angry: neyse yeğenime dedim git getir şunu; (İçim cııızzzzz ediyor tabii :d: ) telefonu aldım Len Nokia len Nokia neyse sabır dedim ;)
sonuç: Tek bi çizik yok sadece o çarpmadan sonra klavye biraz sallanmaya başladı oda sonradan geçti :D hâlen kullanıyorum benden çok çekti gariban E7-00'ım :D

- - - Eklendi - - -

+ bir buçuk saatlik bi video çektim, 7.9GB tuttu arkadaşlarıma söyleyince şok oluyorlar :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia ve uribaju
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende bu kadar çok donacak satardım valla telefonu hiç bakamam yüzünebir daha..huyumdur yani :) aldım mı adam gibi çalışacak. bu arada koyduğun smiley'lerden başım döndü :)

Üst Alt