Symbian 3 ve sosyal hayat (Başımızdan Geçen Olaylar)

Sponsorlu Bağlantılar

tevley

tevley

Üye
Genellikle Foti çekip arkadaşlara hava atıyom (c6-01 8 Mega Pixel) HD die Atar gider yapıyom :D

sinanadsoy

Üye
sınıfta en güçlü işlemciye sahip telefon bende 1300mhz ile nokia 701 sınıfın 2. Hızlı telefonu galxy ıce 800 küsür hız var arada baya fark var

ID68

Üye
Herkes anlatmış bende başımdan geçen bi olayı anlatayım. Telefonum Nokia 603. Bi keresinde Pc üzerinden akrabalarımızla görüşecektik, ama o an nolduysa herzaman takır takır çalışan Webcam çalışmaz oldu. Onu denedim bunu denedim olmadı. Daha önceleri telefonuma Epocam diye bi uygulama kurmuştum hemen aklıma o geldi. Neyse telefonu taktım çalıştırdım gayet güzel ve cam gibi de gösteriyordu, Webcam falan yanında halt etmiş. Tabi o anda evdekiler ve yakın misafirler nasıl oldu o öyle,nasıl yaptın gibi sorular falan sormuşlardı. :D yani böyleydi o günüde öyle atlatmıştık ;)

MaxipmaN

Üye
hey yavrum hey symbian neymiş be 2011 ve 2012 başındaki yorumlarda herkes çok mutluymuş :D

dün telefon şarjda pc deyken yeni uygulamaları gördüm uygulama çıkmaya çıkmaya çürüdü telefon bi anda 3-4 tane yükleyince sevincini bana kasarak gösterdi :kop:

Anil-D

Anil-D

Üye
dun havuza gittik arkide samsung ace vardı cıktık hatıra olsun diye foto çekildik onun telle fotolar silik cıktı benim c6 yla çekildik gece tabi cam gibi ben telimden memnunum ama sıkıldım

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Telefonu satarken fiyat araştırması yapıyordum. Bir tane cahil telefoncuya girdim. Telefonu verdim. Adam bana "Androik va mı bunda" dedi. Koşarak uzaklaştım :D

Üst Alt